1:a Advent

Idag har det vart en busy day maste jag saga! Klockan ringde 9am, dax for att filma en av scenerna till johannas short film, och ca 1,5timma senare nar vi var klara for Sanne och jag till New Haven och narmare bestamt IKEA. Tankte ju handlat lite julpynt och grejs, men maste saga att jag blev lite besviken faktiskt... inte mycke alls att hanga i granen! Sanne hade tankt kopa en julstjarna att hanga i fonstret, men ikke da! Fanns inget sant! :( Men detsto mer fanns det att kopa i the Swedish foodmarket... farligt farligt! Har ar vad som kom med mig hem darifran! Hade latt kunnat blitt mer, men maste ju tanka pa ekonomin ocksa! ;)


Massa gott!! :)

Fortfarande lite beskiven dock att dom inte har estrellas eller olw's... menmen! Far val vara glad for det som finns! :)

Sjalvklart blev det ju lunch nar vi enda var dar... lite svenska kottbullar sitter ju aldrig fel.
Sen blev vi lite kulturella av oss. Sanne ar tvungen att gora ett project till en av hennes klasser vilket innebar att hon maste ga pa nat museum eller nat liknande och gora vissa uppgifter om det. Nar vi enda var i New Haven sa tyckte hon da att hon kunde sla tva flugor i en small... sagt och gjort fick ju jag ocksa folja med. And the destination var Yale art gallery. Snurrade runt lite i jakt om parkeringsplats. New Haven ar en ratt rorig stad maste jag saga... menmen, till slut hittade vi en.. gick nagra rundor eftersom vi hade lite svart att hitta sjalvaste ingangen... haha. Notar som vi ar...lol Pratade me lite folk pa vagen och kan ju saga det att jag kan tanka mig hur folk ar som gar pa Yale... riiiiktiga genier. Kanner mig ju helt blast i jamforelse med dom. Parata om vanliga saker och deras orforad ar helt annorlunda... anvander big words, som inte ens existerar i min lilla varld till hjarna.
Jaja, men nu gar jag ju inte dar som tur ar...:P 

     
Bilder fran New Haven!                   

Nar vi var kalra dar fortsatte turen till Walmart dar det handlades julgran och lite annat smatt och gott som tillhor...:) Nu ar granen uppsatt och lyser sa fint! Har fatt det riktigt mysigt har hemma nu! Vad tycks?? :)

       
       

Liiiiiite mysigt har vi det allt! :)

Nar vi satt upp allt var det dax att aterga till filmningen... harda bud har! lol Ska bli sa otroligt kul och se hela filmen nar den blir klar!!! :)

Nu ar klockan 22:00 och jag kanner att jag borja sjunka allt langre och langre ner i sangen... skulle kunna somna vilken minut som helst kanns det som nu! :P Sa gar det nar det man gar i ett! I morgon ar man back to work igen... kanns liiite segt da man vart ledig ett litet tag nu. Menmen, man kommer val in i det ratt fort igen!
Imorgon ar det en stor dag for M... hoppas det gar vagen! Kommer vanta ivrigt pa ett samtal pa jobbet!! :)

By the way... rimbo bullarna jag bakade... *MMmmm mmm mmm* Blir till att gora en till satt av dom for dom kommer att ga at vill jag lova! :P


Black Friday!

Idag ar det "Black friday" har i USA, vilket innebar att de flesta affarer har massa rea idag. Affarerna oppnas redan vid 4-5 pa morgonen och da ar det massvis med folk som star och koar for att komma in. Helt sjukt! Forra aret var det en som blev ihjaltrampad!! :O Hemskt! Folk blir som galna! Hade vart kul och akt ivag en svang och sett om man kanske kunde hittat nagra julklappar, dock inte at 5am!! Men fick halla mig hemma idag. Sant ar livet nar man ar en fattig stunden (holl jag pa att saga och det sa jag..lol), kan ju inte skylla pa det langre da jag inte ar en student langre... sa nu ar jag val bara fattig da...:P Oh well, hoppas det vander snart!

 

Har vart duktig och storstadat idag, plockat fram adventsljustaken och lite annat... har aven bakat rimbo bullar. Dom brukar mamma alltid gora till jul och dom ar ju bara saaaa goda! Aterstar att se om jag lyckats dock for dom ar inte helt klara an.

