Here we go again...

Har precis slagit in min present till M som fyller ar imorgon... da blir han lika gammal som mig (for nagra manader iallefall..:P) Jo visst ar man en liten cougar...:P Skiljer dock bara 6man mellan oss... sen rakar det ju vara ett ars-skifte emellan dessutom... oh well! Man ar sa gammal som man kanner sig, inte sant?

Fragade min boss pa jobbet idag om jag kunde jobba hemifran pa fredag... (vilket jag inte trodde skulle vara nagra problem) och det var det ju inte som tur var! Maste ta tag i all the paperwork igen snart namligen...sucka!! Here we go again... mitt working permit expires nu i sommar, sa pa fredag har jag tid hos en immigration lawyer... kan inte hjalpa att bli lite nervos... blir jag alltid nar det kommer till sant har! Att det ska vara sa kompliserat och SAAA mycker paperworks all the time!!! Ingen hit direkt... menmen, vad gor man inte for karleken, huh?

I morse kom annu en bed bug dog hit for inspection... han hittade inget. Men man kan val aldrig vara helt 100, eller? ar det en liten rackare som gommer sig nanstan sa... ggrrr!!! Maste ju forsoka tro och hoppas pa att alla ar borta nu... och eftersom det gatt flera natter nu utan nagra bett sa verkar det ju lovande... men who knows?! Skit jobbigt!!


Jobbig natt!!

Uscha, natten till idag var inget rolig... vaknade upp och borjade ma illa... kande hur kallsvettig jag blev och likblek i anskitet. Blev inte mycket till somn om jag sager sa... idag har det vart battre men kanner fortfarande att magen ar lite konstig. Bara tanken pa mat far mig att vilja spy... fick i mig lite OJ och en halv macka till frukost, lite melon klyftor till lunch och sen drack jag en hot choklate lite senare... det ar allt jag fatt i mig idag... sen har jag aven druckit vatten en del.. Sen har jag vart lite seg hela dagen, vilket kanske inte ar sa konstigt nar jag inte kunde sova natt. Vet inte om det ar nat jag atit, men kan inte komma pa att det ar nat specielt jag inte brukar ata eller sa... oh well, kanns som det blir battre och battre iallefall sa jag haller tummarna att det fortsatter at det hallet!

Efter jobbet kom en gammal kompis fran college och hamtade upp mig sa tog vi oss en vanda till westport... mys! Synd bara att jag inte kande mig helt 100... far ta igen det en annan dag helt enkelt nar jag kanner mig lite battre!

 
  


Annars sa ar jag happy happy happy da min goding kom hem fran Chile igen i sondags!! :D





Tomorrow!!!

I morgon kommer anteliiigen M tillbaka fran Chile!! I cant wait! :) Landar 8am pa JFK, sa jag aker val harifran lite efter 7am... sa det blir till att kliva upp tiiiidigt det! Har hort att han haft sol och +30 varje dag... sa jag kommer val se ut som en blekfis jamfort med honom nu...:(

I torsdags kom jag antligen i sang i nagorlunda bra tid. Var jatte trott sa jag trodde jag skulle somna pa stortt, MEN ikke da... pa nat konstigt vanster blev jag allt annat an trott just nar jag val skulle somna. Lag iallefall kvar och forsokte somna... men var val inte frammat 5am tiden som jag val lyckades somna... inte sa kul nar klockan ringe 2,5h senare... var lite seg pa jobbet maste jag erkanna, men var mycke att gora sa tiden gick ratt fort som tur var. Skulle ta mig en liten nap nar jag kom hem, men nar jag val ar pa gang att somna sa satter de igang och klipper graset hos grannen... och det ar omojligt att somna efter det... taskig tajming! :( Sa det blev inte sa mycket av det... Akte sedan till Greenwich och gjorde johanna lite sallskap dar hon dog sitting at en kille som ar i Hong Kong... Efter ett tag joinade aven sanne oss och sen for vi hem till Ray och hamtade upp honom innan vi alla akte till ett stalle och at crepes... har borjade vi i fel ordning.. dessert first, then dinner..lol Mmm, crepes med nutella och jordgubbar... saa gott!! Sen akte vi till en mexicans resturang i Portchester, NY... mycket rolig kvall, aven fast man var en aningens seg..:P


