Here we go again...

Har precis slagit in min present till M som fyller ar imorgon... da blir han lika gammal som mig (for nagra manader iallefall..:P) Jo visst ar man en liten cougar...:P Skiljer dock bara 6man mellan oss... sen rakar det ju vara ett ars-skifte emellan dessutom... oh well! Man ar sa gammal som man kanner sig, inte sant?

Fragade min boss pa jobbet idag om jag kunde jobba hemifran pa fredag... (vilket jag inte trodde skulle vara nagra problem) och det var det ju inte som tur var! Maste ta tag i all the paperwork igen snart namligen...sucka!! Here we go again... mitt working permit expires nu i sommar, sa pa fredag har jag tid hos en immigration lawyer... kan inte hjalpa att bli lite nervos... blir jag alltid nar det kommer till sant har! Att det ska vara sa kompliserat och SAAA mycker paperworks all the time!!! Ingen hit direkt... menmen, vad gor man inte for karleken, huh?

I morse kom annu en bed bug dog hit for inspection... han hittade inget. Men man kan val aldrig vara helt 100, eller? ar det en liten rackare som gommer sig nanstan sa... ggrrr!!! Maste ju forsoka tro och hoppas pa att alla ar borta nu... och eftersom det gatt flera natter nu utan nagra bett sa verkar det ju lovande... men who knows?! Skit jobbigt!!


Kommentarer
Postat av: Linnea i Alabama

Haha, härligt att du är en cougar! Vi får bilda klubb!

Tipsar om en tävling jag har för utlandssvenskar;



http://linneaiusa.com/2011/03/31/utlandssvenskar/

2011-04-01 @ 03:38:20
URL: http://linneaiusa.com
Postat av: Linnea

Nej, för att det ska vara giltigt i Sverige behöver du bara skicka in en kopia på vigselbeviset till skatteverket. Ska du byta namn?

2011-04-03 @ 22:58:52
URL: http://Linneaiusa.com
Postat av: Eleonor

Jag behövde inget från Sverige. Jag visade upp mitt pass bara som identifikation =) Ska ni gifta er?? =D

2011-04-04 @ 00:03:05
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma i USA

Spännande med immigration laywer... Hoppas att allt går smidigt... Längtar tills jag kan ta itu med allt det där pappersarbete haha.....

2011-04-04 @ 00:36:18
URL: http://indelaware.blogg.se/
Postat av: Eleonor

Vi började med visum processen i mitten av mars förra året så det är 13 månader sedan men vi skickade in green card ansökan i slutet av februari så 1½ månad bara =)

Underbart...

Vad är det för ansökan du gör?

kram

2011-04-05 @ 04:26:13
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/
Postat av: Anna - Swaussie

Hej,

hittade hit via Eleonors blogg och vill gärna lämna en liten kommentar innan jag går. Jag samlar länkar till bloggande utlandssvenskar och har lagt till din blogg i min lilla lista. Titta gärna in för att hitta fler bloggande svenskar runt om i världen.



http://swaussie.blogg.se/2011/march/svenskar-pa-vift-uppdaterad.html

2011-04-05 @ 08:18:35
URL: http://swaussie.blogg.se/
Postat av: Natalie

Svar: Hej! Ja, jag tror att det är viktigt att följa magkänslan. Många som fått läsa familjens essay och sett deras bilder och tyckte att jag skulle välja dom. Men jag kände att det var något som inte stämde, och jag är så nöjd med mitt beslut. Jag vet att min familj finns där ute :) Hoppas i alla fall på det! Och tack för att du håller tummarna för mig :)



Jag läste ditt inlägg "Walking down memory lane...." och det var väldigt roligt att se vad du har varit med om. Du verkar ha haft det väldigt bra under dina år i USA :)

2011-04-05 @ 09:29:25
URL: http://natalieintheusa.blogg.se/
Postat av: Ellinore

Svar;

Va härligt!! :D

2011-04-06 @ 11:59:33
URL: http://elliesdiary.blogg.se/
Postat av: Eleonor

ÅÅåååh vad kul =) Grattis!!!!!

Kommer ni gifta er och sen börja med processen? Jag vet inte vad det visumet heter men jag har hört att det är några som gör så. Ja självklart ska man vänta tills man har pengar till ett bröllop. Det är massa pengar som går åt till det.

När kommer ni gifta er då??

kraaaaaam

2011-04-06 @ 17:51:49
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0