Igar satt jag och johanna och kolla igenom lite grejer vi gjort i skolan... samtdigt som vi planera lite vad vi ska gora till varen.. ska bli spannade och se vad det blir av!

Har kommer en liten walk through memory lane... (TV2) haha! :)


Happy turkey day!!

I dag ar det Thanksgiving har i USA. Tror nog det ar en av de storsta holidays dom har, och vad vore thanksgiving utan turkey... som jul utan skinkan kanske..;) I ar blev det dock ingen turkey for min del. Har ju alltid varit hemma hos min 2:a familj jag har har borta, dom jag bott hos i ca 3,5ar. Da har det varit gott om turkey och massa annat gott. Man ater ALLTID for mycket denna dag. Kanner mig som en uppstoppad korv arligt talat! (aven fast det inte blev nan turkey). I ar var jag hem till M och at middag me familjen istallet. Blev lika full for det... matt menar jag da! :P Maste aven tillagga att jag ar valdigt thankful for manga saker, vanner, familj, nara och kara och god halsa to mention a few ! :)






Och vad ar det med Amerikanare och parader forresten?? Dom ar som tokiga nar det kommer till sant... tar varje chans dom far och dra ihop till en parad. Lite typiskt Amerikanskt maste jag fa saga..:P Haha! :)


Langledig! :)

Nu ar jag ledig i fem dagar... gott!! Synd bara att man inte har pengar och kunde aka bort nanstans!

 

Var en lang dag i forrigar... Natten till i mandags vaknade jag och trodde att det var dax att kliva upp och gora sig iordning for jobbet, (ibland har jag en tendens att vakna strax innan vackarklockan ringer), men i detta fall sa var kl 4am!! och inte kunde jag somna om... inte kul! Hade fixat lunch som jag skulle ta med till jobbet kvallen innan sa allt var fardigt och klart. Nar jag val skulle ata min lunch pa jobbet inser jag att lunchen fortfarande ar hemma... funny! *not* Sa min lunch blev tva mandariner (eller clementiner), lite notter och vatten... det ni! Nagot surt maste jag saga! Menmen, jag overlevde och tror jag at for en hel vecka sen nar jag kom hem..:P

Sen kom Julie och hamta upp mig sa akte vi till gymmet och tranade. Pa vagen dit stannade vi pa cvs dar hon kopte tva bridal magazines.. for nu har hon och Brian set a date. Det var val pa tiden! ;) Nar jag sen kom hem prata jag med sanne som beratta att hon knappt kunde ga... satt och ringde runt for att se om hon kunde fa tag pa kryckor, men icke da! Sen kom jag ju pa att Nick brot benet i varas sa han kanske hade kvar sina kryckor som hon kunde fa lana... och mycke riktigt. Sa det vara bara till att aka dit pa en gang. Kom pa det att i mandags var det 4ar sen jag kom till familjen Cesare. Time sure flies! Sen kom M och hamta upp mig sa akte vi och bowla med Alysha och Rich. Billigt att bowla pa mandagar... kostar bara $1,50/game!!! :) Gick inte sa bra forsta omgangen... men sen sa... slog jag dom alla stort!! haha, vet inte vad som hande for det hander val aldrig annars! Kul var det iallefall! :)

Igar var det mycke att gora pa jobbet... kande mig helt slut nar jag kom hem sen. Lite senare kom M over och gjorde mig sallskap.. kolla pa massa sjukt roliga klipp pa youtube...haha, sanslost vad man kan hitta! Borjade sen kolla lite pa Family Guy... men mitt i allt ihopa tror jag bada slocknade. Vaknade till liv nagra timmar senare men da var det ju sa sent sa det var bara att ga och borsta tanderna och go back to bed. Sov typ 12timmar!!! Oh my... sa lange har jag inte sovit pa evigheter!!