Idag blev det en vanda till IKEA, denna gangen fick planboken sa snallt folja med! :) Motte upp Sanne dar da hon kom direkt fran skolan i Hartford... Blidde sjalvklart lite kottbullar innan vi satte i gang var shopping tur... (mest i the swedish foodmarket for min del..lol) Mumma!!

Sen akte jag ivag till Bobby V's i Stamford och motte upp Mariana for att se Argentina vs USA i fotboll... mycke trevlig kvall! Packat med folk var det, men de flesta var dar for Uconn matchen... :P oh well.. som sagt massa gott att ata och dricka och trevligt sallskap, inte daligt det! :)








Mmmmm!!!!

Igar var det en laaaang dag... stressigt pa jobbet, mycket att gora (vilket iof ar skont ibalnd for da gar tiden mycket fortare). Sen nar jag slutat fick jag lite oplanerat kora direkt till Newark airport for att hamta upp min kara roomate da hennes flyg var forsenat... kommer dit och far reda pa att flyget ar annu mer forsenat... awsome. Efter nagra timmar kom hon anteliiigen ut och vi var inte hemma forren halv 12 pa natta... naaagot trott!

Sjalvklart var jag glad att Sanne var tillbaka, men lite extra glad var jag da jag visste vad hon hade med sig...:D


Tacka vet jag svenskt gotta!! Ar helt galen i detta!! :P

MMMMmmmmm!!!!!


By the way... vaknade upp igar morse och ser att det ar vitt ute... DET SNOADE!!! Igen... really? Tror moder natur inte kan bestamma sig... har skiftar det nat valdigt har jag markt! Det regnade dock bort sen... MEN har hort att det kan komma mer imorrn... for real?! Vill inte ha mer sno nu!!! :(




Me, myself and I....

Denna helg har vart ratt lugn... alla ar borta , eller vart busy sa det har vart me, myself and I hela helgen i stort sett... ratt ensam mestadels med andra ord. Har tvattat, kollat pa svenska serier pa datorn, kollat pa filmer, pratat med sverige... Var over till M's hus och kollade pa "De la U" fotbolls matchen med hans foraldrar igar. M var namligen pa den matchen med sina kusiner... sjalvklart sa sag jag aldrig honom i TV:n dock... menmen! Brought back some memories nar vi var pa en fotbolls match dar forra aret!

Idag var jag hem till hans paron for brunch... dom brukar alltid ha familje frukost pa sondagar da hela familjen oftast har chans att traffas. Mys! Sen blev det en vanda till Trumbull mall med Johanna... kopte present till M da det ar hans fodelsedag snart. Hade lite beslutsangest om jag skulle aka till IKEA sen eller inte... det var namligen "the swedish foodmarket" som lockade denna gang! Slutade vela till slut och akte... Men nar jag val kommer fram upptacker mitt klantiga jag att jag glomt planboken hemma! Smart Johanna! Sa det var inte sa mycke att gora an att vanda om och kora 40min tillbaka... jatte roligt... eller inte! :P

Nu ska jag snart ringa till Chile innan jag gar och lagger mig... kan ju gissa om jag sitter har och ovar pa vad jag ska saga...haha! Wish me luck... i'll prob need it! lol


St Pattys Day!!

