Sa har ar det...

Som namt i tidigare inlagg sa har vi ANTLIGEN bestamt oss for vad vi ska gora. Jag holl pa att bli tokig dar ett tag innan iochmed att vi nu ar sa nara slutet, antligen! Men att vi fortfarande inte hade nat konkret att ga efter. Hade fortfarande inte bestamt oss for vad vi skulle gora eller vart vi skulle ta vagen. Visst vi hade nagra alternativ, och man kan prata om det hur mycket/lange som helst, men man maste sla slag i tak (sla slak i tak, sla slag i taket... eller hur man nu sager..?!) nangang ocksa. Annars hander ju ingenting och man kommer forsatta att sta och stampa pa samma stalle... Tror det var det som freaked me out lite granna. Nu nar vi ar sa nara som vi har langtat efter sa lange sa hade jag fortfarande inget riktigt att fokusera pa och se fram emot mer an att han skulle bli klar med skolan. Kande att jag borjade tappa motivationen... svart att soka jobb eller lagenhet nar man inte vet vart vi ville ta vagen. Kollade lite lost pa de olika stallerna men kande att allt var sa lost... kandes som vi kunde kolla pa hur manga langeheter som helst med att det stannade dar. 
 
Stallerna som vi pratat om ar som namnt tidigare, North Carolina, California, stanna harikring eller Sverige... Vi vill inget hellre an att flytta harifran!! Inte fran Norwalk i sig, utan mer flytta till varat eget. Har kollat lite lagenheter harikring som vi skulle kunna flytta till i Januari... MEN, da var ju fragan om vi nu ska stanna har eller rora pa oss. For det ar ju ingen ide att flytta nu i januari for att nagra manader senare flytta igen. Kanns liiiite onodigt. Har vi da bott har sapass lange kan vi sakert sta ut ett litet tag till, bara vi har ett mal. Plus att vi da kan spara pengar fram tills vi flyttar. Kande dar att det kvittar vart vi flyttar, as long as we move! 
 
Nu har vi da ANTLIGEN kommit en bit pa vagen. Vi har bestamt oss for ett av de alternativen, och vi har set a time frame... Nu ar det bara de resterande bitarna som ska falla pa plats. Har nagra manader pa oss sa det ska nog ga bra! :) Nu har vi iallefall nat att fokusera pa och verkligen se fram emot. Kanns sa bra! 
 
Vantar med att beratta exact vart det blir, da vi sjalva inte ens vet EXACT vart det blir an. Hall ut, lovar att beratta mer sen. Men om jag sager sa har: chanserna ar ratt stora att vi inte blir kvar har i Norwalk iallefall. Men sen sa finns det ju manga stallen i NC, CA och Sverige... och sa fort vi kommit lite narmare varat mal... om nat hander i jobbvag eller liknande sager jag till. Vill inte saga allt for mycket nar vi precis ar i borjan av denna resa och det ar en bit kvar... mycket kan ju handa sa vi far se vad som hander. Har redan skett lite forandringar som har med var kommande flytt att gora...:) vi ar pa gang!!!  Spannande!!
 

Kommentarer
Postat av: Nora

Vad spännande för er! Bra om du håller oss uppdaterade ;) Hur kommer det sig att ni tittat på just NC och CA?
Kram på dig radio friend ;)

Svar: Hubby har bott i Charlotte, NC och trivdes jattebra! Har vanner dar nere + att han har lite connections dar nar det kommer till jobb. Sen tycker aven jag det skulle vara spannande och fa uppleva lite mer av the southern hospitality...:) Billigare att bo! ;)
I CA har jag bott... loooved it there!! Helt annan atmosfar pa vastkusten... och harligt klimat! Kanns som det finns valdiga mojligheter for min karriar dar...
loppansworld.blogg.se

2012-11-17 @ 23:05:27
URL: http://noramiriam.blogspot.com
Postat av: Mary

Vad roligt :-) hoppas på uppdatering snart igen

Svar: Det kommer... sa smaning om..;)
loppansworld.blogg.se

2012-11-18 @ 08:40:10
Postat av: Malin Baltzar

Spännande!! :)

Svar: Jag haller med dig... det ar allt lite spannande! :) Berattar mer sen!
loppansworld.blogg.se

2012-11-19 @ 05:52:47
URL: http://malinbaltzar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0