Nu sitter jag har i min ensamhet... Johanna ar pa skolan, Sanne jobbar, M gor laxor... och jag ar stuck har. Tankte jag skulle ta och skriva ner vad jag behover handla.. vill ju julbaka lite nu i helgen... da det ar 1:a advent pa sondag! Blir nog en liten tur till IKEA da ocksa med Sanne... M kanske ocksa foljer med, for sen ska han upp till Hartford. Sa det ar ju pa vagen dit. Ar en stor dag for honom pa mandag!! Haller alla mina tummar att allt gar vagen!!! Horde forresten att dom utokad sitt utbut i the swedish foodmarket pa IKEA...:) Kommer sakerligen bli lunch dar nar vi enda ar dar... lite svenska kottbullar ar aldrig fel! :)
  
Kanske ska ge mig ut pa en liten promenad, ser ju ut att vara soligt och fint! :)


 


Cravings!!!

Nagon har liiiite cravings!! (namner inga namn har men det kanske ar ratt obvious anyways..lol)

Jobbigt varre!

 

   

 

Bilderna sager val allt!! Ahh, vad jag onskar att jag bara kunde aka till affaren och allt detta skulle finnas dar! Onsketankande, i know! Men det ar ju saaaa gott!! Tacka vet jag svenskt godis! :)


Torsday = Outsourced!!! :)

I morgon ar det fredag...

"På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest - Men fredag är ändå den dagen som känns bäst - Ge mig då kyckling, det gillar jag mest - Kyckling på fredag, det enda jag vill ha - Kyckling på fredag, då mår man riktigt bra - Kyckling på fredag, vad var det jag sa? - Jag vill ha fredag idag!" :)

Den laten har jag haft i huvet hela dagen idag! Kanske far ta och ata kyckling imorrn da! haha! Blir ingen artsoppa idag dock!!! 

Torsdag innebar att M och jag ska titta pa "Outsourced" efter han slutat skolan ikvall...som vi alltid gor, haha... I just love that show! :)

Sa var det redan torsdag... igen. Gott! Fredag i morgon = halvdag pa jobbet... sen helg! :) Jobbar bara tva dagar nasta vecka... vilket ar skont! MEN lite orovackande ocksa for den delen. Det innebar att jag bara far lon for 2dagar!!! TRE dagars lon jag gar miste om! Hur ska det har ga? Jag som normal sett preciiiiis far ihop sa jag har till hyra, rakningar och mat... men nasta vecka da?? Der ar mer an halva veckolonen jag blir utan! INTE KUL!!! :( Borjar fa lite smatt panik... menmen! Hoppas det loser sig pa nat satt!! *haller alla tummar jag kan hitta*

Nu ar det dinner time!!


Busy busy busy...

Vet inte vart den har helgen tagit vagen om jag ska vara arlig! Den bara sprang ivag... nat grasligt fort! Blidde en vanda till mallet i lordags... farligt farligt!! Men ahh vad jag alskar denna eviga rea!! :) Shoppingen har ar nat av de basta maste tillaggas! Blir dock inte sa hemskt mycket utav det nu for tiden da det mesta av lonen gar till hyra och rakningar..:( menmen! kom inte hem helt tomhant denna gang... maste ju fa unna mig nat nangang tycker jag! Blidde bara nat litet.. (var dessutom behovligt!). Nat annat som jag ar i stort behov av ar skor... vinterskor!! Far jag ta nasta gang!

Hamtade upp M nar han slutat sen akte vi hem till Lukas. Han och ligan flyttade forra veckan och bor nu nastan bokstavligt talat grannar med oss.. jatte mysigt hus! Blev visst kvar dar ett bra tag! Kvallen blev till natt och natt blev till... ja... akte sen hem hit och slocknade pa en gang! Hann knappt lagga huvet pa kudden..haha!! Var sa skont att fa vakna upp av sig sjalv for en gangsskull pa sondagen... ingen klock som ringde, ingen som var tvungen att aka ivag till jobbet, (som det ALLTID annars ar) inget stress... underbart!!! Kunde bara ligga och snooza lite, gosa lite, prata och kolla pa film. Tank om det kunde vara sa varje dag! MYS!! :) Skamde aven bort M lite och bjod pa frukost pa sangen..:)




