3 years!!

Happy 3 years and counting!! :)
 
 
<3
 
 
 

Löövly :)




Solig helg!

*Kvällspromenader*Glass i kungsträdgården*Grillat*Love and other drugs*Solnedgåger*Soligt*Varmt*Klipporna*
 
Helg.
 
 
***
 
 
 
 
 
 

Sant!

Vem är du? :)
 

Påskhelgen!

Var ute hos mamma och pappa hela helgen lång. Hade halvdag på jobbet i torsdags, gött AB! Sen åkte vi ut till landet på fredagen. Det har vart fullt hus hela helgen. Syrran med familj kom även på fredagen. Har vart en helt underbar helg! Tänk att jag nu också kan vara med på sånna här tillfällen, underbaaaart!! :) Körde pappas traktor för första gången, svinkul var det! Tvillingarna Ä L S K A R pappas traktor. Dom tröttnade aldrig på att ta en tur med den, och när vi inte körde en runda kunde de sitta på den i timmar... tussarna då! Ursöta! Det första Alfred kunde säga på mornarna var om traktorn hade vaknat så han kunde åka en tur. Han frågade alltid pappa först då det är hans så säger han alltid "morfar Bernt" haha, gullunge! Mormor och morfar Bernt var det alltid. Så sött. Njutit av solen och värmen har vi gjort, hoppas hoppborg, hoppat på luftmadrass som var trasig, tagit sköna kvällspromenader, cyklat, skrattat, ätit en massa gott, spelat spel, busat och haft så kul! Denna helg kommer jag leva på länge. Hade först tänkt åka hem på söndagen då hubby skulle börja jobba på måndagen.... trodde vi ja, han var nog lite too excited. Det visade sig att det inte är förren NU på måndag han börjar jobba...:P Så vi stannade till måndagkväll. Denna vecka har jag legat efter en dag, känns så fortfarande... skönt med kort vecka!
 
Här kommer en liten bildbomb från livet på landet!
Alma har ett gott öga till hubby...:) Så kom hon till mig med ett stort leende och sa att moses pratar mer svenska nu. Helt överlycklig. Underbara unge!
 
 
 

Glad påsk allesammans!!

Söt liten påskkärring!



Kort vecka!

Nu har vi tre "korta" veckor på rad framför oss. Denna vecka hade jag halvdag på idag och sen är jag ledig imorgon. Nästa vecka har vi ledigt måndag och veckan därpå har vi halvdag på onsdagen och ledigt på torsdagen (1:a maj)... Gött AB. När jag jobbade i USA såg jag inte fram emot holidays då vi var lediga för det betydde mindre lön för mig. Det var verkligen bittersweet. Klart det var skönt med lite ledigt once and a while, men jag kunde aldrig njuta av den ledigheten för jag ville jobba, jag behövde jobba. Let's put it this way- Jag hade inte råd att INTE jobba. Nu är det annat minsann... Härligt härligt!! :) Nu kan jag slappna av och njuta av ledigheten. Nästa vecka börjar hubby jobba.. Så denna vecka har han verkligen kunnat vara "ledig" på riktigt och verkligen njuta av sin tid. För nästa vecka är det back to business.

Kom hem tidigare idag då vi som sagt hade halvdag. Då stod lunchen klar på bordet när jag kom hem..:) Efter maten satt vi ute i solen en liten stund, sen la vi till oss på soffan ett tag och somnade. Vaknade upp TRE timmar senare.. Hoppsan. Kändes dock väldigt skönt. Har vart lite halvkrasslig i veckan. Hostig och snorig..:( Hoppas det försvinner snart, vill ju inte ligga deckad under påsk heller! 








He's back!!!!!

Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig.... JAAAAA ÄNTELIIIGEN HÄNDER DET! :D
 
Hans vanliga jag är tillbaka igen! Han är glad igen, han har fått livsglädjen tillbaka. Han är sig själv igen... sitt glada jag. Honom har jag inte sett på väldigt länge, men nu är han äntliiigen tillbaka!!! Varför denna plötsliga vändning, jo hubby har fått jobb!!!!!! Tänk vad ett litet jobb kan göra. Och tänk vad att inte ha ett jobb kan göra med en... det är skrämmande. Det har vart riktigt tufft vill jag lova, men han klarade sig igenom det, vi klarade oss igenom det och jag kan inte ens försöka förklara hur glad jag är just nu. Det var verkligen i rättan tid! En stor sten har lyft från bådas axlar. Sista pusselbiten är funnen!!! UNDERBAAAART!!!
 
HAPPY HAPPY HAPPY!!!!! :D

Sthlm tapas

Igår var vi ett 10-tal tjejer från jobbet som träffades på Sthlm Tapas efter jobbet. Hade bord fram tills 19:45, men vi blev visst kvar där myyycket längre än så. Kom inte hem förren halv 12. Tur att jag jobbade hemifrån idag...:) Hemskt trevlig kväll, god mat och härligt sällskap! :)
 
 
.. oh, har något underbart att berätta snart. More to come! :)
 

Homemade churros!! :)

Vilken underbar överraskning jag fick mig när jag kom hem från jobbet idag. Hubby hade gjort churros. Ååååhhh, jag är i churros-heaven!!! Så underbart goda så jag inte vet vart jag ska ta vägen!! :P

Yummie!!!



En händelserik helg!

För två veckor den hade vi finbesök över helgen. Mina fina flickor kom ner/upp och hälsade på..:) Dom kom båda upp på lördagen. Hubby visste bara att ena skulle komma då vi skulle på konsert på söndagen, så han trodde hon kom bara för det. Vad han inte visste var att jag hade planerat in en liten mini-surprise bday party för honom då han fyllde 30 i måndags. Det var ju lättare sagt än gjort att försöka planera detta lilla event kan jag säga. Min kusin skulle hjälpa mig att "babysit" him på dagen så jag kunde fixa iordning. Det blev även det mer komplicerat än först trott. Vi mötte upp min kusin i brommaplan, sen åkte vi in till vapiano och åt lunch.
 
Jag tänkte vika av efter lunchen för att möta upp mina tjejer och sen åka hem och fixa iordning. Hubby tänkte då att vi alla kunde åka hem tillsammans, men då kom min kusin till insättning och sa att han hade lite ärenden att göra och gärna ville ha lite sällskap. Så till slut lyckades jag smita iväg.. Puh! Blev lite stressigt, men vi fick till det bra ändå! :) Dock så kom dom hem liiiite tidigare än planerat, menmen! Det blev en riktig surprise iallefall! :) Mission completed! Blev bara lite fullt hus då vi bor lite litet, men finns det hjärterum finns det stjärterum..;) Bjöd på chilenska completos, samt massa gotta! Till äran hade vi även de typiska American red cups att dricka ur..:) 
 
Dagen efter tog vi oss en skön sovmorgon och lite tjejsnack i sängen. Frukost på det sen pallra vi tjejer ut på en liten skön promenad innan det var dags för att göra oss iordning för att sedan ta oss bort till solnahallen för Don Omars konsert. kortaste konserten jag någonsin vart på, men det var kul så länge det varade! :)
Kom hem inte allt för sent, vilket var skänt för mig då jag skulle upp coh jobba dagen efter. Dock låg vi och snackade ett tag innan vi somnade...:) Mötte sedan upp tjejerna för lunch innan dom åkte hemåt åt varsitt håll..:(
 
Mina fina flickor!! 
Så tråkigt att vi nu bor så långt ifrån varann...:( 
 
Anyhow, helkul helg var det!! :)
 
Avslutar med ett videoklipp från konserten! Nån som känner igen denna? :)
 

Don Omar-Danza kuduro from Johanna B on Vimeo.

 
 
 
 

Fredagsmys!

Mumma!!



Bättre sent än aldrig...

.. Nu har även jag joinat instagram.. Haha, tog mig ett tag bara. Måste ju hänga med i svängarna känner jag..:P




RSS 2.0