Birthdays!

 
I tisdags fyllde min kära pappa år. Han fyllde nästan 60...:P Efter jobbet åkte jag och hubby hem till mina föräldrar för lite födelsedagsfika. Hela grannskapen dök även upp strax efter vi anlänt. Vad skönt det var att kunna vara med, att vi då kunde ta oss dit och hem själva. Det känns verkligen som man är i en annan värld när man kommer dit. Countryside AB. Det är så väldigt lugnt och skönt, riktigt avslappnade där. Tycker inte mina föräldrar ska fylla mer år eller bli äldre. Dom får helt enkelt stanna där de är nu. Åh, tänk om det kunde vara så...:) Önsketänkande, I know...
 
Min fina pappa!
Någon njuter av lugnet..:)
 
Och igår vad det en annan födelsedag. Nämligen mina nephews! De fyllde hela fyra år, buspojkarna delux! :)
Stort grattis från moster!
 
 
 

Tjejhelg i Malmö!

Kom just på att jag glömt skriva om tjejhelgen nere i Malmö första helgen i juli. Here we go!  På fredagen den 4:e juli var det då äntligen dags för en tur ner till Malmö och hälsa på finaste Sannebanne. Även fast man bara ska vara borta en helg är det hur svårt som helst att packa. Iallafall om du heter Johanna. Man vet ju faktiskt inte vad man kan behöva ha med sig beroende på vad man gör och vädret. Jag mötte upp Johanna på Bromma flygplats då hon flög ner från Sundsvall, så tog vi flyget ner tillsammans. Kändes lite som att vi skulle åka utomlands eftersom jag aldrig flugit inrikes i Sverige förut. Så att flyga förknippar jag med att åka på semester utomlands (förutom när jag åkt till NYC då det kännts mer som att åka hem..:P). Konstigt att inte ha med passet...haha! Anyhow, flygresan tog bara 55min. Super smidigt!
 
Vi fastnade visst lite i affärer på vägen ut från gaten. Slutade med att både Johanna och jag köpte oss en varsin swedish jersey.. Har alltid velat haft en och nu äntligen! :P Sen fick vi för oss att sätta på oss dom när vi gick ut till Sanne som väntade på oss. Kände oss verkligen som turister... Haha! Att vi dessutom möttes av en nästan liten tropisk hetta gjorde det ju att det ännu mer kändes som vi var utomlands.
 
Helgen bjöd på många skratt, turistande, ätande, dans, sol, grillning, beachvolleyboll, Köpenhamn, mycket gående, inte för mycket sömn, fotboll,  tjejsnack och myyys! Saknar mina tjejer redan!
 
Här kommer helgen i bilder:)
 
Rundvandring på Malmös gator och torg samt lunch i solen..:)
Beachvollyboll och grillning i västra hamnen! Underbar kväll som dock slutade med fotboll och till slut live band..:)
 
Dagstrip till Köpenhamn...:)
Nog för att jag visste att sjöjungfrun inte skulle vara speciellt stor, men SÅ liten trodde jag inte...:P
Tacomys, glass i solen! :)
 
 
Vad jag önskar att vi inte bodde så långt ifrån varann!!
 

Back in business!

Yes, då var man tillbaks på jobbet igen efter två veckors ledigt. Självklart hade jag svårt att somna igår, kom dessutom i säng senare än planerat. Dagen var väldigt varm. På översta våningen där jag sitter var det närmare +30 grader inomhus. Något varmt med andra ord. Varmt ute=varmt inne. När jag kom dit såg jag knappt mitt skrivbord då det var så gott som begravt under all post och paket som väntade på mig. Inkorgen var dessutom sprängfull med mail, tog mig hela dagen att bara gå igenom alla lite snabbt. Var inte så hemskt att börja jobba igen, de flesta är fortfarande på semester så det är rätt lugnt och skönt fortfarande, inte så mycket spring. När jag skulle ta mig hem fastnade vi på thorlidsplan dock. Tydligen var det störningar och inga tåg gick längre än till Kristineberg. Det sas att ersättningsbussar skulle gå från thorlidsplan, så jag och hundratals andra gick och väntade på bussarna som skulle ta oss vidare. Vi väntade och väntade... och väntade. Till slut kommer det en sl kille och säger att bussarna skulle gå från Kristineberg istället. Jahapp, alla börjar knata tillbaka till tunnelbanan, kommer upp på perongen och ser då en buss där vi stått och väntat. Great. Jag var en aningens varm, trött och hungrig och pallade inte med denna väntan längre så jag sket i att vänta ännu längre på ersättningsbussar och tog mig till Solna centrum istället för att hitta nån present till pappa som fyller år imorgon samt att stoppa nåt matigt i magen. Kom hem lite senare än vad jag trodde när jag först åkte från jobbet, men det var väl kanske tur i oturen för nu har jag en present till pappa och slipper stressa med det imorgon..:)

Klipporna!

Det är där jag spenderar mina sista semesterdagar numer. Solar och badar för fulla muggar. Så härligt!! På måndag är det back to work... Fort tiden går.









Härliga dagar!