Tyvarr sa hade ju han en MASSA laxor att gora, sa efter mycket om och men sa akte han hem... nagon hade visst liiite svart att slita sig markte jag..:P Foljde da med Johannas Chris till en mexicansk resturang och kopte lunch... hem och at, sen var det bara att hoppa in i duschen och sedan borja filma igen... filmade verkligen heeela dagen!! Intensivt, men kul! Ska bli spannande och se the final version nar det blir klart! Hann dock med liiite wii lite nu och da...lol  

Idag pa jobbet hade vi staff meeting, da vi alla fick beratta lite kort ens historia for alla, vad vi gjort osv fram tills nu och vad det ar vi gor pa jobbet eftersom det har borjat en ny hogt uppsatt person. Gjorde detta sa han skulle fa en liten bild pa vilka det ar han jobbar med och vem som gor vad. Gillar verkligen INTE att prata hogt infor massa folk... uscha! Har aldrig gillat det och blir alltid lika nervos varje gang jag maste gora det! Kande hur hjartat borjade springa ivag och hur allt rodare jag blev i ansiktet ju narmare min tur det blev. Sjalvklart ska jag stumble pa vissa ord dessutom... sjalvklart! Usch fy och bla! Kandes precis som man var tillbaka i skolan och skulle gora nan redovisning infor klassen... Anyhow, berattade ju bland annat att jag researchar top 10 news stories och upload them for the newsletter som dom skickar ut varje vecka. Nar jag sagt det fick jag reda pa av min boss att de haft runt 200.000 (more or less) subscribers forut, men sen jag borjat sa har dom nu ca 400.000... det dubbla!!! Och det ser ut att oka aven mer! Hoppsansa... maste ju vara nat bra jag gor da...:)

Nasta vecka ar det en kort jobbvecka... eftersom det ar Thanksgiving, jobbar vi bara man-tis... gott! MEN, badar inte gatt for min ekonomi...:( ajajaj... far val se om jag kan betala nasta manads hyra...?! :(

Har kommer lite bilder fran gardagens filmande...:)


Getting ready for the shooting!



Action!



Chris, jag (och min shiraff hals) och en bit av Sanne!



Props for the movie! Vad ar ett house party utan de roda plastmuggarna?? Maste ju se ut som det ar pa riktigt! ;)



Take 2



Quiet on the set!



Mer filmning nasta helg! :)


Host...var.. eller sommar kanske?

Dagar som denna kan man undra vart hosten tagit vagen. Idag ar det riktigt varmt ute, nastan 20grader!! :) Sa skont!! Idag har jag vart riktigt productive kanns det som. M kom och hamta mig i morse sa skjuttsade jag honom till jobbet sa jag kunde fa gora hans bil sallskap idag..:) Akte sen och tanka i lite bensin, gjorde en oil change och tvattade bilen... duktig jag kanner mig..haha! Sen var jag till Stop&Shop och handlade... mindre kul, men behovligt! Sen var det dax att agera skadespelare igen... ar precis klar med filmningen nu sa vi ska val aka och ata lite snart. Blir mer filmning imorrn igen!

Igarkvall akte jag och Johanna till Burger Bar och traffade Chris... eftersom Carlos jobbade sa blev notan inte sa dyr...hehe! Alltid bra me lite kompis-rabatt!!:)

Nar vi kom hem sen brast jag o mina roomates ut i ljuv skon sang...haha! Lat val hellre an bra...lol Oh well... ingen som horde oss enda! (och tur var val kanske det!) nejda.. lat faktiskt helt ok VISSA ganger! ;) Blidde bara jul sanger for nan anledning...:P Tva veckor kvar till 1:a advent! Kan man inte tro om man gar ut... da det kanns som sommar.

Har kommer nagra fina host bilder jag tog pa min lilla promenad hem fran jobbet igar... :)

       

 


Sa mycket for den underbara fredagen...

... nej, nu ska jag val inte ta i... gillar fortfarande denna fredag so far! MEN grannens barn har inget med det och gora kan jag ju saga!!! Ar sa irriterande for ungen har statt och gallskrikit konstant i over 1,5timma nu!!!! Vart far ungen luft ifran?? och snalla foralder gor nat at ditt skrikande barn!!! Inte ar det nat skrik fran att hon gjort illa sig eller nat, nejda... jag kanner igen skriken nu ska ni veta for det ar inte forsta gangen ungen skriker!!! Kan ju knappt hora mina egna tankar iallsinadagar!! :P Det ar nastan sa jag far lust att stalla mig och gallskrika tillbaka far dom hora hur bra det hors igenom!! Men dont worry, har jag inte gjort...an! (och kommer inte gora heller). Men allvarligt eller... detta ar ju helt sanslost!

