Efter regn kommer solsken!

Igar regnade det heeela langa dagen och var en riktig host dag... regn, gra och trakig. Bokstavligt talat. Det mesta var bara blaa... Idag har vi den fina sidan av hosten... sol sol och sol, lite halvkyligt men enda behagligt. Mycket battre dag. Men hor och hapna, imorrn kanske vi far lite sno... SNO... i slutet av oktober!!!! Vad ar detta??? Fick faktiskt skrapa rutorna pa bilen imorse da jag skulle till jobbet... Sa ikvall var jag och hamta mina vinterskor och jacka at my old place... hittade dessutom min videokamera sa nu haller jag pa att kolla igenom nagra band jag hittade... ar massa blandat. Fran nar jag var har som au-pair... nar jag sag min systerdotter for forsta gangen da hon var 3v... brorsans student, jul hemma i svea... ahh... sa manga minnen! Saa kul att titta tillbaka pa...:) Back to videotittandet...:)

Helgen!!

Sa var helgen redan over... att dom ALLTID ska ga sa grasligt fort da! Pa onsdag blir det happy hour med jobbet nar vi slutar... niiiice! :) Sen blir det anteliiiigen loning pa fredag! Kanner mig ratt stolt igar da jag inte kopte nanting nar vi var till Millfordmall... hittar ju sjalvklart hur mycket som helst man vill ha da man inte ska kopa nat, eller har pengar till det och enda brukar det (for some strange reason..:P) slinka med nan pase hem enda...haha! Men som sagt, igar klarade jag att sta emot mitt shopping begar. Fast, kanske tar mig en vanda till efter loning...haha! :O

 

I fredags var det halvdag pa jobbet igen... som vanligt pa fredagar... gott AB!! Akte da och kopte lunch till mannen och slapte av det pa hans jobb... sen for jag ut och fixade det sista delarna till min halloween costume... im done, yay! :) Kopte sen med mig pizza hem till my old place och tjattrade med "lill-Johanna"..:P Hubby slutade tidigt... wohooo! :) Avslutade kvallen pa en consert i New Haven med hubby, brother-in-law + wifey och kompis med wife... skoj kvall!

 

 

Pa lordagen blev jag bjuden pa mani och pedi av en kompis... och det tackar man ju inte nej till! Min 3:e gang jag gjort det...haha! Skont att fa en liten back massage dessutom! Behovligt om inte annat! :) Kunde dock inte lata bli att skratta till ibland dock... att man ska vara sa grasligt kittligt da!! Haha! Sen foljde jag med Johanna da hon skulle fixa sina sista grejer to complete hennes halloween costume... Kvallen avslutades i Sono pa Bradfords med Sarah.. lots of fun!

 

 

I gar blev det en vanda till IKEA... meatballs-check! Finns sa mycket jag skulle vilja kopa... men, det var se men inte rora mottot som gallde for mig...typ. The swedish food market... ja, fortfarande stor besvikelse. Finns ju inget kvar av det goda jag brukade kopa... inget!! Kopte med mig kanelbullar som jag skulle bjussa pa har hemma... thats it. Borjar nastan langta lite smatt till julen da de dragit fram julpynt redan. Julbord kan man ocksa ga pa den 9:e december... Skulle vara kul att ga dit. Nog for att jag sakerligen kommer ata en massa julbord nar jag kommer till sverige...:P

 

 

I fredags fick min mobil fnatt och bestamde sig for att krangla till det lite for mig. Kameran ville inte funka, inte ljudet heller, sa jag horde inte om det ringde eller sa... sen kunde jag dessutom inte svara eller ringa heller for den delen... skumt! For some strange reason my phone decided to go back to normal idag... hel skumt! Menmen, jag klagar inte, jag ar bara glad att den funkar som vanligt igen! :)

 

 

Provar Smurfan peruken... oh my! Nae, jag kor pa mitt blonda har istallet! :P

Conserten i New Haven

 

Vi..:)

 

God kanelbulle!

 


NEEEEEEEEEEEEJJ!!!!!!!!

