Mycket nu!

Helgen har vart helt underbar! Finbesök delux, mer om det senare. UR dag igår. Det var en heldag ute på Värmdö med dinner Cruise som avslut. Jag skulle vart med hela dagen var det från början tänkt, men efter mötet förra veckan tyckte min chef att det var bäst om jag avbokade, vilket jag tror själv också var de bästa för mig så då avbokade jag dagen men var fortfarande med på kvällen. Vilken härlig kväll. Underbart väder, god mat, härligt sällskap, quiz, magiker, karaoke, photo booth, musik och dans. Kunde inte annat än att bli en bra kväll! :) Blidde visst en sen kväll, senare än först planerat. Men sen när blir det alltid som man planerat? :P 

Sjukt kul kväll med andra ord!

Till nåt helt annat så har jag fixat jobb till  Johanna..:) Hon börjar jobba med mig på måndag! Här går det undan. Snabba tag här men nu måste jag sova för jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen....

Breaking point

Ja... Hade möte i går med chefen och några kollegor. Då brast det lite för mig... All denna stress och press som har hängt på mina axlar så länge.. hänger! Jag är verkligen stresstålig och det är ett måste i detta jobb, men detta tar verkligen priset. Förra året gick det lite i dalar och toppar. I år har det vart non-stop hela tiden med mer jobb. Jag hade mycket att göra förut, men nu är det ännu mer då utbudet av program har ökat samt att jag har fått mer annat att göra också.  Kanske inte så konstigt att kroppen säger ifrån. Försökte hålla mig sansad, men tror de andra verkligen insåg hur mycket det är jag har gjort och gör... och att nåt måste göras snarast för hur mycket jag än trivs så vet jag inte hur länge till jag kommer orka med...

Helgen!

I fredags blev det lite nexflix. Sen slocknade vi båda på soffan.. Börjar bli lite av en fredagstradition..:P Hade tänkt åka ut till mamma o pappa i helgen men så kom vi på att Laura (hubby's jobbarkompis) hade sitt bday party. Väldigt kul kväll och en väldigt blandning på folk. Det var ett härligt gäng där, väldigt internationellt sådant. Laura hade bakat en massa gotta som hon bjöd på sen hade alla tagit med sig snacks och dyligt. Mycket gott att äta me andra ord. Söndagen bjöd på underbart väder så vi bjöd över några kompisar och gick iväg till klipporna. Satt där hela eftermiddagen och grillade och åt massa gott. Var en del annat folk där och badade dessutom, så varmt var det..:) 

Vaxholm

Hemkommen från en härlig men intensiv konferens med min avdelning. Vid lunchtid i tisdags efter en visning av en av våra dokumentärer vi ska sända åkte vi alla i bilar ut till Vaxholm och checkade in på Vaxholms hotel. Inte helt fel med det läget och den utsikten. Vädret kunde vi inte heller klaga på med över 20 grader och strålande sol. Många möten och workshops blandat med massa god mat och trevligt sällskap för den delen. Hamnat i ett riktigt härligt gäng. Bra avdelning! Dock var man rätt slut igårkväll när man kom hem. Har vart två intensiva dagar. 

Inte helt fel utsikt från mitt hotellrum..:)

Här bodde vi..:)

Fina Vaxholm!


Var lite seg i morse och känner mig helt slut nu... Jag har inte riktigt tid att vara borta två dagar känns det som. Idag har kag haft så mycket att göra! Varit super stressigt hela dagen. TGIF tomorrow! Nice surprise! :)

Sov inget vidare natten till idag. Sov knappt alls för den delen...:( Sen var det mycket på jobbet. Stress är bara förnamnet. När jag slutade såg jag att hubby skrivit till mig och bad mig ringa honom när jag slutade. Visade sig att han var utanför jobbet... Med en buket röda rosor! :) Vilken underbar överraskning! Visade runt honom på jobbet innan vi gick runt på stan och kikade i lite affärer. Sen blev det middag på London. Myskväll. Precis det jag behövde efter en taskig natt och lång dag på jobbet. 

Nu är väskan packad för imorgon ska jag på konferens med jobbet. Kommer tillbaka på onsdag så är inte borta så länge. Är mycket på gång nu i september. Ännu en konferens i slutet av månaden-2dagar samt en UR dag- en heldag ute på Värmdö samt ute till sjöss. 

RSS 2.0