Far val ta och overosta henne lite med musik istallet... denna lat har en tendens att fa mig pa bra humor sa jag far val satta pa den! Sen kan jag bara inte hjalpa att det borjar rycka i benen heller...haha, har svart att sitta still nar jag hor den for some strange reason..lol



Casual friday... underbara fredag!

Gillar fredagar jag... och denna dag ar det hur underbart vader som helst ute vilken gor den annu battre pa nat satt! :)

Casual friday pa jobbet... gillas starkt! Halv dag, sa alla slutar 2pm... gott AB! (borjar dock 9am istallet for 10... menmen!) Ibland brukar vi aven bestalla pizza och ater tillsammans. Eftersom det ar sa underbart vader (kan ju knappt tro att det ar den 12november med detta vader) tog jag mig en liten omvag pa vag hem fran jobbet sa jag fick mig en extra lang promenad... harligt harligt!

Nu ska jag ga och se om jag har nanting atbart i kylen... vilket jag tvivlar pa da jag vet att jag maste aka och handla (vilket jag skulle behovt gora tidigare i veckan, oh well).


Om 2,5v...

...ar det 1:a advent!!! wholy cow sager jag bara! Tiden bara springer ivag. Blir 2:a gangen for mig att fira jul i USA...  har haft turen da jag kunnat aka hem till sverige over jul nagra gangen, men nu ar jag som sagt fast har sa jag har inget val. Far helt enkelt gora det basta av saken. Sanne kommer ocksa vara har och troligtvis Johanna (om hon nu inte hittar en billig flygbiljett vill saga). Sa vi kommer val ha en liten egen svensk jul har hemma... mys! :)

Satt och kolla pa gamla kort fran forra aret, da vi hade Lucia fest hemma hos S+J... jatte kul! Hade Julpyntat,  bakat lussebullar och fixat glogg bla...:)

Har kommer lite flashbacks fran da...:) Min fina ljustake som ska fram aven iar. Bakas ska det ocksa goras iar! Men iar kommer inte Sara (langst till hoger) vara med oss..:( Det ar namligen dax for henne att aka tillbaks till sverige i borjan av december... men resten av den svesnka ligan ar sjalvklart kvar! :) (Johanna, Sanne och jag)

    


Idag efter jobbet kom M och hamta upp mig sa akte vi till Fiesta Limena och at... mumma!! Sa hungrig var jag... och saaaa matta vi blev! Enda fick jag en massa mat over.. (som jag alltid far..lol) Da fick jag lunch till jobbet imorrn ocksa, toppen!! Loning pa fredag ocksa... det gillar vi!!! :D

Tog sen en vanda hem till "min" familj jag bott hos under tiden jag pluggat har...  Dom ar ju sa goa och snalla! Saknar lille vovven saaa mycket! (eller lilla och lilla...:P) Hon som alltid gjorde mig sallskap upp dar jag bodde... hon alskade min goa soffa minst lika mycke som jag gjorde tror jag nog! haha! Blev kvar dar ett bra tag. Har bjudit over dom hit ocksa, sa nar det lugnar ner sig med Nicks soccer games/practices sa ska dom komma forbi och halsa pa! :)


Har ar "min" goa Pal som myser i soffan! :) och sjalvklart passar hon pa att ta min plats sa fort jag reser pa mig!




Hon vill alltid vara med pa ett horn och gosa! Lyckades alltid hitta nan plats att kno in sig i...:)


Miss her!


Drommar...

Ar precis hemkommen fran jobbet. Kandes nastan som man fick sig ett litet traningspass dar maste jag saga. Blaste som bara den gjorde det... uscha! Kanner mig alldeles varm om kinderna nu! Under tiden jag forsoker fundera ut vad jag ska gora till middag tankte jag faktiskt ta och skriva ner en drom jag hade harom natten... kanske inte ar sa intresant for andra (om det nu ar nan som laser overhuvudtaget?!) menmen, har en tendens att glomma vad jag drommer om nar jag val vaknar upp. Sa darfor tankte jag passa pa att skriva ner en nar jag val kom ihag den! Sjukt man kan dromma ibland alltsa...

