No gas!

Annu ett problem som skapats av Sandy... the gas is running out! Det ar helt slut i NY, sa nu kommer alla hit och forsoker tanka innan det tar slut har med vilket det ar pa god vag att gora. Igar forsokte vi aka och tanka hubbys bil da han inte har mycket bensin kvar (han tankade fullt innan Sandy!), Vissa bensinstationer var det redan slut pa, ALLA de andra hade typ miiiiiilslanga koer, no kidding! Det ar helt kaos!  Forst kan man inte ta sig nanstans pga av Sandy... sen kan man fortfarande inte ta sig nanstans!! :O
 
Folk ar fortfarande utan strom har uppe... men nar man tanker efter sa finns det folk som inte har nat hem kvar. Vad gor det da om man ar utan strom i nagra dagar?? Vi hade averkligen anglavakt har uppe! Sana stora skador Sandy har fort med sig... det ar helt ofattbart!! NJ och NY drabbades som sagt varst... ar glad att vi har Long Island som skyddar oss en del! Annars hade det varit vi som legat under vatten nu! Men vi bor enda vid kusten och the high tide stallde till med mycket! Det flyter omkring ett helt hus i Fairfield.. (grannstaden), Bryggan pa stranden har i Norwalk... gone. Detta ar det varsta ostkusten varit med om nagonsin! 
 
 
Atlantic City boardwalk finns inte langre, Jersey Shore ar gone as well. Hus har lyfts upp och blivit bortkastade av vinden langt borta pa angar... hela omraden ar totalt forstorda. Oversvammade. Folk hittar sina tillhorigheter miles away... 
Kan ni tanka er att detta "bara" var en category 1... den "mildaste" graden. Tank om den hade varit en 3:a... eller 5:a... hemska tanke!! 
 
Var tillbaka pa the office i onsdags igen, men vid 3-tiden blev vi av med strommen igen sa det var bara att ga hem tidigare... Hubby's job har fortfarande ingen strom heller so no work for him... 
 
Mitt hjarta brister for alla dessa manniskor som blivit drabbade, och inte bara har i USA! Pa vissa stallen ser det ut som en krigszon. Sa starka naturkrafter man inte har nan kontroll over.. Ar sa tacksam over att vi ar oskadda! 

Kommentarer
Postat av: Henrietta

Vilken tur ni har haft som kom undan sa lindrigt! Det ar nastan lite laskigt hur beroende vi ar av el och bensin. Det blir liksom kaos utan... Hoppas det blir battre snart!

Som svar pa din kommentar: Du borde absolut aka till Texas nagongang. Det ar sa annorlunda har nere jamfort med tex norra ostkusten. Se till att inte aka under sommaren dock, da ar det sa varmt att man inte orkar gora nagot ;)

2012-11-04 @ 20:27:05
URL: http://henriettav.blogspot.com
Postat av: Gabriella

Men shit vad overkligt. Vad gör man om man inte har värme eller bensin ?? Då kan man liksom inte ens åka iväg till något varmasre ställe ?!?

2012-11-05 @ 01:59:56
URL: http://recyclingthegoodmoments.blogspot.com
Postat av: Linda

Verkligen helt otroligt. Jag hoppas att du far tag pa bensin och att den inte ar allt for dyr!

2012-11-05 @ 02:14:22
URL: http://lindisen89.blogg.se
Postat av: Anna

Oj vilket helvete alltså... Skönt att det gått bra för er, hoppas de senaste dagarna varit ok också!!! Att det löst sig med bensinen och allt annat. Blir lite mer verklig när man läser det här och inte bara på nyheterna...

2012-11-06 @ 01:50:20
URL: http://Intheworldanna.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0