Somnlos i Norwalk!

Vad ar det med stormar och dra in over natten??? ALLTID nar det ar en storm pa vag slar den ALLTID till pa natten... why??? Kommer dom bara for att mess with our sleep?? I natt gick det som sagt inte alls att sova...:(  Inte sa konstigt nar det var vindstyrkor up till 60-80mph... Det kanns som det ar ett under att detta hus star kvar maste jag saga...  Men igar nar vi lag i sangen och forsokte sova kande vi efter ett tag vattenstank i ansiktet... Kuuuul. Bada flog ju upp ur sangen da ingen av oss riktigt sov enda in the first place. Har ett fonster precis ovanfor vara huven och sag att det droppade fran ena hornet langst upp. Inte jatte mycket, men still...  vande pa persiennerna och la kuddarna pa andra sidan... gick inte att sova for det. Varat rum ligger lite dumt till sa det ar oftast det som far ta smallen nar dessa stormar kommer och halsar pa. Vi gick in i vardagsrummet och la oss pa soffan... det gick for ett litet tag... sen gick jag tillbaka in o la mig i ena hornet langst bort fran vaggar och fonster... vindarna hade avtagit lite da...  och strax efter ringer alarmet och det ar dags att ga upp... jippi... eller inte. Inte basta starten pa dagen kan jag saga...  Har vart en helt ok dag enda, dock var jag naaaagot trott de sista timmarna pa jobbet och ville inget annat an att aka hem och sova! Sjalvklart kandes de sista timmarna som en evighet... men oj vilken joy nar man kom hem och slocknade sa fort man krop ner under en filt pa sagen...:) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda Hollems

Fy vilken jobbig natt. Låter inte kul. Jamen visst är det det bästa som finns att kasta sig i säng eller på soffan när man är helt slut :)

Svar: Ja uch... det var ingen hojdare! Haha, haller med dig... en sang eller soffa kan vara fortrollande skona vissa ganger. Ibland hinner man knappt lagga sig ner forren man har somnat kanns det som...:)
loppansworld.blogg.se

2013-02-01 @ 04:32:59
URL: http://lindahollems.blogspot.com
Postat av: basebollivet.blogg.se

Usch det är verkligen ingen hit med nattstorm. Då kan ingen sova =/ Hoppas du får bättre sömn i natt.

Svar: Verkligen inte... Fy for sanna!!
loppansworld.blogg.se

2013-02-01 @ 17:29:41
URL: http://basebollivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0