Hor ni nan som skriker neeeeeeeeeeeeeeeej just nu sa ar det jag! Nu ar det sluta pa det goda. Det rackte i ca 1,5vecka. OLW pasarna ar tomma... jag grater floder! (eller ja, kanske inte riktigt... men skulle kunna...haha!)

 

Nu da...? Jag som trodde jag skulle klara mig tills jag kommer hem i mitten av december... far se hur det gar med det. Det kommer bli svart.

 

 

Ahh, nan som kommer ihag dessa? haha!

 

 

 

 


Nar jag enda ar inne pa amnet...

***

 

Friends are people you make a
part of your life because you feel like it.
Basically, your friends are not your friends
for any particular reason.
They are your friends for no particular reason.

 

***

 


Relationer

Kollade igenom massa bilder harom dagen och massa minnen kommer tillbaka och det fick mig att tanka... Tank vad manga relationer man har... familjen, nara och kara, vanner, bekanta, skolkamrater, arbetskamrater... Man valjer inte vilken familj man fods in i. Dina foradlrar/syskon kommer alltid vara dina foraldrar/syskon vare sig du vill det eller inte. Vissa familjer ar jatte nara varandra medans vissa inte alls. Folk/vanner kommer och gar, medans vissa bestar. Vissa personer ar en del av ens liv for kortare peroider, andra langre. People change. Man marker vems ens riktiga vanner ar. Vissa behover man inte prata med eller traffa varje dag, man vet var man har varandra och nar man val pratar/traffas kanns det som igar. Vissa kanner man att man kommer allt langre och langre ifran medans man kommer allt narmare och narmare andra. Vissa har man kant i flera flera ar men ar mer bara bekanta, medans vissa kommer man valdigt nara pa valdigt kort tid. Vissa tar det langre tid for innan man kommer nara inpa.

 

De relationer jag har betyder valdigt mycket for mig. Varje relation och manniska ar vardefull for mig, vare sig det ar mina foraldrar, syskon, man, basta vanner, vanner eller bara bekanta pa ett eller annat sett... alla har betydelse.

 

 

"Sanna vanner har man kvar nar dom andra har gatt, sanna vanner kan man alltid lita pa..."

 


Klagovisa....

Varnar er for nu kommer har ett en liten klagovisa... inget nytt, forlat..men jag maste bara fa ventilera litegranna, annars kommer jag explodera och det vill jag int!

 

Jag blir gaaalen... om jag inte redan ar det vill saga...  Vet att jag sagt det forr, men jag tycker det ar saaaa jobbigt att inte ha bil i detta land!!! Det ar nat av det jobbigaste har maste jag saga! Det ar sa att jag kan borja grata for det... for en san sak(!!) I know... Att bara ta sig till och fran jobbet vissa dagar kanns som varldens jobbigaste moment. Jaga runt folk som kan kora mig... jatte kul... NOT. Jag hatar att vara sa beroende av folk och be dom ta mig till stallen. Kan sjalv. (I wish)!! Har tagit taxi ibland ocksa... superkul.. verkligen. Det ar ju inte direkt langt hem fran jobbet egentligen, men har i detta land ska ju ALLT vara uppbyggt efter bilar sa att ga hem ar inget alternativ direkt...

 

 

Man kanner sig som en fange... man blir sa last och beroende av andra. Det sista jag vill ar att vara en borda for andra bara for att jag inte har bil och kan ta mig nanstans... jag vill inte vara jobbig. Kan sjalv, (I wish)!! Dar vi bor ar det inte sa att man kan ga overallt direkt, sen att vi bor i gettot for tillfallet gor det annu mer att jag inte direkt kanner for att bara ga ut pa en liten promenad direkt bara for att fa komma ut lite... kanner mig inte saker. Jag ar den enda vita blonda har om man sager sa... kanns inte sa tryggt att promenera har sjalv om man sager sa. Kanns som jag aldrig kan planera nat riktigt heller. Kanns inget kul att komma pa ideer som att "ska vi gora sa, eller aka dit... ja fast da far du kora, hamta mig och sen slappa av mig hemma... Det ar ju inte sa att jag bor pa vagen till nat heller sa det kanns som alla far aka varldens omvag bara for att komma och hamta mig... Annars ar det sa latt att bara mota upp folk nanstans, eller komma dit (var det nu ar och vad man nu gor) lite senare om man inte kan just pa en gang... Det ar inte sa jag bara kan svanga forbi the grocery store pa vagen hem eller nat om det ar nat som fattas hemma, eller ut och gora arenden hur som helst. Har galler det att planera... inget impulsivt har inte!

