En fraga....

...till er utlandssvenskar. Om ni hade mojligheten att flytta hem till Sverige (med eran respektive), skulle ni flytta hem utan att tveka en sekund? Om det loste sig med jobb och allt sant. Eller vill ni stanna i USA, ser ni hellre er framtid har (i USA)? Eller ar ni splittrad? 

Kommentarer
Postat av: Linda

Det var ju ingen latt fraga! Jag skulle verkligen tveka om att flytta till Sverige.

Om det skulle losa sig med jobb och skola och annat sa vet jag verkligen inte. Jag tror inte att min man skulle kanna sig lika hemma i Sveirge som jag ar har i USA. Jattesvart fraga, kanske singla slant?!

Funderar ni pa att flytta till Sverige?

2012-07-15 @ 17:55:54
URL: http://lindisen89.blogg.se
Postat av: Henrietta

Aaah sa svart! Jag skulle consider it, men inte bara flytta utan att tveka en sekund, speciellt eftersom Michael ens aldrig har haft chansen att aka dit an. Kanske skulle det vara lattare att bestamma mig om han hade varit dar och jag visste om han gillade det eller inte. Dock saknar jag inte Sverige i sig sa mycket, utan mest bara familj och vanner som bor dar.
Jattesvar fraga det dar, och nu blir jag ju saklart jattenyfiken varfor du fragar! :)

2012-07-15 @ 21:28:14
URL: http://henriettav.blogspot.com
Postat av: Nadja

Just nu, nej. Om några år, utan att tveka, ja! Vadan detta? Är ni på väg tillbaka, spännande jobberbjudande? Blir lite nyfiken..

2012-07-15 @ 21:29:31
URL: http://www.alohanadi.com
Postat av: Eleonor

Splittrad! Absolut. Jag skulle kunna leva i Sverige under sommaren da det ar superhett har. Men vintern vill jag bo i USA! Men det skulle ju vara superjobbigt att flytta hela tiden. Men eftersom vi nyss kopt hus sa stannar vi har.
Jag saknar sa manga saker hemma, speciellt familjen och mat :)

Svar: Det ar ju lite forstaeligt att ni stannar har nu da ni precis kopt hus...:) Hade dock inte heller haft nat emot sverige pa sommarn och USA pa vintern...:P Om det nu inte tog timmar att flyga... tank vad latt det vart om man bara kunde snappa med fingrarna och vips sa var man pa andra siden atlanten...:)
loppansworld.blogg.se

2012-07-16 @ 00:14:26
Postat av: Malin

Hejhej!

Låter som att du funderar på att ändå flytta tillbaka till Sverige trots allt..? ;-)

Jag ska plugga elementary education. Hade lika gärna kunnat göra det hemma (jag sökte och har kommit in ifall det inte hade löst sig med visum) men jag känner att jag behöver göra något annat ett tag. Jobbat på samma jobb i över 7 år, bott på samma ställe hela livet, förutom året i USA då, och jag bara tyckte det skulle vara spännande att göra något helt annat innan jag är för gammal :-P Så den 17:e augusti ska jag infinna mig för första skoldagen på snart 10 år... lite kill i magen ;-)

Vad pluggade du? Är det vad du jobbar med idag? Är det svårt att få jobb som svensk egentligen? Vad jag förstår så är svenskar ganska attraktiva på den internationella marknaden rent allmänt.

Kramar,
Malin

2012-07-16 @ 10:51:50
URL: http://malinbaltzar.wordpress.com
Postat av: Boel i Sydney

Jag hade inte flyttat hem, men det hade varit lockande. Har ju hunnit bygga upp ett liv har i Australien med vanner och jobb och tror det skulle slita rejalt pa mitt forhallande om vi 'borjade om' i Sverige.

Undrar som de andra kommentarerna om ni funtar pa att flytta?

2012-07-18 @ 00:44:15
URL: http://Www.mittlivioz.Blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0