La cucaracha

I tisdags hade vi konferens hela dagen på Nalen. Efter det drog Vi ett gäng på fyra pers (ink mig själv) till La cucaracha på söder för lite tapas och sangria. Vi kom dit 10 min innan de öppnade och var näst sist till att gå hem..:P blev visst kvar där heeela kvällen lång. Riktigt kul kväll med kul människor!! :) Väldigt behövligt med en liten tjejkväll som denna. 

Eftersom det var våffeldagen igår gjorde vi självklart våfflor dagen till ära... Känns som det var evigheter sen jag åt en våffla sist. Det smakade himmelskt gott!! 

Igår fick vi även reda på att det nu är dags att leta nytt boende... Bostadsmarknaden som inte är den bästa i Sthlm. :( så nu är det inte bara jobb jag måste leta utan boende också. Ganska stora, krävande saker på en och samma gång. Vilken timing, huh? 

Avslutar med ännu en bild jag hittade på instagram som är så sann. Tror nog de flesta utlandssvenskar (och även andra säkert) håller med här..:)Haha, klockrent! :P

Hittade denna på instagram.. Haha!Lately

... och som vanligt springer tiden iväg.
 
I tisdags var det St Patricks day. Det firades med en spontankväll i gamla stan med Johanna och Sophie från jobbet. Kvällen innehöll gröna hattar och irländsk musik och självfallet lite säckpipa. 
 
Förutom det har det hunnits med en tur till IKEA, sovit hos mamma och pappa, njutit av vårväder, Starbucks, spelat rund-pingis på Ugglan bar, haft nattgäst, jobbat of course och massa annat...
 
 
 
 
 
Sen har jag bestämt att det ska bli en USA resa i sommar! Nu ska det banne mig bli av. Kanske blir nån weekend nånstans i Europa i vår också...:)
 
 

What does the fox say?

 
Så här går det när man vart lite nere och man försöker muntra upp sig själv lite... och inte har något annat för sig, haha!
 
 

  

 


Vad är det för dag idag?


Det måste ju bara firas!!! Så nu sitter jag här och smaskar i mig några gula goda saker... Yummie!! 😃😃😃😝
Bio date!

Nu blir det bio-mys!
Mariokart och FaceTime!

Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker det är så kul att spela mariokart! Ja, I know, jag är över 30 och tycker det är kul att spela tv-spel. Förra lördagen kom Johanna över på lite tacosmys. Sen slutade det med att vi satt och spelade mariokart till typ fyra på morgonen(!!) Ok, nog för att jag gillar mariokart, men hur hände det?! I lördags kom hon över igen... mer mariokart! :) Min man var med sina kompisar när hon kom över och eftersom jag vet att även han tycker det är lika kul med mariokart skickade jag en bild till honom när vi spelade. Vad får jag till svar? "Make sure she doesn't leave!" Hahaha!!

FaceTimeade med brorsan igår också. Dom landade igårnatt. Blev en lite längre resa än vad de först planerat då Nancys pass gick sönder. De fastnade i Madrid och fick skaffa ett nytt pass till henne vilket gav dom en liten extra weekend i Madrid. Dom åkte från Sverige i torsdags och åkte från Madrid i söndagskväll. Sen mellanlandade dom i Brasilien och Peru innan de kom fram till Ecuador. Lång resa med andra ord!Så otroligt skönt att man kan skypa/FaceTime! Avstånden känns mycket kortare! :)

Vilka färger ser ni?


Denna har nu cirkulerat en del men har inte riktigt paid attention to it tidigare. Inte förren hubby frågade mig vilka färger jag tyckte klänningen hade. Kan ju bara säga att vi var lite oense om färgerna. Haha, trodde han drev med mig!  Lite intressant måste jag säga. Vad ser ni för färger?

RSS 2.0