Tack och hej!

Ikväll jobbade jag mitt sista pass på station Bromma... Tråkigt. 
 
Det blev en kort period, but nontheless väldigt rolig och lärorik. Har lärt känna massa nytt härligt folk och träffat på massa folk dagligen. Kommer sakna gänget och de trevliga passagerarna. Gillade att jobba shift och att kunna få lägga ens eget schema. Kul att testa på någon helt annat än vad jag gjort tidigare. Nu är man en erfarenhet rikare! 
 
 
 
 
 
 
 

Pal

I helgen hörde familjen av sig som jag bodde hos under tiden jag pluggade i USA. De hade lite sad news to share... Deras hund, the gellow lab, Pal som dom haft i 15,5år skulle avlivas igår... Vår allas älskade Pal! Hon stal en bit av mitt hjärta right from the gecko. Finns nog ingen som inte gillade henne. She was the greatest dog. Ever.  Verkligen. Hon älskade att vara uppe hos mig. (Jag bodde i en tvårummare på familjens garage). Man kom upp till mig genom en dörr från köket som leddes upp av en trappa. Pal var duktig att själv lyckas öppna dörren så hon kunde springa upp till mig. Hon hade dessutom hennes speciella lilla spot i min soffa jag hade i vardagsrummet. Det fanns alltid plats för henne där, och gjorde det inte det såg hon till att få plats ändå. Ibland när jag kom hem från skolan och körde in på deras driveway kunde jag se Pal kika ut genom mitt vardagrumsfönster. Sen kom hon alltid och mötte en i dörren. Fick höra att även en tid efter att jag flyttat därifrån ihop med mina kompisar fortsatte hon att gå upp till min lya och lägga sig i soffan... men after time slutade hon för jag var ju inte kvar där längre... min goa Pal!
 
En gång var jag inte så glad på henne dock... jag hade kommit tillbaka efter två veckor i Sverige och hade med mig massa gotta. Mina absoluta favoriter var ju OLW's ostbågar. Öppnade påsen och tog två eller tre ostbågar sen for jag iväg till skolan. När jag kommer hem lite senare ser jag att dörren upp till mig stod halvt på glänt och jag började redan då ana oråd. Hjärtat började bulta dubbelt.... gick upp för trappen och såg min älskade ostbågepåse i tusen bitar på golvet!! INGEN OSTBÅGE KVAR!!!! Ni anar inte... jag var så ledsen och besviken. (I know, för en liten ostbågepåse... löjligt, huh?). Men bor man utomlands så betyder dessa småsaker så mycket för en. Då var jag inte så lite glad at Pal kan jag ju lugnt säga. Men, I don't blame her. I love the cheese doodles too!
 
En annan gång kommer jag ihåg att jag släppt ut henne i trädgården som jag alltid brukade göra. Vi tod henne även utanför trädgården på längre promenader och andra äventyr, men just denna gång släppe jag ut henne så hon kunde få springa av sig lite. De hade ett electric fence runt trädgården så hon inte skulle springa bort... inte för att jag tror att hon skulle göra det med flit. Kanske om hon började jaga nåt djur möjligtvis. Anyhow, just denna dag hade det var ett åskoväder tidigare och hennes collar fungerade inte som vanligt. Kan ju tillägga att det även regnat och var massa pölar. Efter ett tag kommer en man och knackar på och frågar om det var våran hund han hittade i en lerpöl lite längre upp på vägen. Jag kollar ner och ser en svart hund, skakar på huvet och säger nej. Då springer hunden in och sätter sig brevid mig. Jag kollar lite mer noggrant och inser att det är våran Pal (gellow lab) som är alldeles lerig. Nick och jag hade det inte lätt att tvätta rent henne efter det vill jag lova... hon Ä L S K A  D E lerpölar! :P
 
Åhh, vad jag önskade att jag kunde fått åkt över och sett henne en sista gång... se om hon känner igen mig. Men det är ju lite sent nu...:( Hon var alltid lika glad när man kom och hälsade på henne (och familjen).
 
 
Hubby är lite hundrädd och jag kommer så väl ihåg första gången han kom hem till mig. Pal kan verkligen charma alla och även han föll för henne där och då. Dom blev verkligen best buds!
 
RIP Palsy <3
Sleeping on my math homework
 
You'll be missed buddy!
 
<3
 

Happy 2016!!

 
Kan inte fatta att det är 2016!!! Kan tiden snälla sluta gå så fort! 
 
Slutade 2015 med att bli faster till en liten Maria-Emilia:) Jag vill åka till Ecuador NU!!!!! Faster låter mycket äldre än moster tycker jag..:P 
 
Jul och nyår har redan passerat. Innan jul var jag och lunchade med en gammal jobbarkompis. Lots to catch up on! Slutade med att hon fixade in mig på deras julfest två dagar senare. Jättekul att träffa alla igen! Det var mat, show, DJ och uppträdande. Tur att jag började sent dagen efter..:)
 
 
Julen spenderades hemma hos mamma och pappa. Jag jobbade dagen innan så vi åkte ut på kvällen. Uppesittarkvällen var på, mamma och jag bakade, sen slogs det in klappar! Julafton mös vi i gott sällskap och åt en massa gotta! Det blev julbord och massa annat gotta och självklart blev det Kalle Anka kl 15. Pappa agerade tomte till grannen och lite senare öppnade vi klapparna. Sen bar det av hemåt för våran del så jag skulle upp och jobba dagen efter. 
 
The day before Christmas at work!
 
Nyårsafton skulle jag vart ledig, men dagen innan sa jag till Johanna att jag kunde ta hennes pass (på nyårsafton) så hon kunde åka hem till sin familj i Sundsvall. Jobbade 7:15-14:15, så det var inte så farligt. Var dessutom bara 9 avgångar och det var inte fullbokat, så det var rätt lungt! Kvällen spenderades hemma med maken. Lagade middag tillsammans (han gjorde dock grovjobbet:P) Åt så vi höll på att storkna! Matkoma delux. Hade pratat om att åka in till slussen för att titta på fyrverkerierna, men det slutade med att vi stannade här och såg över Bromma med sthlm i bakgrunden. Avslutade kvällen med en film och annat gotta! Sen var det jobb dagen efter... 11:15-17, inte så farligt det heller. Hade ett stort glapp mellan de två pikar vi hade, satt då inne i köket och åt gotta, spelade spel och skrattade och hade oss. Till lunch beställde alla pizza som jobbet bjöd på sen kunde gå hem lite tidigare:) Inte allt för jobbig dag med andra ord. Jag lyckades tappa bort min batch dock... illa!!! Timmar senare efter att typ alla sprungit runt och letat efter den hittade vi den mellan bagagebanden. Den hade då åkt med bagagebandet en bit och åkt emellan och ramlat ner så Swedavia fick ringa några killar som fick kolla och montera upp bandet så jag kunde få min bricka tillbaka! Puh!!!  Har nu bara två veckor kvar på jobbet då jag sa upp mig innan jul... var med blandade känslor jag gjorde det då jag trivs så innerligt bra där. Jättegoa kollegor, så roligt att träffa så mycket folk hela tiden och jag tycker om att jobba skift! Men, nu är det en frågan om överlevnad och vi överlever inte att leva två på den lönen jag får där... tyvärr. So, den första februari går jag vidare... tillbaka till TV-världen. 
 
 
 

RSS 2.0