Trotter....

...fattar inte vad som tagit at mig, men har vart sa trott pa senaste tiden... Svart att ta sig upp pa morgonen, vill helst ta en liten nap efter lunch pa jobbet och en till sa fort jag slutat och aven krypa till sangs tidigt...:P Antingen nat av de jag nyss namde, eller alla. Kandes som jag holl pa att bli forkyld, eller sa kanske det ar pa gang... nasan har vart lite rinnig i bland. Vet dock att jag inte sovit som jag brukar, sa det kanske beror pa det.  Behover mina x-antal timmar somn varje natt... sa jag kan ladda batterierna sa att saga, och antar att det blir lite fel nar det blivit lite si och sa med det. Kommer val efter i guess... Men ska forsoka skarpa mig pa den fronten sa kanske jag atergar till det normala...:)

 

Denna vecka ar det manga fodelsedagar som ska firas... hade en liten pre-bday-dinner for min sister-in-law ikvall fast hon fyller ar imorgon. Eftersom de flesta jobbar imorrn tog vi det ikvall istallet. Pa lordag ar den mannen mins tur, nasta tisdag ar det my brother-in-laws tur och sen pa fredagen ar det min svarfars tur... busy times.

 

Uncle Moises och lilltjejen! :)


Last week...

Forra veckan hade vi sommarvader... helt UNDERBART! Men sjalvklart ska vi fa en kylig och lite gramulen helg med lite regn ocksa da jag ar ledig...:( Forra Sondan var Johanna o jag till stranden med Beau... blaste lite dock men annars var det skont.

 

 

 

Ska pa brollop i Juni, och igar fick jag en invitation till brudens bridal shower... De har da showers to everything har..haha! Intresant... har aldrig vart pa en forut.

 

Sjalvklart har man hunnit med att gosa en massa med lill tosen ocksa..:)
Mor och dotter
Igar var det en jordbavning i Chile igen... dom brukar ju ha sma lite nu och da, men den igar var av den storre varianten, en 7,2. Som tur var hade det inte tagigt sa mycket skada denna gang... nagra av Moises slaktingar var lite skarrade dock.  Nar vi kom ner for 2ar sedan efter den stora jordbavningen fick vi en valkommnings jordbavning pa 7,5... sa lagom kul.

JAG AR MED BIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

ANTELIIIIIIIIGEN!!!!

 

Min fiiiina lilla parla! :D

 

Fick varldens overraskning igar nar jag slutat jobbet. Den har stod namligen och vantade pa mig... jag som trodde vi skulle dit imorgonbitti for att skriva pa de sista och fa hem bilen. Det har nog inte riktigt gatt in att den ar min an... lar nog droja ett litet tag...haha! Love it love it love it!!!! Im freeee!!! Det ar san enorm frihet! Nu har jag ju nastan vart utan bil i 2ar, och det har inte vart latt alls. Jatte jobbigt att inte ha bil i ett land som ar uppbyggt efter bilen. Men nu sa... ah, san underbar kansla!! Lag dessutom en dajm pase i bilen...Im so happy happy happy!!! :)

 

***

 

Denna har jag haft inramad pa jobbet... tog hem den nu sa ska gora nagra kopior och skicka hem... fina frasse!!

Kommer bli sa konstigt att komma hem och Frasse inte springer fram till en helt uberglad att se en och viftar pa svansen sa den nastan gar av. Ingen att busa med, ingen som man ska ga ut med, ingen som far pudelfnatt lite nu och da, ingen som kommer och kryper upp I famnen och vill mysa...:(

***


Sorgens dag...

Inte latt... har haft en valdigt tung dag idag. Borjade namligen dagen med ett jobbig och inte sa roligt samtal med mamma o pappa... en valdigt kar familjemedlem finns inte langre i livet idag... Jag vet, its just a dog... men hunden ar manniskans baste van, inte sant? Han kom till oss for 11 ar sedan nar han bara var 8v gammal...

 

Har ar han inte gammal alls...

Var lilla goding...Fina Frasse!

Guinea pigs!

I dag efter jobbet akte jag och min kara man till Rodizio Grill i Stamford, ett Brazilian steakhouse  som the owner fran The Melting Pot (dar min man jobbar) ska oppna upp i helgen. Idag var the staff (fran The Melting Pot) inbjudna for att try the menu out och bedomma servicen and the overall experience.  Men andra ord, han ville att vi skulle vara forsokskaninerna...:P All you can eat... gissa om vi blev matta!! Men saaaa gott!!! Det var i stort sett ALLT man kan tanka sig... Maten var suverran, servicen var underbar.. inte illa pinkat for gratis middag!
Vad som ar typiskt pa Brazilian Steakhouses ar att man har en san har pa bordet....
..vilket innebar att sa lange den grona sidan star uppvant kommer de med mat pafyllning lite allt eftersom. Du maste inte ta allt som erbjuds. Nar man kanner for en liten paus (kanske for att catch up pa allt du har pa tallriken) vander man sa den roda sidan ar uppatvand, och sen vander tillbaka till gron nar man ar redo for mer mat. Nar man har atit klart och vill ha efterratt eller notan lagger man den ner... Var lange sen jag at sa mycket kan jag saga. Om ni inte atit pa ett Brazilian Steakhouse an, testa pa det! ;)

Min saturday...

-Lite prat med Sverige
-Lite mys hemma
-Lite god mat
-Lite melodifestivalen
-Lite strandpromenad
-Lite Stamford
-Lite god mat pa Cosi
Lite av varje... lite av min lordag.

