Händelserik helg! :)

Så har ännu en helg svissat förbi... denna var väldigt händelserik måste jag säga, kul! Började med en "AW" After work som det så fint heter här, med några tjejer på jobbet. Gick till "Bara bar bistro" på Söder... jättemysigt ställe. Blev inte alltför sen. Hann hem o mysa framför en film med hubby innan vi la oss. På lördagen åkte vi hem till min kära mamma och pappa. Var ju mors dag i söndags, men då skulle dom bort så vi kom över på middag på lördagen istället. Strååålande dag. Första gången vi var tillbaka sen vi flyttade... Verkade som katten saknat oss lite...:P Satt ute och njöt av det härliga vädret, prata lite med grannarna och åt en jättegod middag och lite fika på det...;) Sen skjuttsade pappa oss till Bro station så vi kundra åka hemmåt. Kom dock aldrig riktigt hem just då, utan vi åkte direkt hem till min kusin som bor här i Bromma för att kolla på champions league finalen och blev där hela kvällen... inte för att jag är så värst intressead av just champions league, men det var en völdigt kul kväll! Längesen man umgicks med kusinen bara sådär..:) Solen var på väg upp när vi var på väg och lägga oss...:P Hem och sova lite för att sen ta en tur ner till Tempo som ligger ca 5-10min härifrån för att fixa lite nödvändigt. Sen fick vi vårt första besök i lägenheten...:) Det var Jessica och hennes man med deras lilla 8mån tjej. Jessica och jag gick på samma högstadie och gymnasiet, men inte i samma klass. Vi läste spanska tillsammans i högstadiet men förutom det umgicks vi inte direkt. Det var under tiden jag var i USA som vi fick kontakt igen och har träffats varje gång jag vart hemma och hälsat på. Anyhow, Nu hade jag inte sett henne på länge, och detta var första gången jag såg lilltösa... sååå söt och såå kul att de kunde komma över! :D Dom bjöd med oss på midsommarfirande i deras sommarstuga också... kuuuuul!!! :) Sen fick vi nåt ryck sent på kvällen att baka bröd... sagt och gjort, mannen stod för bakningen och jag slängde ihop en sockerkaka... luktade väldigt gott här i lägenheten måste jag säga! :) Igår när jag kom hem från jobbet var middagen uppdukad och klar... Tror min man har döljt sin talang i köket i alla dessa år fram tills nu... han är ju en mästerkock i köket! Massa pluspoäng där!!!! :D
 
Sommarn är nu här också... häääärligt!!!! 
 
 
Var ju så illa tvungen...haha! Its calling my name!
Chilenska Pan Amasado
 

Need of a translator anyone?

 Haha, denna har jag sätt för längesen... måste bara visa! :)
 
 
Hurdy gurdy.... gurdy
 
....this is not my sandwich...

Helgen är här!

Skönt med lite helg nu måste jag säga! Skönt att få sova ut tills man vaknar av sig själv.. eller ja, nu ringde telefonen, men oh well... det var inte hela världen! ;) 
 
Förra helgen bestod av mycket hockeytittande.. Sverige slog finnarna, gott!!!! Sen slog dom även swissarna i final.... hääääärligt!!!! VM GULD TILL SVERIGE!!!!! 
 
Hade så gärna velat åkt in till Kungsträdgården på måndagen och firat guldet, men hann inte riktigt med det då det var rätt mycket på jobbet... har vart en väldigt hektisk vecka.
 
Igår var jag på "After work" som det heter här med några tjejer från jobbet. Gick till Bara bistro bar på söder.. jättemysigt ställe! Nu kommer sommarn och semestertider, men vi har redan bokat in en ny kväll i augusti igen...:) Ja, hjälp... det är ju snart juni... fort det går!!! 
 
Idag ska vi hem till mina kära föräldrar och äta middag och bara mysa... är ju mors dag i morgon, men dom är inte hemma då, så då åker vi dit idag istället. Sen vet jag att hubby vill se finalen i champions league, frågan är bara vart det kommer bli... får väl se helt enkelt! Ser ut att bli en strålande dag idag... enjoy folks! :)
 
Trevlig helg!
 
 
 
 
 
 

Sweden vs Finland!!!


Myyyskväll! :)


Fina Venice!!

 
Åhhh, hittade två videosnuttar från Venice... fiiina Venice!!! :)
 
 
 
 
Vill tillbaka...
 