Idag ar det sommar kanns det som... 20grader varmt och soligt, love it!! :) Tank vad lite sol kan gora... allt blir bara sa mycke battre sa fort det ar bra vader...:P Igar var det "St Patricks day", hade inte den basta dagen da jag knappt sovit nat natten innan sa jag kande mig som en levande zombie hela dagen. Stressigt pa jobbet var det och sen skulle jag ju skjuttsa M till JFK...:( Sen var det bara hem och byta om innan jag motte upp de andra pa Blackbear... Det var gront overallt! Inte blev det nagra kort da M lanade med sig min kamera till Chile, Johannas glomde vi hemma och Jessica som var den enda som hade en med sig dog da batteriet var slut...haha! oh well! Dagen slutade nagorlunda bra iallefall...:) eller ja, forutom att mitt klantiga jag slog i huvet i en stege som stack ut fran en parkerad truck... sa gar det nar man haller pa och fipplar med massa annat och inte ser vart man gar..lol

Eftersom det inte blev nagra foton igar bjuder jag pa dessa fran -09
  

Bar man inte gron finns det en risk att bli nypt...haha, fraga mig inte varfor..lol



I morgon...

... aker min M till Chile pa semester en vecka... inte alls avis, neej da! (Nu ljuger jag sa min nasa skulle kunna vaxa flera centimeter). Onska jag ocksa kunde folja med... men ikke sa nicke! Inte denna gang... *dumma regler* Men som sagt, kommer fler chanser... Nu var det prick 1ar sen vi var dar...:)

Nostalgi....
   
   
    
   

Lite av jordbavningens verk... (+ tsunami)
   



Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen nar M slutar skolan ska vi taffa hela hans familj och ata churrascos...*Mmm* Sanna at vi i massvis nar vi var dar nere... saa goda!








Sommar tider hej hej...


Langtar saaaa mycket efter sommarn! I natt var det dax att stalla om klockan.. so we're getting there..;) Hamtade M sent i natt nar han slutat jobbet... Sen kom vi ju plotsligt pa det att klockan var ju lite senare an vi forst trott eftersom det var dax att stalla fram klockan 1 timma...:P Sa nu skiljer det bara fem timmar mellan sverige och har... bara och bara..:P Pratade med sverige igar ocksa..:) Har inte vart i sverige sen forra julen...:( Saknar familjen!

Sa var det mandag imorgon... ny dag, ny vecka, nya tag... denna helg har inte vart den basta. Lite jobbig.. och ar saa less nu! Mysket som kommer pa en gang. Men som sagt... new week ahead!

Blev visst lite mer chockalbollar idag...Mmm!!


Jag blir tokig...

...om jag inte redan ar det vill saga. Satt och kollade lite smatt pa festidifestivalen (melodifestivalen) nyss... :P Behover en liten break och fa tankarna pa annat... Vill bara att detta ska vara over nu! De sista dagarna har inte vart nagot vidare... borjade med att min roomate vaknat upp varje natt och fatt flera bett har och dar... en natt hade jag fatt ett liknande. I torsdags kom det en man med en hund for att soka igenom hela lgh om det kunde vara bedbugs... som inte alls ar roligt att ha att gora med. Sjalvklart fick hunden upp nat spar och borjade krafsa... sa lagom roligt. Tydligen verkade det "bara" vara i the beginning stage, men enda! Fatta vad ackligt! Dessa sma kryp.. som ar ca 0.5mm, som gommer sig pa det mest svaraste stallen att upptacka.. som inte visar sitt tryne for en utan smyger fram pa natten nar man sover och tror att det ar middags dax...Usch, det ryser i hela kroppen! Dom kan verkligen vara overallt! Har hort att det ar en bedbug invasion i NY... och det kan spridas hur snabbt och latt som helst... jattekul, eller inte!! Mannen gick igenom och berattade vad som behovdes goras... Vilket innebar att sa fort jag kom hem fran att jobbat hela dagen var att packa ner hela ens liv i lador, ALLT skulle ner, skor, lakan, gardiner och alla klader skulle tvattas och torktumlas och alla mobler skulle flyttas ut fran vaggarna sa dom kunde komma och sanera hela lagenheten. Sa lagom roligt! Fredag morgon var dom har.. innan vi gick ut harifran hade vi rena klader, sen sprayade han vara skor, jackor och vaskor som vi var tvugna att ha med oss ut...  Det skulle ta ca fyra timmar att gora hela lagenheten, sen fick vi inte komma tillbaka forren ytterligare fyra timmar... Sa nar jag kom hem igar var hela huset upp och nervant i stort sett... varat kontrakt pa lgh gar ut om 2man, men jag hade san god lust att bara flytta right then and there! Finns ju aldrig nan garanti att vi aldrig kommer fa det igen... men det vore val hojden av otur!!! Men man kan aldrig vara saker... dom sma kraken kan leva ett helt ar utan att "ata" dvs bita nan... sa vem vet hur lange vi haft de har?!