 

 

Nu har jag vart utan bil i lite mer an over ett ar... det ar en laaaang tid!! Men snart sa... snart har jag min egen bil!! Kan inte langta mer... hade helst velat att snart var igar, menmen, har jag klarat mig sa har lange kan jag val klara mig ett litet tag till, right?

 

 

Sen har vi ju det har med eget place dessutom, MEN det ar en annan femma det och det ska jag inte dra upp nu kanner jag...

 

 

Just had one of those days idag i guess, var lite nere ett tag... kunde som sagt haft en battre dag, men, imorgon ar en ny dag...:)

 

 


Kort och gott!

***

 

-Gingerman med Aline i fredags, mycket trevligt! :)
-Burgerbar med Sarah igar
-Jobbade hemifran idag
-Skypat med mannens slaktingar i Chile
-En ostbagepase down, one to go...
-Forsoker sta emot frestelsen att oppna pase nummer 2...H E L P
-Gar inte sa bra med ovanstaende pastaende...
-Halloween costume shopping till helgen
-Hosten ar helt underbar i CT, love it!
-Langtar till den 14:e December!!
-Nu, sangen.

 

 

***

 


...ooOjda...

Lite for manga cheez doddles kanske?? :P

 


Underbara freday!!

Bra dag pa jobbet, bestallde pizza delivery sa vi alla satt inne hos bossen och at lunch tillsammans. Nar jag kommer hem star min svarmor och gor Chilenska Calzones Rotos... och dom ar ju bara foooor goda!!! :)

 

 

Pratar sen  med en kompis pa facebook da hon fragor om mitt paket hade kommit an.. men ikke da, sa att jag haller utkik har varje dag och vad hander just da.. jo det knackar pa dorren. Jag gar och oppnar och vad ser jag utanfor dorren om inte ....

 

 

...ett paket fran SVERIIIGEEE!!!!!

 

Vilken lycka!!! :D Lite komiskt att det kom just da nar vi pratade om det...haha!

 

 

Im in heaven!!! Nu ska jag nog kunna sta ut i 2man till innan jag kan aka till sverige...:) Josse, du ar min angel!!! 1000-tack!!! :D (far se bara hur langt det racker...haha!)

 

 

Allt detta hittade jag i paketet.... + tva stora schweizer nots chocklate bars som smallt..:P (ligger i kylen nu) ahh, ni anar inte hur glad jag blir for lite sant har!! :P Helt otroligt...haha!

 

 

 

Mannen borjar jobba 5:30pm, och lite senare ska jag mota upp a friend from college pa gingerman som jag inte sett sen vi slutade skolan, sa det ska bli kul! Efter det blir det nog fredagsmys har hemma..:) Min fredag ar raddad!! :D

 

Have a good weekend everyone!! :)

 


Nedrakningen har borjat....:)

Idag ar det 9veckor kvar till jag aker till Sverige!!!! Inte for att jag haller rakningen eller sa... ahm..:P Yay!!!! :D

 

Efter jobbet kom Johanna och hamta upp mig sa akte vi ivag till Best Buy och PC Richards pa jakt efter ny kamera... min har ju som sagt pajjat..:( och jag bara maste ha en nu nar jag aker hem till jul! Har funderat pa att gora en liten upgrade... och denna foll jag for...

 

 

 

Nan som vet nat om den?

 

 

Ar det nan som kan recomendera nan kamera kanske?? Vi ska aka och kolla lite mer i helgen... var bara och fonstershoppade idag. Men jag ar saaa sugen pa den! Sen kostar den ju liiiite mer an en vanlig liten compakt kamera, men samtidigt ar det inte en av varsting kamerna heller. Denna ar typ lite mittemellan av en stor digital systemkamera och en liten... far tanka pa saken ett tag till sa far vi se nar jag slar till... och vad jag slar till pa...:P Om inte den kanske det blir en annan Olympus... har gillat alla olympus jag haft, so... kanske blir en san liten igen nu och vantar med att kopa en storre senare... ar lite kluven, menmen.. nan kamera blir det iallefall!

