Last minute!

Här pratar vi erkligen sista minuten. Mitt kontrakt går ut sista februari. Skulle alltså jobbat min sista dag idag. Idag skrev jag på ett nytt kontrakt då jag har fått förlängt till sista juli. Ja jeez.. Jag är inte förvånad längre. Kommer ihåg i början när jag kom hit att jag oroade mig månader innan mitt kontrakt skulle gå ut om jag skulle få förlängt eller inte. På senare tid-not so much. Vet hur det fungerar här nu och efter ett antal kontrakt senare har jag inte vart speciellt orolig även fast jag inte skrivit på nåt nytt kontrakt ca två veckor innan mina dåvarande skulle gått ut. Men, snart så händer det saker... Gaah!! Hoppas bara innerligt det är bra saker!! Det är ju (hemskt att säga), men tack vare att en kollega blev sjukskriven som jag faktiskt är kvar här nu. Och det är lite rörigt, lite av en soppa faktiskt.. Mycket som hängr på mycket. Så jag hoppas verkligen det ska lösa sig till sommarn, för längre än till juli kan jag inte fortsätta som nu...:(

Ecuador!!

I morgon flyttar brorsan och hans fru till Ecuador! I M O R G O N ! ! !
 
Ecuador är ju en liten bit bort om man säger så... För några år sedan var det han som bodde närmast mina föräldrar och jag var den som bodde längst bort. Nu kommer vi byta plats. I måndags kom dom hit en sista vända. Vi åt middag, spelade spel och hade kul. Blev lite tävlandes i Mario Kart också...:) 
 
We'll miss you!!
 
Lite komiskt att han såg denna artikel i Enköpingsposten just idag... Det är nämligen just dit dom flyttar imorgon!
 
 
 

2 år i Sverige!

 
Så nu är det alltså två år sen jag landade i sverige på obestämd tid. Haven't had one single "snowday" since I moved back... inte EN på två år...haha! 
 
Det är sjukt vad tiden går fort!!!
 
 

Babyboom 2015!!

 
Vad är det med 2015???
 
Detta är visst året för att få barn eller bli gravid... vet ärligt talat inte hur många jag känner som ska ha barn i år. Vet redan tre som fått dessutom (året har ju knappt hunnit börjat).  Så kommer du och berättar för mig att du är gravid eller så så blir jag nog inte så förvånad längre...haha! Helt sjukt alltså. Har tappat räkningen på hur många det är.
 
Speaking of something completely different... nästa vecka är det ju semeldagen...:) Det firades lite tidigt på jobbet idag med denna litlla söta semla vi fick på ett möte.
 
Man ser ju verkligen hur liten den är i jämförelse med kiwin... muuuummma!! :)
 
I tisdags blev det lite tapas med hubby på Mondo tapas. Väldigt mysigt och gott!!
 
I morgon är det freeedaaag.... yay!! :)

Mellonörd nr 1

Ja, jag erkänner... jag är väl en riktig mellonörd! Det är så dåligt så det blir bra på nåt sätt. Är så mycket mer runtikring som gör det. 
 
Anyhow, fastnade nu på denna sida...
http://www.oppetarkiv.se/etikett/titel/Melodifestivalen/
...och ooOj vilka minnen som kommer tillbaka! Haha, jättekul att kolla tillbaka. Vissa kommer man inte alls ihåg, vissa kan jag förvånadsvärt texten till på låtar jag inte hört på över typ 20år(!!) Vilka kläder folk har haft, vilka stilar... haha!
 
Tror det var 1995 som programledaren sa nåt i stil med, "ja tänk om typ 20 år, då sitter folk väl och skrattar åt oss..." haha!
 
*walking down memorylane*
 
 

Hört på radion..

Haha, hörde tidigare idag på radion något som jag var tvungen att skriva ner. Det var prat om träning. Att det är bra att träna men att inte go bananas och träna FÖR mycket och hårt. Så sa han "tänk på detta- en kanin äter massa salladsblad/morötter och what not, dom hoppar/springer och skuttar omkring hela livet men lever typ ca 5-7 år. En sköldpadda går långsamt, springer aldrig och lever i ca100-200år..."
 
Kanske vore bra att vara en kaninpadda?! Då kanske man lever länge...;)
 
Men nu till nåt helt annat.... VART SKA JAG ÅKA?? Jag måste bara åka iväg nånstans!! Jag behöver verkligen komma bort, byta miljö, ladda batterierna. Jobbet har liksom tagit slut på alla mina krafter känns det som, jag har ingen engergi till övers... lite less nu så det är verkligen på tiden att jag kan åka nånstans och ladda mina batterier så jag kan ta nya tag! Men då är ju som sagt den stora frågan... vart i allsinadagar ska jag ta vägen? Får jag med mig nån? Nån som kan tipsa om nåt fint ställe man kan åka till? I'm all ears...:)
 
 
 
 
 

Tror jag blir lite bortskämd...:)

 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0