IM FREEEEE!!!!!!

I onsdags skjuttsade mannen hans foraldrar till JFK... nu ar dom och gottar sig i varmen i Chile tills den 21... Hann aldrig aka och kolla pa bil till mig da han hamnade i trafik pa vagen hem, men pa mandag hoppas jag det blir av. Har iallefall min svarmors bil och kor runt i nu... lyckan ar total!!! IM FREEEEE!!!! Ni anar inte hur underbart skont det ar!!!! Att kunna gora vad jag vill NAR jag vill..... U N D E R B A R T ! ! !
Som i torsdags... istallet for att vanta pa att mannen skulle hamta upp mig fran jobbet ca 30min efter jag slutat (da han gar i skola i New Haven som ligger ca 40-50min bort), sa kunde jag aka och handla direkt efter jag slutat, sen motte jag upp honom for middag da jag var klar med matshoppingen och han kommit fram till Norwalk... Perfect timing.
Fredagar brukar vi inte se varann sa mycket da bada jobbar... men igar morse gick vi bada upp tidigt och akte till ett diner for att ata frukost tillsammans... myyyys. Bra start pa dagen. Sa var det antligen heeelg! Nu hoppas jag bara denna huvudvark forsvinner...

Soon....

Pa onsdag aker mina svarforaldrar till Chile i 2v... vilket innebar att vi kommer ha huset for oss sjalva i 2v...:) Kommer dessutom fa ha my mother-in-laws bil under tiden dom ar borta. Pa onsdag ska mannen o jag aka och kolla pa bil till mig, sa who knows, kanske kommer hem med min egen bil da... eller nan dag senare... hoppas hoppas!!! Kanns som jag kommer fa mitt liv tillbaka nar jag har egen bil... inte for att jag inte har ett liv nu, men for de som ar bil-los i USA vet vad jag menar. Specielt om man bor som vi gor... Hade man bott i en storstad kanske man inte ar lika beroende av bil och man hade kunnat gjort mer. Jag ar otroligt tacksam over mina svarforaldrar som hjalper oss sa mycket med tanke pa att jag inte har bil nu utan att vi delar pa mannens bil... vilket inte ar latt alla ganger. Jag verkligen hatar att be om skjuts... jag vet att hata ar ett starkt ord, men jag gor verkligen det, for det sista jag vill ar att vara en borda for folk. Ser knappt mina vanner langre... eller ja, visst traffar jag dom men det ar svart ibland med olika scheman, olika liv och just the fact that I DONT HAVE A CAR!!!! :( Forut gjorde vi allt tillsammans, men det ar klart saker och ting forandras, vi forandras... thats life. Aven fast jag vill gora nat sa kanner jag inte att jag kan ringa o saga, "hey, ska vi gora this and that... oh, yeah, and by the way... da far du komma och hamta mig, och sen slappa av mig..." etc. Det ar inte heller sa att vi bor pa vagen till nat direkt... Kanner liksom inte att jag kan foresla en massa saker om jag inte sjalv kan ta mig nanstans... like i said, i dont want to be a burden to anyone... not to my friends, not to my in-laws and not to my hubby... vi har alla fatt gora sacrifices. Men snart hoppas jag att det ar over!!!!

 

Nu ar det March... already. Horde att var jackorna akt pa i sverige... har har vi typ haft de framme hela vintern for vi har knappt haft nan vinter iar. Fick dubbelt upp forra aret tror jag. Planer infor sommaren ar igang... sa kul och spannande! :) Vill att det ska bli sommar NU! Fast enda inte.... For om nagra manader, ja till sommarn kommer troligtvis "the Swedish trio", varat lilla jarngang splittras...:( Johanna som har pratat om att aka hem lange nu ska med sannolika skal verkligen flytta hem till sverige nu i sommar... Sarah, Johanna och Sannes roomate flyttar till England, and that leaves Sanne... Hon slutar skolan i maj, sen har hon ett ar hon kan stanna och jobba... om hon vill och om hon hittar nat jobb. Fragan ar bara vart hon tar vagen... hon har haft tankar pa San Diego eller Hawaii... sa vi far val se vart hon hamnar. Det kommer bli riiiiiiiktigt tomt nar bada lamnar mig har... vilket kommer ske, forr eller senare eftersom deras visum gar ut...:( Vi som har hangt ihop sa lange nu... Sanne var den forsta tjejen jag traffade nar jag kom hit for 7ar sedan... Johanna traffade jag ett ar senare... Det ar fa som kanner mig sa bra dom gor. Dom ar som mina systrar, min lilla familj har borta och vi har gatt igenom sa mycket tillsammans, bade gott och ont. Kommer sakna dom nat sa enormt! Men, dom kommer alltid ha en plats i mitt hjarta vart vi an befinner oss i varlden. Nae, nu ar det nog bast jag slutar innan jag blir alldeles sentimental har... Ar nog dags att hoppa i sang sa jag orkar med morgondagen...

 

 

 

God natt allesammans!


U N D E R B A R T ! ! !

Idag har det var riiiiktigt skont ute... helt lovely. Ska bli annu varmare i veckan...:D
Fick helt enkelt bli en lite promenad vid stranden...
Sa fick jag syn pa den har...
Looks familiar??
Den har blivit forflyttat till stranden i Norwalk!!! Forr har den statt i en park i South Norwalk, vilket var dar vi tog vara engagement pictures. For nan vecka sen sag jag gravmaskiner dar och en dag var den borta... hade ingen aning om vart den hade tagit vagen... men nu fick jag svaret pa den fragan...:P

RSS 2.0