Klappat och klart!!!

Nu har jag anteliiigen bokat flyg!!! :D Den 14:e december bar det av... ahhh, vad jag langtar!!!! Kommer hem igen den 30:e.

 

Hoppas nu att mannen kan folja med aven han, men det vet vi inte riktigt an.. i sa fall kommer han nan dag innan jul sa gissar jag pa att vi aker hem samtidigt i sa fall. Hoppas hoppas!!! Far se hur det blir lite langre fram...

 

 

Vill att det ska bli december NUUUUUUU!!!! :D

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Eleonor

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!!!!!!!!!!!!! Underbart...

2011-09-30 @ 11:57:49
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/
Postat av: Mariah

Härligt med en bokad biljett! Nedräkningen kan börja :)

2011-09-30 @ 14:40:03
URL: http://prithie.blogg.se/
Postat av: amanda

Tack för tipset :D mycket kvar att lära om min nya hemstat haha ;)ååhhh vad jag ångrar nu att jag inte köpte några när du säger sådär!! ÄLSKAR popcorn med massa smör och salt! och ja, farligt farligt..! låtsas att popcornen är nyttiga eftersom det är majs ;)haha roligt att du känner igen alla bilderna. håller du med om skillnaderna jag punktat upp också eller känns det som att jag hittar på dom haha?vart ska du resa???

2011-10-01 @ 02:50:43
URL: http://amandaupair.devote.se
Postat av: amanda

Haha tror jag ska poppa lite popcorn i kvällens ensamhet bara för det ;)Haha vad bra, kul att höta! Ja jag försöker anteckna allt jag upptäcker varje dag innan det är för sent för att jag också vant mig. Då blir det en ny lista när man kommer hem igen, när allt i Sverige är ovanligt :DMen var ska du flyga någonstans? :D

2011-10-01 @ 03:56:36
URL: http://amandaupair.devote.se
Postat av: amanda

Hahaha jamen jag blev ju så frestad!! Haha ja jag röstar för att du ska poppa!! Poppar du så poppar jag!! Haha ;)Åååååh vad roligt!! 2 år sedan?? Wooow! Vad sa dina nära och kära när du bestämde dig för att "aldrig" komma tillbaka efter ditt år som au pair?

2011-10-01 @ 05:01:41
URL: http://amandaupair.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0