The aftermath of Sandy...

NJ drabbades varst da det var dar Sandy slog till med sitt bullseye. NYC mar inte heller sa bra, de drabbades valdigt hart de med. Vi kande som sagt av Sandy vi med aven om vi var lite mer i utkanten... Det ar helt sanslost vilka skador hon medfort... redan INNAN Sandy natt oss var det redan stora oversvammningar pga av high tide och vindarna... Det har var mitt pa dagen, da hade stormen inte ens borjat. Detta ar inte langt fran dar jag bor...
 
 
Har kommer en liten videosnutt en kille fran college gjort, aven det var INNAN sandy nadde oss...
 
 
Nar man laste kompisars updates pa facebook att de allt eftersom blivit av med strommen gick man bara och vantade pa sin tur... Ar forvanad att vi hade stom sapass lange vi hade. Manga blev av med den vid 4-5pm och frammat... 10pm forsvann den for oss... hade blinkat till en antal ganger innan dess. Sen hade vi on-and-off power. Nu ar det som vanligt igen...  tack och lov! Manga ar dock fortfarande utan strom och troligtvis kommer vara det kanske upp till en vecka om inte langre... Oversvamning var jag inte alls orolog for i varat fall... vindarna daremot... dom var inte att leka med. Usch, inget kul alls.  Riktigt obehagligt. Hela huset skakade sa man trodde det skulle take off any second... Vi hade packat ner det viktigaste ifall vi skulle bli tvungna att fly.(vilket vi inte behove, thank god!) Vi sov pa golvet i vardagsrummet da det skyddades lite av varat somrum som fick ta emot de harda vindpustarna. Vi ar ok och huset star kvar tack och lov! Bilarna klarade sig ocksa som tur var, men en bil nedanfor varan driveway var inte sa lucky... blev namligen mosad av ett trad...
  
Dock ser min bil ut som ett bombnedslag... sag den knappt for all smuts/lov/gras/kvistar som tackte den.
Nagra jag kanner saknar ena sidan av deras hus... det blaste bort. Dom bor dessutom nastan runt hornet fran dar vi bor. Lite laskigt! 
 
Har kommer lite bilder harifran...
 
Lanade lite bilder fran olika nyhets medier har i krokarna. (Darien news, norwalk hour...)
 
Min brother-in-law med familj kom hit i morse... det tog over 2timmar for dom att ta sig hit pga av alla fallna trad och oversvamningar, som normalt sett tar 20min. Dom kommer fa tillbaka strommen tidigast om 10dagar ar det sagt... Ar sa otroligt glad over att vi klarade oss undan lindrigt! Vet att alla inte var lika lyckad lottade tyvarr. 
 
Alla ni som kande av Sandy, hoppas ni ar ok!!!
 
Har finns Norwalk i bilder...
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Henrietta

Fy vad läskigt!! Tur att ni kom undan lindrigt!!!

2012-10-31 @ 04:18:23
URL: http://henriettav.blogspot.com
Postat av: Linda

Skont att hora att ni kom lindrigt undan. Ni hade det varre an vad vi hade det. Skont att ni fortfarande har strom :)

2012-10-31 @ 13:04:15
URL: http://lindisen89.blogg.se
Postat av: Gabriella

Ja, usch vad Sandy ställde till det!! Vilken tur att ni klarade er! Jag hade varit livrädd, tänk att då en vägg avsliten liksom... Hur gör alla som inte har ström egentligen, det är ju svinkallt ute ?

Kram

2012-11-01 @ 13:40:28
URL: http://recyclingthegoodmoments.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0