Oh yeah!!!! Dont mess with oss utlandssvenskar!!

 

 

 

Detta star i SvD idag... YEAH BABY!!!

 

Ikea backar om leverantörer

 

 

"Ikeas beslut i höstas om att sluta sälja externa varumärken i livsmedelssortimentet väckte starka reaktioner. Nu backar Ikea på beslutet. Ett ofullständigt sortiment gör att de externa leverantörerna välkomnas på nytt, skriver tidningen Fri köpenskap."

 

 

Ni utlandssvenskar...las and be happy! :)

 

 

 

http://www.svd.se/naringsliv/ikea-backar-om-leverantorer_6791231.svd

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Jenny - gravid i New York

Åååh vad lycklig jag blev nu!! YES! :) Nu ska jag fylla på med leksandsknäcke, kanelgifflar, ahlgrens bilar, marabou & allt annat gottigt.

2012-01-24 @ 02:36:44
URL: http://jennybenny.blogg.se/
Postat av: Nadja

Lyllo er! Vi har ju inte IKEA här tyvärr. Jag är galet avis!

2012-01-24 @ 03:08:20
URL: http://www.alohanadi.com
Postat av: Susann Bruno

Fast om man laser lite langre ner, sa handlar det enbart om de produkter som IKEA in sjalva har... och kommer alltsa in ta in varor som IKEA producerar sjalv... typ det viktigaste av allt - Choklad! Grrrrr

2012-01-25 @ 04:49:17
URL: http://susannbruno.blogg.se/
Postat av: amanda

Jaa jag vet inte.. men jag är ju inte heller säker på om jag ska gå på college eller vad jag ska läsa, vilken skola, var när hur... så det är så svårt. Har inte direkt tid att gräva ner mig i det heller även om jag isåfall borde om jag ska börja efter det här året. Bara att leta upp en organisation som är bra tar tid liksom. Men om det var så lätt för dig att söka på så kort tid måste det ju kunna lösa sig på nåt sätt isåfall :)Haha vågar inte fråga min värdfamilj, vågar inte ens fråga om dom känner nån som vill sponsra känns som att jag tigger och inte kan ge tillbaka på nåt sätt heller. Men det löser nog Google isåfall om jag behöver en sponsor :) Det var ju perfekt som ni löste det ju med att lägga pengarna på skolan istället för organisationen!!Tack så mycket för att du tar dig tid att svara och berätta!

2012-01-27 @ 04:56:32
URL: http://amandaupair.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0