Om nagra veckor...

...ska jag hit igen...
Vart tog the Washington Monument vagen tro? :P
Long time no see Washington DC... see you in a few weeks!

Kommentarer
Postat av: Nadja

Vilka harliga bilder, elskar sista bilden med en jette-johanna :)

2012-05-17 @ 20:25:48
URL: http://www.alohanadi.com
Postat av: AnnaWK

Svar: Kul med flera ceremonier/fester även om det kräver en hel del. Vår tanke är också att ha två ceremonier när det väl är dags då alla inte har möjlighet att flyga tvärs över jordklotet.Svenskan är väl inte hans starkaste gren precis, men han har just avslutat en intensivkurs som satte fart på kunskaperna så vi får se vad detta innebär. Innan han flyttade hit kunde han några ord och ett par fraser, men inget han kunde klara sig på precis. Kan din man någon svenska?Oj vad jag saknar mest... Bensinpriserna, min amerikanska au pair-familj, att käka ute på restaurang utan att bli ruinerad, valmöjligheterna till shopping, customer service, Barnes & Noble... Affärer och prissättning helt enkelt :) Fast allra mest mina tre au pair-barn. Vad saknar du mest med Sverige?Kram

2012-05-17 @ 22:00:14
URL: http://annawk.blogg.se/
Postat av: Eleonor

Aaaaah vad kul. Jag alskar den staden. Forhoppningsvis kan vi ocksa aka dit snart igen! :)

2012-05-18 @ 18:40:11
Postat av: Henrietta

Hej! Kul att du hittat till min blogg :) Håller också med, tycker också att det ar kul att lasa om utlandssvenskar, speciellt i USA.

Jag har bott i USA i nästan 4 år nu. Jag flyttade till Boston 2007 för att vara au pair i ett år och när mitt visum gått ut visste jag att jag ville tillbaka sa fort som mojligt. Hosten 2009 (efter ett år i Sverige) kom jag tillbaka till Boston men då för att plugga. Jag träffade min fästman där och eftersom han är från Houston, TX (och vi var trötta på det kalla vädret) bestämde vi oss för att flytta ner till Texas för ett år sen.

Själv då? Hur länge har du bott här och hur hamnade du här?

2012-05-21 @ 00:47:30
URL: http://henriettav.blogspot.com
Postat av: Linda

Hej Johanna!

Jag sag att du hade hittat in till min blogg. Valdigt kul!Ska du ner pa besok till Washington DC? Jag bor en timme utanfor DC och alskar det har nere.

Kram

2012-05-21 @ 19:10:53
URL: http://lindisen89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0