Njuter av semestern för fulla drag (fulla tag?!) Hur säger man? :P 
 
Hittat ett ställe som påminner om Burgerbar i sono!!! :D supergod cookiedough milkshake och hamburgare!! Min första och absolut INTE sista gången jag går dit! 
 Busat en massa med syskonbarnen! :)
 
 
Barnen var som limmade på mig alla tre, hela tiden!! Inte mig emot, men blir lite svårt ibland då man bara har två händer på tre barn. Svårt att säga hejdå... barnen hade svårt att slita sig. Alltid lika jobbigt med hejdås, även fast det är lite lättare nu när man bor i Sverige. När ena tvillingen insett att han inte kunde stanna här tyckte han att jag skulle följa med dom hem. Fick förklara för honom att jag inte skulle få plats i bilen då den redan var full. Då tittade han mig i ögonen och var gravallvarlig när han ha att "mamma kan åka i bagageluckan, då   kan du åka med". Haha, men sötnos! Kunde inte annat än skratta. Han är ju för go!
 
Träffade på Spidey on his travels och hängde med Irländska fotbollsklubbgänget som han följer med..;)
 
Foosball/pingis/biljard/minigolf och middag men ett härligt gäng på det största och häftigaste O'Learys jag nånsin vart på! :)
 
... och massa annat! :)





Semester!!

När man skickar iväg mail utan att bifoga det man skulle skicka. När man skickar mail till fel personer. När man glömmer bort vart man är på väg. När man ska ta sig från 3:e våningen till första men går ner i källaren. När man lägger manus i fel mapp. När man glömmer att ta lunch (när man i första taget glömmer att sätta in matlådan i kylen). När man blandar ihop olika filmer. När jag ska skicka filmer på QC och istället gör en beställning för intank. När man glömmer att spara sina ändringar i exceldokumentet. Ja, the list can go on... Ja då är det dags för semester!!!! Hej och varmt välkommen efterlängtade semester! :) 

Sista jobbdagen imorgon!

... För sen är det äntligen S E M E S T E R!!! Har tusen saker att göra och tvivlar stort på att jag kommer hinna med allt. Menmen, jag har bara två händer och kan bara göra so much at once. Har vart sjukt mycket hela denna veckan och jag känner hur mosig skallen min blir. Igår gick det mesta fel som kunde gå fel. Jag glömde bort saker, blandade ihop andra.. Ja, dags för semester med andra ord! I am so ready for some time off. Även om det "bara" är två veckor. Sparar resten av semestern till vintern då vi planerar att åka tillbaka till USA..:)

Igårkväll blev det en skön kvällsprommenad. Sommar Sverige är ju alltför helt underbart!





Första doppet...

... här i Sverige! :) Har ju redan badat när vi var på Malta..:) I dag när jag slutat jobba var kag riktigt varm, alldeles rödflammig på kroppen var jag. Var ingen tvekan om att jag det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta på mig bikinin och bege mig ner till klipporna. Sååå skönt och avsvalkande! Dock så blev jag torr på nolltid och man kände sig minst lika varm som innan, så det var bara att hoppa i igen! :) Underbara sommar!! Älskar att bo så nära vattnet!





Summer is here! :)



Hoppas detta fina väder håller i sig nu resten av sommarn! Happy happy! :) 

Hemkommen från en underbar helg i Malmö är jag också. Bildbomb kommer senare!


Thunder buddies!

Dagen verkade lovande. Det var varmt när jag åkte till jobbet.. Solen lös och det blev varmare och varmare. Jag satt ute och åt lunch i solen... Sen satt jag kvar ett tag och bara njöt av att äntligen få lite sol och värme. Riktigt varmt blev det. Gick sen in och fortsatte jobba och helt plötsligt ser jag något som blinkade till utanför. Jag sitter precis vid ett jättestort fönster. Trodde först det var en blixt.. och mycket riktigt för sekunderna senare brakade åskan lös och hela himlen öppnade sig. Det haglade så det var alldeles vitt ute. Man kunde nästan tro att det snöade. Sen kom regnet. Det mullrade rätt bra. Fick då ett sms av hubby med denna bild..:)


Efter ett tag slutade det lika fort som det började. Har hört att det ska bli varmt i helgen. Sweet..:)

När jag kom hem möttes jag av dessa finingar..:)



Vampire lounge

Blev en AW (after work) med några från jobbet igår. Ett annat gäng än det vanliga tjejgänget. Vi gick till vampire lounge där vi dock blev varse om att de nu har sommartider så de öppnade inte förren 19:00 istället för 17:00 som vi trodde. Gick då till Carmen(?!) och satte oss där tills vi kunde gå tillbaka. Väldans trevlig kväll! Var inte sista gången jag hänger med detta gäng igen..:) Sen var det raka vägen hem och stupade i sängen. Hubby hade redan lagt sig så när jag hem så det var helt svart i lägenheten. Höll dock på att flyga upp i luften av rädsla när jag lös med mobilen för att krypa upp i sängen så jag inte skulle trampa på honom. Vi har nämligen ett kattmotiv på ena kudden så helt plötsligt i mörkret när jag kryper upp i sängen ser jag kattens två ögon som stirrar rakt på mig.. Fatta vad skraj jag blev!!! Jeez.. Satte hjärtat i halsgropen där allt! När jag väl inser att det bara var kudden övergick min rädsla till lättnad och skratt... Tänk att kudden kunde skrämma slag på mig bara så där..:P 

Speaking of nåt helt annat, snart är det dags för tjejhelg men mina fina jäntor!! Åhh så kul det ska bli! Can't wait! :)



RSS 2.0