Skolböcker!

Håller ju som sagt på att resa ur i källaren.. Hittade en massa skolböcker som jag har haft kvar sen college. Sjuuuukt manga böcker det var då! Tänk vad mycket pengar man spenderat på alla dessa böcker... Ah, det vill jag inte ens tänka på! FÖR mycket pengar!!! Några tänker jag faktiskt spara.. Kan vara bra att ha, men för många är det.. Soooo long! Här är bara en liten bråkdel av alla böcker..


Kommentarer
Postat av: Josse

Man samlar på sig otroligt mycket!!
Men finns det inga sidor på skolorna du kan lägga ut det till försäljning??
får in lite pengar på det iaf att slänga!!?
Ha en bra dag vännen:)

Svar: Ja, man gor ju det... kan sakert lagga upp nagra pa amazon, men hade jag vart smart hade jag ju forsokt salja dom direkt efter respektive kurs var slut for manga av dom ar aldre editions som inte anvands langre... var ju som sagt nagra ar sen nu..:P
loppansworld.blogg.se

2013-01-07 @ 13:07:04
Postat av: Lina

Hej! Har läst din blogg sedan några månader tillbaka och undrar om jag skulle kunna få maila dig några frågor? Träffade min amerikanska pojkvän i somras och meningen är nu att skaffa ett studentvisum och börja plugga där till hösten. Tänkte att du nog är expert på den biten :)

Svar: Hej Lina!Ahh, vad roligt!!! Ja absolut kan du det... hjalper sa garna till om jag kan! :) Skickar ett mail till dig pa en gang..:)
loppansworld.blogg.se

2013-01-07 @ 18:57:55
Postat av: S

Det är egentligen galet vad mycket saker man samlar på sig och man tänker knappt på det förrän man rensar eller flyttar! :) Och just skolböcker blir det ju en hel del av när man pluggar. Men det är värt det, education is hot!

Svar: TACK! :) Känns skönt att ha körkortet ordnat. Speciellt eftersom min sambo inte är känd för sina skills bakom ratten haha

2013-01-08 @ 08:12:31
URL: http://baseballwife.blogg.se
Postat av: Madeleine Hutchinson

Usch ja, har massa böcker kvar sedan min studietid också..Kan du sälja dom online?

2013-01-11 @ 22:43:30
URL: http://minamerikanskaresa.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0