16 augusti 2008

Det var då vi officiellt became girlfriend/boyfriend..:)

En dagsutfkykt till en ö utanför Norwalk.. En väldigt speciell dag på en magisk ö. Här hände någonting..:)

Time sure flies...


Kommentarer
Postat av: Marie

Det kommer jag ihåg 😁😁 10 dagar innan jag o Johannes blev tillsammans 💜

Svar: :) Den sommarn glömmer jag aldrig! ;)
loppansworld.blogg.se

2014-08-16 @ 21:41:45
Postat av: Anneli

Hej, det är så intressant att läsa din blogg och inse att det inte bara är jag som har splittrade tankar runt mina två hemländer. Var vill man egentligen vara? Det bästa vore ju förstås om man kunde dela på sig och vara på båda ställena samtidigt...Jag har just flyttat tillbaka till USA efter 5 år i Sverige och 2 år i Japan och inser att USA har ju faktiskt också förändrats på den tid jag varit borta...och visst ifrågasätter jag mitt val och om det var rätt att bryta upp från Sverige?

Haha, du som har en Amerikansk man i Sverige, har ni haft några Welcome to Sweden moments? Den serien går på prime time på NBC på torsdagar och är jättepopulär här i USA.

Ha det så gott!

Mvh, Anneli i San Diego

Svar: Hej!
Vad roligt att du tycker det..:) Alltid kul när man hittar andra som är med om liknande och man känner igen sig själv. Ja det är då verkligen inte lätt att ha flera hem. Samtidigt kan man ju känna sig lyckligt lottad som får ta del av två hem med allt vad det för med. Dubbel glädje..;) Klart man önskar att man kunde vara på två ställen samtidigt, men det är ju rätt omöjligt i våra fall tyvärr. Tror dock att oavsett vart man är så kommer man alltid sakna och längta efter det andra. Får man fråga varför du flyttade tillbaka igen? Kunde inte hjälpa att bli lite nyfiken..:)

Welcome to Sweden ja, haha vi loved that series! Just nog för att vi båda kände igen oss så mycket. Min man älskade den. Så kul när man satt där och smågarvade då vi precis gått igenom samma saker..:) Lite komiskt. Dock hade den fått mycket kritik här vad jag hört. Kul att höra att den verkar gå hem i USA.
loppansworld.blogg.se

Postat av: Madeleine i Texas

Jättefina bilder och jag förstår att platser betyder något alldeles speciellt. Mysigt!!

2014-08-19 @ 12:03:48
URL: http://minamerikanskaresa.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0