Forbereder infor fredagens bravader...


Sa har sag det ut nar jag kom in i mitt rum nar det var klart...


Fatta vad det kan satta sig pa psyket, helt sjukt! Inte konstigt det kanns som man haller pa att bli insane! Men bryta ihop totalt och bli helt paranoid hjalper ju inte... blir inte battre for det! Life goes on... maste ju kunna aterga till att leva ett normalt liv igen... bara dessa krak haller sig borta i framtiden! Jobbiga ar ju att man vet aldrig vart/vem de kan komma ifran... hur lange man har dom, vart de ar osv... skit jobbigt! Menmen... life goes on som sagt... chill out, its not the end of the world... aven om det kanns sa! Suck!





American Idol

Efter ha last Anna i Delawares blogg, maste jag bara fa dela med mig lite har av hennes inlagg. Precis som hon har gjort har aven jag foljt American Idol uttagningarna iar. Dom ar ju bara for roliga! Finns manga orginal har maste jag saga, men oj vilka dolda talanger det finns! Finns en kille som var med i arets omgang som hade en fastmo som hade varit med om en tragisk bilolycka, hon overlevde men har fortfarande svara men efter olyckan. Chris Medina, som han heter tankte aldrig for en sekund pa att lamna sin fastmo (som sakert manga skulle gjort). Nu jobbar han som hennes personliga assisstent.

Chris kom langt i uttagningarna, men han kom aldrig till top 24. Men nu har han slappt en singel. Vilken underbart fin lat! Far en verkligen att tanka till... tank, de flesta (aven jag) klagar nu och da pa en massa sma saker som egentligen inte nat markvardigt, medans andra har betydligt jobbigare. Tank vad bra vi har det egentligen... ta ingenting forgivet! Man vet aldrig vad som kan handa. Varje minut ar vardeful! Lyssna på orden och tank efter hur bra du har det egentligen. Det var nastan sa mina ogon vattnades...


Walking down memory lane....

Maste forvarna for ett laaangt inlagg...

Forra helgen nar jag var sjuk hade jag mycke tid till att tanka da jag inte kunde gora sa mycke annat forutom att hosta, snyta mig och dricka. Sa jag borjade tanka tillbaka pa de senaste aren... 2008, 2006, 2004, 2001.. minns det som det inte alls var langesen, men 2001 ar ju iallsina dagar 10ar sen!!! Tio ar ar ju en hel del... helt sjukt! Tank om de tio kommande aren kommer ga minst lika fort... oh my!! Da ar det 2021 och jag kommer vara 38!!! Tycker tiden kan ta och sakta ner lite nu... men ska bli spannande att se vart man ar om 10ar och vad man gor. Ar kul att tanka tillbaka pa aren som gatt... tank vad mycke man har vart med om, vad man gjort, folk man traffat. Man forandras en hel del... (kanske inte ar sa konstigt egentligen, men still!).

