It must have been love... but it's over now.

It must have been good, but I lost it somehow....
 
I lördags var vi på konsert vid Sjöhistoriska museet. Roxette, XXX The 30th Anniversary tour. Hade köpt biljetter till hubby när han fyllde år i våras och nu var det äntligen dags! Självklart började det regna när vi skulle bege oss. Mötte upp Johanna (som i sista minuten köpte en biljett även hon), vid sergels torg där vi skulle ta bussen till Sjöhistoriska. Vi var ju inte direkt ensamma när vi stod där och väntade.TIll slut såg vi bussen komma, MEN den körde bara förbi för den var redan proppfull. Great tänkte vi... vi var ju direkt inte ensamma vid denna busshållplats heller. Vi och alla andra skulle säkert till samma ställe. Slutade med att vi och två andra tjejer delade på en taxi. Var ju inte lättaste det heller då alla tänkte samma sak. Vi kom iallafall fram och vi köpte oss varsin plast poncho- ett måste en kväll som denna. Det regnade konstant. Vilken timing, huh? Dröjde inte länge förrens ens skor var genomblöta samt halva benen... att stå i regnet hela kvällen och bli blöt och kall hjälpte inte direkt min förkylning att bli bättre... Oh well. Vi hängde med tjejerna vi tagit taxin med ett bra tag. Två tjejer från Gävle- jättetrevliga! Först ut var Escobar- sen kom efterlängtande Roxett ut och började spela. Dom körde sina klssiska Roxette låtar och publiken sjöng med och gungade med, dansade och hoppade... alla i plast ponchos! :P Härlig, men väldigt blöt kväll! 
 
 
 

 

 

 

 

 

Skottlossning!

Satt ute och åt på lunchen idag. Solen strålade och det var jättevarmt och skönt. Helt plötsligt hör vi nåt som låter som en explosion till följt av skottlossning. Det lät som någon som avfyrade ett automatvapen. Sen kom explosion nummer två till följd av ännu mera skottlossning! Sen lät det dessutom som det hände precis runt hörnet från där vi var. Skitläskigt! Vi är ju precis där de flesta ambassaderna ligger så tanken var ju först att det var nåt attentat på nån av ambassaderna. Den amerikanske ligger precis brevid oss och man ser lite av den från baksidan. Hjärtat började dunka i 110 och det var nära att man fick en mindre hjärtattack kändes det som! Alla gick in och försökte se vad som hände genom fönsterna. Såg då tre polishelikoptrara och en ambulanshelikopter. Två landade strax bakom oss.. Man började som sagt undra vad som precis hade hänt. Tänkte om det kunde vara nån typ av övning också, men det var ju inte det första som slog ens tankar om man säger så. 

Mycket riktigt, sen visade det ju sig att det bara var en övning. Polisen hade blivit nerringda... Men hallå, vad trodde dom? Kunde de inte gått ut med det innan och förvarnat så man slapp få världens hjärtattack. Höll ju halvt på att dö där.. Nä ok, Inte riktigt, men det kändes som inte långt ifrån. Usch, riktigt obehagligt!

Bra gjort Johanna!

Men åhhhh.. Jag är väl smart. Mobilen krånglade lite.. När den gjort så tidigare har jag stängt av den ett tag för att sen sätta på den igen, vilket har funkat. So, tänkte jag gör det igen... Bara det att nu när jag skulle låsa upp sim-kortet så slog det slint. Kommer inte ihåg koden till sim-kortet!! Just great Johanna... Smidigt. 

Uppdatering!

Jag är usel på att uppdatera, I know. Därför kommer en liten (eller stor) uppdatering i bilder! :)

Dagens goda churros!

Fredagens middag! Min vs hubby's side.

Underbara kollegor som dragit ihop en "googbye" after work for me...

Glass är gott!! 

Fina Stockholm!

Flyttat!

Midsommar och jordgubbar!

Finbesök från Malmö!
The Swedish trio back together! <3

Sprang Color me rad med Johanna och Anna!

Fredags-mingel gotta på jobbet! 

Sommarfest på jobbet! Human foosball!!! :D

En vanlig onsdag efter jobbet med vänner från jobbet! :)

Hälsat på fina farmor!!

:)


Cherry blossom!

***RSS 2.0