The BIG day!

Igar var det alltsa dags. Den stora dagen hade antligen kommit for M. Han akte upp till Hartford redan i sondags for att vara pa plats och forbereda sig. Mandag kl 10am var det da det gallde. Borjade sjalv jobba kl 10am, och gick och tittade pa telefonen varannan minut kandes det som. Ju langre tiden gick, desto mer borjade jag tro att det inte gick sa bra... MEN sa kl 12:30pm kom sms:et jag gatt och vantat pa hela morgonen... I PASSED!!!! :)
Darav blev min kare pojkvan an American citizen!!!!!!!!
Sa glad for hans skull! :)


Kommentarer
Postat av: Sanna - Gravid i v.27

Sv: Ja, det förstår jag! Men det måste ju vara en grej att fira jul i USA med. :)Ja, det är verkligen jättemysigt! Undrar hur det blir sen när hon kommit ut, för man är ju så van vid sparkarna och allt bökande. Kommer nog bli rätt tomt. :p

2010-12-02 @ 18:00:07
URL: http://saaanna.blogg.se/
Postat av: Sanna - Gravid i v.27

Sv: Haha det kan jag tänka mig. Köpte du med dig hem från Sverige eller kan man få tag på det på typ Ikea eller? :) Måste vara skönt ändå att Ikea har en del svenska grejer, även fast det kanske inte är så mycket. ;)Aha...det var ju inte så kul. Men jag förstår dig, man har ju sina jultraditioner. Synd att det ska vara så förbaskat dyrt med flygbiljetter. Men hoppas du och din vän får en mysig julafton ändå. :)Haha jo det är klart. Jag har iof hellre henne här hos oss också. :)

2010-12-03 @ 09:52:50
URL: http://saaanna.blogg.se/
Postat av: Sanna - Gravid i v.28

Sv: Tillomed RIkard och jag brukar åka till Ikea för matens skull haha! Det är något speciellt med Ikea helt enkelt. ;)Ajdå. Men jag tror ni kommer få det jättemysigt på julafton. :)Ja, tack detsamma! :)

2010-12-04 @ 10:05:14
URL: http://saaanna.blogg.se/
Postat av: Anna i USA

Men vart kommer din pojkvan ifran? haha jag blev lite forvirrad nu, trodde du var gift med en Amerikan?

2010-12-08 @ 20:34:28
URL: http://annaedback.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Haha, jga håller med Anna. Jag trodde han var jenkare redan?Hur mår din hund??

2010-12-10 @ 03:56:33
URL: http://skruttplutt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0