Tank, for liiiiite mer an 10 ar sen.. narmare bestamt 1999, var jag 15ar och gick i 9:an. Da hade jag ingen aning om vart vad som vantade pa mig i framtiden. Hade gatt i samma klass i hela nio ar med samma manniskor och jag tror att nu verkade alla inse att this was it. Sista aret innan vi alla skulle splittras.  Vi hade samlat in tillrackligt med pengar sa pa varterminen akte vi pa klassresa till Teneriffa dar vi tog med oss vara instrument och spelade samba i samband med den nast storsta karnevalen (efter den i Brasilien). Vilken vecka vi hade!! Det var aven forsta gangen jag var utomlands "pa riktigt". (Norge raknas inte riktigt tycker jag..lol) Fick dessutom pengar over i klasskassan efter den resan sa veckan innan skolavslutningen akte vi till Gotland i 4-5dagar. Underbara dagar vi hade! Alla mina kompisar verkade veta sa sakert vad de skulle ga for linje i gymnasiet, jag hade inte den blekaste. Nar jag var 7ar och gick i 1:an var jag bombsaker pa att jag skulle bli larare, men det var enbart for att jag tyckte det var sa roligt att rita pa tavlan... vilket kanske inte haller i langden direkt, OCH den "drommen" overgav jag ratt fort enda...lol
Anyhow, hade inte den blekaste vilken linje jag skulle ga, eller vad jag ville gora... korde pa uteslutningsmetoden da samhall och natur forsvann direkt. Fanns inte ens med i mina valmojligheter alls. Sen blev det som sagt lite svarare... men till slut... sista dagen da man skulle lamna in papperna valde jag mediaprogrammet. Sa det blev mitt 1:a handsval... mitt dumma not fyllde inte i nat 2 eller 3:e hands val... (vilket jag angrade sen nar alla mina kompisar hade fatt sina antagningsbrev och inte jag!). Da slog det mig, tank om jag inte kommer in pa mitt 1:a hands val, vad gor jag da??

Som tur var gjorde jag det...:) Jag var den enda fran min hogstadieskola som valde medieprogrammet pa UBG, vilket resulterade att jag inte kande en enda kotte i min nya klass. Vilket var liiite laskigt men enda spannande! Jag har alltid vart nat sa grasligt blyg av mig sa detta skulle ju def bli intresant... hamnade i en skon klass, helt annorlunda fran vad man var van vid. Vi var fem tjejer med mig, resten killar. Har alltid vart tvartom annars, sa det blev en helt annan stamning i klassen. Hade en drom om att aka till USA och plugga pa High School 1ar eller College, men visste att det kostade en hel del och tyvarr tillat inte min ekonomi mig att aka, sa det fick leva vidare som en drom. Kommer ihag att i 3:an fragade varan engelsklarare oss vad vi sag oss sjalva om fem ar. Minns sa klart och tydligt att jag sa att antingen skulle jag bo i USA eller ha bott dar en langre tid och pluggat.

Tre aren pa gymnasiet gick hur fort som helst! Valde def ratt linje, no doubt about it. Han med resa till Tunisien och England under gymnasietiden, och ratt som det var var det dax for studenten! Kandes sa overkligt. Da var man ju stor.. och skulle ge sig ut i stora varlden, pa riktigt. Jag hade inte sokt vidare till nan skola utan ville ha mitt sommarlov och sen tankte jag att jag kunde borja jobba. Sagt och gjort, nar jag rest runt lite pa sommarn kom jag hem i augusti och tur som jag hade, fick jag forsta jobbet jag sokte. Fick jobb pa ett fotolabb i sthlm, och dar blev jag kvar i 1,5ar. Jobbade och sparade pengar sa jag kunde forverkliga min drom om att aka till USA och plugga. Manga i min omgivning visste om min drom, men tror inte folk trodde jag verkligen skulle vaga om det val kom till kritan, (vet jag inte ens sjalv om jag trodde ibland), sa tystlaten och blyg som jag var.
MEN, helt plotsligt sa sitter jag pa ett plan i januari 2004 pa vag till Los Angeles, CA just for att plugga. Det hade kants sa overkligt och avlagset sa det slog mig inte forren nar jag val satt pa planet over helt sjalv. Ni kan ju tanka er hur skrackslagen jag blev, hur iallsina dagar skulle jag klara mig helt sjalv?!?!?! Dyrt som skjortan var det, men def vart varenda krona!! Kommer ihag att innan jag val bokade resan velade jag lite. Hade jamfort att jag kunde aka till England och stanna dar den dubbla tiden an vad jag skulle kunna for samma mycket pengar som i USA. Vilket lockade lite, MEN och andra sidan var den en som sa till mig att aker du till England kommer du sakert angra dig da din drom alltid vart att aka till USA. True.