Nu ska vi ge oss ut på en liten promenad i det fina vädret! :)
 
 
 

1 vecka!

I dag har vi bott i våran fina lägenhet i en hel vecka... och SOM vi trivs!!! :D
 
Såg i tidningen att med början av i onsdags skulle det gå ersättningsbussar mellan Bålsta och Spånga... vilket skulle ta ännu längre tid att ta sig till jobbet och hem. Flyttade visst i rättan tid!!! :)
 
Veckan som var, var en ännu en kort vecka. Halv dag på onsdag och ledig på torsdag... niiice! I tisdags när jag slutat jobba åkte vi till Bromma Blocks och storhandlade... behövdes då det var ganska så tomt i kylskåpet. Nu ser det lite mer ut som det är nån som bor här...:P
 
I torsdags blev det en vända in till stan... så skönt att ha så nära och inte behöva planera allt långt i förväg för att det tar så mycket tid. Solen sken och det var en perfekt dag att utforska sthlm lite...
 
 
På kvällen kom mina kära föräldrar över på lite middag och fika... myyys! Mamma var så nyfiken på hur vi fått till det i lägenheten...:P Kändes lite konstigt måste jag säga... att dom kommer och hälsar på hemma hos oss(!!!!!) Hos OSS...
 
 
Ibland är det lite svårt att fatta att detta är våran egen lägenhet!!! (visst, vi hyr i andra hand, men still...) Att vi har eget nu... som vi väntat och längtat efter detta. Det är så man får nya sig ibland...haha! 
 
 
 

Nu börjar det likna nåt..:)

I kväll kom pappa hit med vårat köksbord vi köpte på IKEA, dock var det slut i söndags när vi var där så han hämtade upp det i sin jobbvan efter jobbet idag och kom över med det...:) Gick först ner till en pizzeria och åt middag innan vi satte igång med att få ihop bordet...
 
 
Köpte inga stolar just nu utan fick ta de vi (mina föräldrar) hade till vårat gamla köksbord. När vi var på IKEA i söndags betalade vi inget ur egen ficka, utan det räckte med alla presentkort vi fick i bröllopspresent förra året... var verkligen toppen!!! :)
 
Så här ser det ut nu...:)
 
Idag när jag kom hem från jobbet var det ingen hemma... hubby hade varit i city och var på väg hem. Är så van att han alltid vart hemma när jag kommer hem... så skönt nu när han inte blir låst utan kan ta sig vart han vill när han vill...:) När han kom hem hade han dessutom med sig dessa fina... trevlig överraskning måste jag säga! ;)
 
Så skönt nu när man har närmare till jobbet dessutom... kan åka hemmifrån mycket senare och kommer hem mycket tidigare... loovely!! Sen är ju denna resväg inte fy skam heller...;)
 
Life is pretty good right now i have to say...:) Hoppas nu bara hubby får tag på nåt jobb snart!!!!
 

Nu har vi flyttat!!!!

Yes, flyttlasset gick igår... änteliiiigen!!! :D Det blev Bromma. Pappa hjälpte oss då han lånade grannens släpkärra. Fyllde den med massa proppfulla resväskor och lite annat, dumpade av det i lägenheten och styrde sen kosan till IKEA för lite nödvändingheter. Hem hit igen, och medans pappa o hubby började montera ihop bäddsoffan åkte jag o handlade lite mat och lite nödvändigt så vi skulle klara oss... 
 
Idag har vi fixat och donat i lägenheten och explored området, jäääätte myyysigt! ca 3-4min ner till vattnet, 20min till tunnelbanan, finns en resturang runt hörnet, en närbutik nedanför gatan... Vi åkte in till sthlm en nända också och bara strodase omkring... underbat skön kväll!!
 
Är lite slut nu så jag får skriva mer en annan gång...

ÄNTELIIIIGEN!!!!!!

We got the keys to our nya lya!!!!!!!!! :D
 
Flyttar troligtvis in nu till helgen redan... gissa om vi är glada eller om vi är glada?? :)
 
UUUNNDERBAAAART!!!!!

Valborg!

Ännu en sån här sak man inte vart med om på 9 år...
 
Glad Valborg!
 
Nu ska vi snart iväg till Bromma och kolla på en lägenhet...:) Wohoooo!!!! :D
 

RSS 2.0