It's the final countdown...

..bara två veckor kvar på jobbet... TVÅ!!!! På ett sätt känns det fortfarande så overkligt att jag har så lite tid kvar... Det vill liksom inte gå in i huvet att jag snart ska lämna mitt hem här och allt som finns här. Känns som jag skjuter fram allt jag skulle behöva ta tag i.. just för att det känns så overkligt. Problemet är ju att jag inte kan vänta till sista sekund med allt.. Då blir det ju bara pannkaka av allt! Vill ju njuta och ha kul sista tiden och inte tokstressa med att städa/rensa och packa. Måste försöka planera mina sista veckor här så jag hinner med allt jag vill göra. So.. vem vet, var det sista gången jag var till Sierra Grille ikväll?? :( Oh man...Finns det inget Sierra Grille i Sverige? Jag vill inte göra saker en sista gång..:( skulle vilja äta ute varje dag nu så jag hinner med allt..haha! That's not gonna happen though.. Men åhh...


Speaking of something different.. Kollade på nyheterna igår, då de sa att 45% av Westport (grannstaden), var utan ström.. (efter stormen), sekunden senare slocknade allt... Yay... Tände lite ljus och kurade ner mig i sängen med en tidning.. Myyys! Hubby textade o sa att han skulle få skjutts hem efter jobbet av en jobbarkompis.. Skönt att inte behöva åka ut i kylan o mörkret. Glömde dock släcka lamporna så nångång mitt i natten tändes alla lampor..:pHappy fredag everyone!!! :)

 

 


Kommentarer
Postat av: Linda Hollems

Kan tänka mig att det känns stressigt. Men det kommer säkert gå bra allting. När jag har hur mycket som helst att komma ihåg så brukar jag skriva listor. Låååånga listor som jag sedan älskar att krossa av när det är gjort :)

Svar: Igar fick jag mig nog en liten reality-check... tog da tag i att skriva ner en liten lista...haha!
loppansworld.blogg.se

2013-02-02 @ 18:20:56
URL: http://lindahollems.blogspot.com
Postat av: jenny - mammaliv i nashville

Men vilket spännande änvetyr ändå!! :)

Svar: Verkligen!! :)
loppansworld.blogg.se

2013-02-03 @ 16:10:44
URL: http://jennybenny.se
Postat av: Malin Baltzar

Det är lite bittersweet när man förbereder sig för en flytt - vet precis vad du menar! Man vill ju hinna med ALLT men så lite tid... Du får tänka som så att USA står ju kvar, även om man inte vet helt hundra när man kan besöka nästa gång. Lycka till med alla förberedelser! :)

Svar: Sa sant... tack sa mycket! :)
loppansworld.blogg.se

2013-02-03 @ 16:56:23
URL: http://malinbaltzar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0