  
   

Det var nat av det basta jag gjort! Traffade sa manga manniskor fran hela varlden, friends for life. Had the time of my life! Kan ju saga att jag inte ville hem till sverige nar det val var dax. Hade verkligen kunnat gjort vad som helst for att komma tillbaka helgen efter!! Tyvarr sa kunde jag ju inte det, men planerna pa att aka tillbaka var i full gang! Tanken att aka ivag som au-pair ett ar hade slagit mig nagra ar tidigare, men da hade jag inget korkort, da hade jag bara uppkorningen kvar sen var det fritt fram att ansoka. Akte jag som au-pair kunde jag vara borta i ett helt ar, plugga, fa semesterveckor, veckolon mm for myyyycke billigare pengar! Hade hittat en familj nara dar jag pluggat och alla paperworks var inlamnade. Jag var sa glad att jag antligen skulle fa komma tillbaka!



MEN, life dosent always turn out the way you plan... nagra veckor innan jag skulle flyga tillbaka hade det hant nat med familjen jag skulle komma till sa dom hade inte rad att fortsatta hela processen. Nagot ledsen jag blev kan jag ju saga, men jag var ju instald pa att aka ivag ett ar sa jag bestamde mig for att lata organisationen skicka ut min ansokan till andra familjer. Slutade med att jag hamnade i Connecticut, utandfor NYC. Hade aldrig hort talas om den lilla staten innan..lol Kom hit i feb -05 till en familj jag bara pratat pa telefon med nagra ganger. Tur nog sa hamnade jag i en jatte bra familj, trivdes som fina fisken! Aterigen traffade jag en massa nya manniskor, fatt vanner for livet. Rest och upplevt saaaa mycket! Gjort en massa saker jag ALRDIG trodde jag skulle gora (och klara av). Jag vaxte nat enormt det aret. Jag borjade krypa ur mitt blyga skal och blev mycket oppnare som person. (Ar fortfarande blyg, men inte ens halften sa mycke som jag var innan!) Det var forsta gangen jag var borta fran familjen sa lange.

Tanken var att under mitt au-pair ar sa skulle jag fa tid till att komma pa vad det var jag ville gora med mitt liv nar jag kom hem. Problemet var att aret gick alldeles for fort (har en tendens att gora det nar man har kul), sa det fick ju inte jag tid med! Forlangde ytterligare min vistelse med 6man, inte blev jag klokare for det...lol Visste dock att jag inte var klar med detta stalle an. Hade byggt upp ett liv har. Visste att jag ville borja plugga igen... men vet inte mitt tankesatt gick ihop riktigt logiskt sett... Jag ar namligen ingen "skol-mannska", och det fanns en utbildning jag var intreserad av nere i Kalmar. Den var pa tre ar... TRE ar!! Det var ju hela gymnasiet all over again. Kandes liiite for lange for min del, men sa kollade jag upp skolor harikring (i CT), hittade en utbildning pa 1,5ar. Men det kandes som alldeles for kort eftersom det skulle vara over in no time! 2-4ars utbildningar har daremot skulle jag allt kunna tanka mig... hm... hur gar detta ihop? 3ar i sverige ar pa tok for lange, men 4ar har (i USA) kunde jag absolut tanka mig...  oh my! 

Var jatte kul att komma hem och traffa familj och vanner igen men efter ett tag blev langtan tillbaka bara storre och storre. 2,5man var jag hemma innan jag aterigen satt pa ett plan over den stora polen... Denna gangen var det for att plugga pa College.





