Checkar ut..

Blev hemskickad på jobbet idag.. Mår inte så bra i kropp och knopp...:( Känns som jag inte har tid att gå och bli sjuk, men har man nånsin det? 

Återkommer när jag får orken tillbaka!

Ursäkta mig, men...

...screw that!!!

Snart är det ju dags att file for taxes. Min gamla chef har fått the W2 forms så han har skickat mitt hit. Jag vet ju även att US citizens och greencard holders ska betala skatt även om det bor och jobbar i annat land. Nu är det ju dock så att mitt GC expired in September förra året (ja, jag vet.. Vi flyttade innan jag blev Am citizen, dumt kanske.. menmen!!) Så jag kommer väl betala fram till dess att GC gick ut. Men nu är det ju tydligen så att även om mitt greencard har expired kan the IRS kräva att jag ska fortsätta betala skatt(!!) även fast jag nu då INTE längre är en US recident och kan varken bo eller jobba där för tillfället. Hur sjukt är inte det på en skala!!!! Åter igen måste jag nog fylla i massa pappersarbete för att "avsäga mig" mitt GC, även fast det nu är ogiltigt!!! The IRS ska då inte få ett endaste öre mer än vad de bara måste ha! Deras lagar.... gaahh!!!! Ska do some investigation här nu...

Saknar mina flickor!
Middags date!!

Idag gick jag ifrån jobbet lite tidigare så jag skulle hinna med en liten middags date då hon skulle åka hem med ett tåg som gick 18:20... Vem var det då, jo ingen mindre än bästaste lilljohanna...:) Hon var nere över dan bara då hon hade en jobbintervju här i Stockholm. Självklart håller jag alla tummar och tår att hon ska få det så hon flyttar hit ner..:)Ranch dressing!!

I'm in heaven!!! Hittade änteliiiigen ranch dressing!! Någon är nu överlycklig..:P

Ikväll fick jag för mig att göra hemmagjorda croutons... Jättegoda om jag får säga det själv!! :) Självklart kryddade jag med min favoritkrydda...:)
The Big Ben!!

Förra torsdan efter jobbet var jag och mötte upp hubby på stadsbiblioteket. När vi var klara där åkte vi till Abrahamsberg för en sån där humongous pizza!! Samma ställe som jag och Nadja var till i somras... Åk tid hungrig säger jag bara för en vanlig pizza är E N O R M!! Mätta och belåtna bestämde vi oss för att åka tillbaka in till stan för att gå till The Big Ben stand up klubb på söder. Kändes som vi var back in the states..:)

Mysigt ställe med bara engelsktalande comedians. En väldigt trevlig, mysig, oplanerad torsdagskväll med hubby och många skratt!! :)
Inte så liten...:P

Bilder!

Här kommer lite bilder as I promised..:)

Julbord hos mormor och morfar!
..och lite julklappsutdelning..:)
Hemma hos syrran
Jultomten kom på besök.. :P Alla vi skrattade så vi höll på att storkna då brorsan glömt tomteluvan och hittat svetsarglasögon i förrådet han använde så barnen inte skulle känna igen hans ansikte...


Jag och syrran!
Brorsan och hans flickvänMamma och sin lilla baby


God fortsättning!!

Gott Nytt År allesammans! 

Fort det går, både jul och nyår är över... Spenderade jul nere hos syrran med familj i Mullsjö. Stannade till hos mormor & morfar på vägen ner för lite julmat och julklappar..:) Lite ovant att åka bort över jul då vi alltid vart hemma hos mamma och pappa tidigare.. Kul att hela familjen var samlad inklusive allas respektive! Det har aldrig hänt förut, så det var kul! Tycker det är så kul att brorsans flickvän är även hon från Sydamerika... Både han och jag dras visst ditåt..:P Vi har blivit en väldigt internationell familj på sistone må jag säga..:)

Jobbade tre dagar denna vecka.. Tror dock jag hade behövt haft ledigt fastän det var nästan öde på jobbet. De flesta kommer tillbaka på tisdag igen. Då är det back to business igen efter jul helgerna. Mamma o pappa kom hit på måndagen, sen åkte vi med dom hem ut till ösrundsbro och blev kvar där till onsdagen. Var över till grannen och
 spenderade nyår med en kompis och hennes föräldrar (som vi känt hela vårt liv). Bjöds på tre rätters och en hel del godsaker efter det. Kom inte i säng förren vid 3-3:30... Mycket trevlig kväll i gott sällskap. 

Syrran är uppe med familj hos mamma o pappa över helgen och igår var första gången dom kom hit och såg hur vi bor. Hade bakat lite gott och bjöd även på choklad fondu.. Jättegott!! Kändes dock lite konstigt att de kom och hälsade på OSS, här i VÅRAN lägenhet...

Slänger upp lite bilder sen, för nu ska jag göra mig klar innan vi ska hem till min kusin..:) 

Denna får dock slinka igenom... Finally!!! :)RSS 2.0