 

 

Har kommer bilder pa trojorna jag kopte igar... hall till godo da min kamera ar trasig och detta ar tagen med min blackberry... plaggen gor sig battre pa, menmen.. battre an inget..;) Blidde lite hostklader...myyys..:)

 

 

Vanlig skon lang troja med luva

 

Saaa skon!

 

Lila troja... ahh, tror jag har kommit in i en lila-fas... alskar lila!!! :P

 

Glomde visst byxorna... inget specielt, vanliga bla/gra byxor som jag kan ha pa jobbet...

 

Saa nojd med mina kop! :) Har markt att oftast ar impulskopen mina basta...:P

 


Glass i stora lass!!

Det har ar sommar det... kora ner cabbat, och det gjorde vi igar igen! :)

 

Johanna, Chris o jag tog oss en vanda till Mr Frosties... igen...:P Denna gang blev det cookies and cream med gummie bears... Mumma!!!


 

Efter jobbet idag kom Sarah och hamtade upp mig sa akte vi til Kohls... faaarligt faarligt!! Hon ville ha lite sallskap och smakrad da hon ville hitta nat nytt eftersom hon ska pa date pa sondag... Inte skulle jag kopa nat, neeeej. Kom ut med fyra plagg.... hoppsan! Men ahhh sa nojd jag ar och glad att jag kopte dom!! Var verkligen klader jag behover och kommer ha val anvandning for! Sen bara alskar jag denna rea!! Alla fyra plagg var det rea pa... sparade $66 sammanlagt bara dar. Sen fick jag visst lite extra avdrag pa det nar jag val skulle betala... -$20 till... inte helt fel maste jag saga!!! :) Men nu ar jag bannlyst  for iar darifran om jag inte ska kopa julklappar, for bara da far jag ga in dar igen...


Underbar kvall!!

Gott det var med lite glass!! Cookie dough och gummie bears... my favorit!! Yum!! :D

 

Beau ville sjalvklart ocksa ata lite glass...:P

 

Sen tog vi oss en liten promenad langs med vattnet... helt underbar kvall!! :)

 

Alskar detta vader!! Har vart saaaa skont idag! Ingen typisk ackligt varm och humid sommar dag, utan bara en varm och skon en!! more of those please! :)

 

Imorrn ar det Comumbus day... vilket innabar att jag ar ledig fran jobbet... skont! Inte skont for planboken dock... menmen, ska inte klaga! :P

 


Sommar och sol!

Har haft lite hostvader ett litet tag har nu.. kalla mornar och kvallar men harliga dagar. Nu bleslot sig sommarn att halsa pa igen dock... riktigt varmt har vi idag, +28grader och stralande sol!! :)  host, vad ar det? :P Tror dock vi har de sista sommardagarna har nu for iar... sorgligt men sant. Far passa pa att njuta sa lange det gar!

 

Idag var jag med Sarah och hennes lilla vovve till en hundpark har i Norwalk nara stranden... harligt harligt!

 

 

 

Sarah och lille Beau

 

Nu ska jag ivag till Mr Frosties och ata glass med Sarah...:) Det har vart varat glasshak hela sommarn! Mumma!! :)


I am from SVIIIIIIIDÄÄN....


Couldn't help myself...

Tank att det kravs da inte mycket for mig att det ska komma tarar... I know, im a sensitive person! Det kan vara en sorglig lat.. som jag bla skrev om i tidigare inlagg, en sorglig film, en romantisk film, en rolig film, gladjetarar.. kan skratta sa jag borjar grata, ja.. lite allt mojligt... anyhow, sag precis denna, and guess what... sjalvklart blev jag sa rord att mina ogon vattnades...:P

 

 


I'm already there....

Horde Lonestar's lat "Im already there" pa radion pa jobbet idag... och erkanner att jag var nara pa att borja grata.