Kandes inte alls konstigt nar jag kom tillbaka. Var som att jag aldrig lamnat stallet. Skont att inte behova borja om helt pa nytt igen denna gang... Bodde hos en helt underbar familj bara 2min fran dar jag bott tidigare som au-pair. Efter nagra manader kom en av mina gamla au-pair vanner tillbaka for att borja pa college hon med... drojde inte lange innan au-pair kompis nr 2 gjorde likadant...:) Har varit mycket i skolan, manga langa sena natter med plugg, midterms och finals. Men hann ju sjalvklart med massa roligt ocksa! Har hunneit med en hel del resor runt om i USA och aven nagra utomlands. Halvags genom skolan traffade jag M...:) Hur vi traffades ar ju nastan en story i sig... haha, sa det skippar jag nu.



An en gang.. livet blir inte alltid som man trott! Vilket jag ar valsdgt glad over maste jag saga! :) Tog graduation i maj forra aret. Trakigt nog var jag sjuk den dagen..:(  Snacka om taskig tajming! Det ar verkligen en dag jag aldrig kommer glomma! Var precis som pa film! Var sa innerligt glad att mina foraldrar kunde vara har just da.



 Sen var det dax for att borja soka jobb vilket inte var det lattaste. Hade 3man pa mig att hitta nat annars var jag tvungen att aka hem till sverige igen... lyckades fa tag pa ett till slut, tack och lov!! :) Sen snart ett ar tillbaka bor vi alla tre (gamla au-pair kompisarna) tillsammans i en jatte fin 3bedroom apartment. Dom ar min lilla familj har borta nu, ar sa otroligt glad att jag har dom!



Ska bli spannande att se vad framtiden har att erbjuda. Vart man ar och gor om nagra ar.. ar jag kvar har? Ar jag i Sverige? Ar jag i Chile, eller kanske nan annanstans? Time will tell...

Lite roligt dock nar jag tanker efter att det stamde in ratt bra det jag sa till mig engelsklarare i 3:an pa gymnasiet...:)




Regn, regn och ater regn...

Idag har det regnat hela langa dagen. Jatte roligt... eller inte! Trakvader skulle jag vilja saga! Men lite regn maste vi ju ocksa fa ibland... sa dagar som denna ar perfekt for att ha en riktig mys/slappar dag hemma. Blev dock inte sa mycke av det da jag var tvungen att ge mig ut i regnet for att handla mat.. sen satte jag igang och storstadade och tvattade rubbet! Inte daligt det! Jag som gatt och skjutit pa det i flera dagar nu... Sa det var val pa tiden kanske...lol Fixade och donade bade har och dar! Nastan sa jag kande mig som en riktig housewife...haha!

I fredags var Sanne o jag pa bio och sag "Just go with it". Den var mycket roligare an vad jag trott.. lite skratt var precis vad vi behovde! De goda biopopcornen lika sa!! :) Igar blev det en vanda till Stamford mall med johanna... och vi som inte skulle vara dar specielt lange.. blir det nansin som vi planerar?? lol

Sen blev det myskvall har hemma med film, chips + dipp och chokladbollar som jag fick for mig att gora helt plotsligt... mums sa gott!! :)



Dom gick at ratt fort...:P Far nog ta och gora en sats till tror jag nog..:)



Getting back on track...

Denna helg var inge vidare maste jag saga... har bott i sangen i stort sett hela langa helgen!!! Som tur var kande jag mig lite battre igar och ni kan ju gissa om jag hade myror i baken... ville sa ganra ut ur huset (framfor allt sangen!) och gora nat! Nu borjar jag anteliiigen kanna mig som mannska igen. Jag ser ut som mannska igen. Matlusten borjar sakta men langsamt komma tillbaka.... back to work idag, back to normal.. skont! Nu har jag dock lite att ta igen for dessa dagar jag vart sangliggandes...

RSS 2.0