Borjade med att jag var med i en tv serie som gatt har som heter "Sister Wives". (Handlar om en man som ar gift med 3kvinnor, och nu hittat en 4:e att gifta sig med... helt sjukt!) Anyhow, min drom borjade att utspela sig pa final avsnittet av serien da mannen skulle gifta sig med den 4:e kvinnan. Jag var en av "fruarna" och hjalpe till med planeringen av hela brollopet. Den 1:a December var dagen da dom skulle gifta sig och alla var i kyrkan och vantade pa mig. Jag kunde inte hitta kyrkan for nan konstig anledning och var tvungen att ga igenom "25 days of Christmas" (jag har jobbat med en press release pa jobbet for ABC om det), och nu var jag mitt uppe i hela programmet. Jag var tvungen att ta mig igenom varenda show/film dag for dag enda fram till den 25:e, och for varje dag som gick ju mindre blev kyrkan sa det blev svarare och svarare att hitta den. Som tur var hittade jag ratt i sista sekund. Nar jag val oppnade dorren till kyrkan reste sig alla upp och brollops music borjade spelas. Pa nat sat drogs jag fram mot altaret dar en man stod och vantade pa mig. Kunde dock inte se hans ansikte. Kunde knappt rora mig utan jag bara gled fram av mig sjalv. Nar jag passerade de andra fruarna sa den ena till mig att dom planerat denna dag enda sen jag foddes. Jag blev livradd och sa att jag inte ville ha nat arranged marriage! Jag ville bara springa darifran och skrika, men det gick ju inte. Nar jag val kom fram fick jag se vem mannen var... som tur va var det min pojkvan..:) han gick da ned pa kna och friade och jag blev overlycklig! Tog honom i handen och sprang ut och ville beratta for hela varlden den goda nyheten. Va lite ledsen over att jag inte kunde beratta for mig familj personligen eftersom dom alla var i Sverige och jag var har... ville ju inte ta det pa telefon. Men da sa hoppade vi in i bilen och korde 95:an north, och nar vi kom till the state border till Rhode Island visade sig att det var gransen till Sverige istallet och jag blev overglad!!! Sen blev jag basta kompis med Moises brors tjej och hon ville att jag skulle hjalpa henne planera deras brollop i Chile, (eftersom det var dar dom skulle gifta sig). Tyckte ju det skulle bli liiite svart eftersom vi nu var i sverige och Chile ar ju inte direkt grannlandet. Men vi hoppade in i bilen igen och korde 95 south denna gang... kom tillbaks till CT, och korde mot NY state... bara det att nar vi val kom till the border of NY state sa visade ju sig det sjalvklart vara gransen till Chile.

Tank om det vore sa val... da hade vi ju haft alla nara och kara har i narheten! :) oh well... det ar grasligt vad man blandar ibland! lol

I natt hade jag ingen rolig drom heller... uscha, hemska drom!! kommer inte ihag sa hemskt mycket (kanske var lika bra!). Dromde ju namligen att jag foljde med mina parent till syrran. Hade ju inte traffat dom pa evigheter, och det var ju dessutom forsta gangen jag skulle pa se tvillingarna. Va sa excited!! Men nar jag val kom dit blev jag sa ledsen da Alma (min 3ariga niece) inte kande igen mig. Hon bara foljde efter min foraldrar och ville gosa med dom, mig behanlda hon som en framling och ville inte ens titta pa. Fy vad ledsen jag var och jobbigt det var!! Sa far det absolut inte bli!!! Var val kanske tur o oturen att jag vaknade av ovadret utanfor fonstret. Nar jag val klev upp sag jag att det var alldeles vitt pa Johannas bil... oh my!!! Det hade snoat!!!! :O NU?!?! Nagot tidigt maste jag saga... men det ar ju borta nu... ska visst ha ca ca15 grader hela veckan, sa snon lar vi nog inte se an pa ett tag iallefall!