 

For nagra ar sedan traffade jag en kille fran West Point Military Academy... sag denna musikvideo och borjade nastan stortbola! Jag tror jag aldrig hade pallat att vara en army wife... Vet att det ar manga darute som har sin kille i det millitara och trust me when i say... jag ger er verkligen stor credit!!! Ni maste vara valdigt starka! Denna langa vantan, ensamheten, dalig kommunication, frustration etc... jag beundrar er verkligen! Man kan nog inte riktigt forestalla sig vad ni gar egenom om man inte sitter i samma sits sjalv...

 

"I'm already there" tycker jag ar en valdigt fin lat som beror mig valdigt. Aven fast jag inte ar nan army wife nu sa vet jag folk som har sina kara deployed i oroliheterna och jag avundas dom inte. Jag kanner valdigt starkt for dom och beundrar deras mod och styrka.

 

 

 

 


Amanda Knox...

Igar slapptes Amanda Knox och och hennes ex Raffaele Sollecito pa fri fot...

 

Tittade precis pa filmen "Amanda Knox: Murder on trial in Italy" som sandes pa Lifetime... Vet inte hur mycket man hort om detta fall i Sverige. Men har kommer en liten recap...

 

 

"Brittiska utbytesstudent Meredith Kercher fra London mordades i Perugia, Italien, den 1 november 2007. Hon hade blivit utsatt for sexuella overgrepp och knivhoggs upprepade ganger.
Rudy Guede, bosatt i Perugia, domdes den 28 oktober 2008 av sexuella overgrepp och mord på Kercher. Han avtjanar nu ett reducerat straff på 16 ar. Raffaele Sollecito, en italienskstudent, och Amanda Knox, en amerikansk utbytesstudent, samt inneboende med Kercher domdes aven dom. Knox och Sollecito domdes for sexuella overgrepp och mord i december 2009 och gavs 26 och 25 ar respektive. Knox och Sollecito overklagade domen och blev friade."

 

 

 

“Amanda Knox: Murder on Trial in Italy” poses the question of whether Knox (Hayden Panettiere), the Seattle honors student accused of murdering her college roommate Meredith Kercher (Amanda Fernando Stevens) in 2007 with her boyfriend Raffaele Sollecito (Paolo Romio) and acquaintance Rudy Guede (Djibril Kébé), actually committed the crime or was herself a victim. Referred to as “Foxy Knoxy” by her Italian prosecutor, Guiliani Mignini (Vincent Riotta), and the press, Knox was painted as an oversexed, remorseless killer during her two-year trial leading up to her conviction and subsequent sentencing to 26 years in jail. Marcia Gay Harden portrays Amanda’s mother, Edda Mellas.

 

Jag undrar jag vad som verkligen hande och vilka som ar skyldiga...

 


Svenskarna reser inte till nanting...

... dom reser fran nangting.

 

Sitter och kollar pa "Sallskapsresan". En av mina favorit filmer... Den, Sallskapsresan 2 och SOS, klara favoriter! Aven dromkaken... haha! Kan i stort sett alla repliker utantill... har sett dom ett antal ganger...jaa.

 

 

"Det var sa kallt pa rummet i natt och enda har vi betalat bransletillagg..."

 

 

"Du har val med dig dom fyra P:na?

 

 

"-Har nere parkerar dom visst hur som helst...
-Men majsan spann av nu, du ar ju ledig...
-Jaa... jag kan inte fatta det... Nu borjar rusningen hemma.."

 

 

"Sola bada och ha kul, med suntrip over jul..."

 

 

"Jag kan flyga, jag ar inte radd..."

 

 

"Personligt meddelande: Herr Stork ombedes kontakta information i avgangshallen..
-Haha, han maste vara bror med Lennart Svahn..
-ja, haha och Karin Falk...
-Och Magnus Uggla...hahaa"

 

"Jag undrar om det finns nan Stork bland gasterna? -Vi heter faktiskt Storch och inte Stork...

 

I can go on forever... haha, den ar ju bara for skon! Nepp, nu ska jag ga och vara lite social med min man...:)

 

 


RSS 2.0