Insikt

 
När jag är irriterad, arg eller ledsen har jag en tendens att börja städa...(!!)

Bröllops-yra

Känns som jag har vart i en annan värld den senaste tiden. My baby brother gifte sig i lördags så det har vart fullt upp me förberedelser innan bröllopet. Kan inte fatta att han är en gift man nu. Min lilla lillebror!! Eller ja, min stora lillebror. Var mycket på jobbet och mycket att fixa med efter jobbet. Hade inte tackat nej till en extra helg (eller vecka) att ta igen sig på...:P Menmen! Dom var såååå fina! Vilken härlig dag! Mycket svenskt blandat med Ecuadorianskt med inslag av Inka-Indianerna. Väldigt spännande! :)
 
Pojkarna är redo för bröllop!
 
 
 
 

Back scratch!

 
Hubby är ju rolig, han skickade denna till mig igårkväll...:)
 

 Jag som Ä L S K A R att bli kliad på ryggen!!!
 
(Fick två styckna...haha, sweet!!)
 
 
Blev inte så falrigt med "snöstormen" som de först trott... Boston verkade fått mer snö än NYC...
 
 
 
 

Monsterstormen Juno!

 
Kanske var tur att jag inte åker dit just nu...
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20222557.ab
 
Ens facebook exploderar i uppdateringar kring stormen. Checked in med svärföräldrarna igårkväll också. Dessa snowstorms...
 
Stay safe everyhopa!

Snart kanske..:)

Sitter och drömmer mig bort och kollar lite resor...:)
 
Har lite semester att ta ut och skulle behöva åka nånstans typ N U !
 
Frågan är bara..
 
Hit?
 
 
 
Eller nåt i stil med detta?
 
 
 
That's the question...

Vill ju helst åka till nåt varmt ställe så här års. Men sen har vi ju mitt älskade NYC/CT!! My second home! Dock så är det ju vinter där med nu... What to do?
 
 

Happy 2015!

Back in business.
 
Nyår spenderandes i Bro hemma hos Sara och med hennes två kompisar. Det börjades med en jättegod trerätters, sen blev det lite fyrverkerier på det och sen satt vi uppe och snackade till vi gick och la oss vid 6 tiden(!!) Tiden bara sprang iväg! Sov över där och när vi vaknade gick Sara och jag och handlade världens brakfrukost. Jättegott! Tänk om man kunde äta så varje morgon... vilken lyx. Blev kvar hos Sara hela dagen. Låg och slappade i soffan, kollade på TV och bara snackade. Sen åkte vi och köpte med oss pizza. Skön slappardag. 
 
Jobbade hemifrån förra fredagen, (söndagen innan nyår började jag få panik och känna mig stressad för att jag skulle jobba hemifrån den fredagen...) och i måndags och var tillbaka på jobbet (tillsammans med alla andra, typ) i onsdags.  Det var verkligen back to business, pang boom. ALLT på en gång. Sjuck mycket och bara massa stress. Jag blev helt utmattad. Totalt mentalt slutkörd. Kändes inte direkt att man var speciellt utvilad från julledigheten, snarare tvärtom. Jag har inte emot av att ha mycket att göra. Gillar att vara sysselsatt. Men detta tar verkligen priset. Både i onsdags, torsdags OCH igår... väldigt tuffa dagar. Dessa tre dagar har jag haft världens massiva, jobbigaste huvudverk så jag mått illa. Inte sovit bra alls heller... ingen bra kombination alls. Usch... inga bra dagar. Blev en after work med Johanna igår efter jobbet. Behövligt. Gick till mysiga "El Cocodrila" för god mat, sen blev lite lite jättegod sangria på det. 
 
 
I kväll kom Johanna hit på lite taco och myskväll. Spelade lite Super Mario också... kuuuul!!! :)
 
 
Imorgon fyller brorsan år och om två veckor är det bröllop(!!) TVÅ VECKOR!! Gaaahh!! Måste hitta nåt att ha på mig! 

RSS 2.0