Nepp, ska slanga i mig nat litet nu for johanna kom precis hem och vi tankte dra till Zumban pa gymmet... Har inte vart dar pa evigheter, sa det ar val pa tiden! :P




Fran co-producer till skadespeleska

Har var det snabba ryck! Skulle ju hjalpa Johanna med sin shortfilm idag, och tanken var ju att jag skulle hjalpa till bakom kameran, men icke da! Hon ringde mig i morse och sa att en av hennes skadespelare precis cancelled on her och bad mig hoppa in i hennes roll istallet. Sagt och gjort, hoppade in bilen och korde hem, in i duschen, pa med klader och packa med ombyten, ata lite frukost och sen ivag till Scandia for att filma... Hade ju inte direkt kunnat plugga in alla lines, men var inte helt orolig enda iochmed att jag vart med johanna och planera hela filmen sa jag visste redan innan vad som skulle handa och nar. Gick bra som tur var! Hann dock bara med en scen idag... sa det blir till att filma hela nasta helg! Ar dock liiiiitesugen pa att aka in till NYC nasta lordag da Sebastian Ingrosso ska spela pa Patcha... menmen, far se hur jag gor och om jag har rad.

Nar vi var klara med filmningen var det bara att aka hem och ata lite middag innan det var dax for att skjuttsa Mr M till jobbet. Snabba ryck har! Fundera pa att aka till biljard stallet i kvall me mina tjejer da en kille fran skolan ska dj:a dar... men far se hur det blir iochmed att jag inte vet nar M slutar, maste ju aka och hamta honom da.

 

By the way... ar det nan som vet hur man fixar till designen pa bloggen sa far ni garna saga till... ar ju som sagt en nyborjare nar det kommer till detta och har inte riiiktigt fatt klam pa allt an!

Have a good night everybody! :)


I vantans tider...

Sitter har och vantar pa att Mr M ska sluta jobba sa jag kan aka och hamta honom. Han var sa snall och hamtade mig i morse sa jag kunde fa lana hans bil idag. Under tiden sitter jag och gottar mig med lite svenska hollywood fruar... Maria ar ju bara for skon!

Passade pa att ta mig en vanda till Old Navy och Kohls idag...bara fonstershoppade dock... ekonomin tillater mig inte sa mycket annat just nu, trakigt men sant! Vad hor jag om inte julmusik i hogtalarna inne pa Kohls....NU!!! Har borjas det i tid maste jag saga! Men det ar klart, nu ar ju Halloween over sa da borjas det med julen pa en gang, efter jul blir det val Valentines Day, efter det Pask... en hogtid hinner knappt sluta innan det borjas med den andre! Ar ju bara 3v kvar till 1:a advent... oh my, tiden bara flyger ivag maste jag saga!!

I morrn ska jag hjalpa Johanna (en av mina roomates) med att filma sin shortfilm. En shortfilm jag hjalpt henne mycket med...skojskoj! Har borjat skriva pa en egen liten screenplay nu... ar ratt mycke jobb sa det lar ju ta sin lilla tid innan den blir klar, menmen!

Over and out!

Valkommen till min blogg!!

Jaha, da har aven jag hittat hit. Har debaterat (eller hur man nu sager?!) ett tag om jag skulle skaffa en blogg eller, och som kanske ar ratt obvious nu sa har jag gjort det. Har tidigare skrivit i resdagboken da jag akte over till USA som Au-pair, och sen nar jag borjade plugga pa college. Nu ar bada dom "resorna" avslutade men jag ar fortfarande kvar har i USA... narmare bestamt i Norwalk CT! Skulle ju "bara" vara borta i 1ar var det ju tankt nar jag kom hit som au-pair... ja, det ar nu ca5,5ar sen nu och jag ar fortfarande kvar har! :)

Kom fram till att jag ville ha en blogg forst och framst for att jag om flera ar framover kan kolla tillbaka pa denna tid och minnas vad jag gjort och upplevt. Tiden har en tendens att bara springa ivag! Sen ar det ju klart att detta ar ett bra satt att halla nara och kara hemma i sverige uppdaterade om mitt liv har. Vill bara kunna skriva av mig lite om all mojligt som hander i mitt liv... so here we go!


RSS 2.0