2 days left!! :)

Forst och framst vill jag bara skanka en tanke pa alla nere i sodern. Gissar att de flesta hort pa nyheterna vilken forodelse dessa tornados har bidragit med. Det ar hemskt! Ibland kanns det skont att jag bor dar jag bor, da det inte ligger i jordbavnings baltet, eller kanner av dessa enorma tornados! Visst har vi haft tornado varning nangang... men inte har det blivit nat riktigt stort som dom far erfara down south! Man borjar ju undra vart denna varld ar pa vag nanstans med dessa jordbavningar, tsunamis och tornados... Var ju inte alls langesen japan drabbades nat sa innerligt av jordbavningen. Kanner folk i Japan, och som tur var klarade sig alla oskadda.
det ar ju nastan att man borjar undra vad som kommer harnast?

***

Nu ar det som sagt bara tva dagar kvar...  TVA dagar kvar tills the big day!!!! Bring it, im sooo ready!! :D

***

Maste saga att varen vart lite sen iar... forra aret vid den har tiden hade vi ca 30+ och sol.. rena rama sommarn! Iar var det annat.. men nu sa verkar varen anteliiigen kommit! Looove it! :)



***


Glad Pask!!

Ville borja med att onska alla en glad pask! :)





Verkar inte som paskharen kommer hitta hit iar..:( lol
Kanns inte riktigt som pask har just nu maste jag erkanna... kanns som vilken vanlig dag som helst.. Pratade med familjen i morse, vilket gjorde att jag fick lite hemlangtan! Brorsan och Syrran med familj ar hemma hos mamma och pappa och nu fick jag anteliiiigen se syrrans tvillingar genom webcam!! :) Har bara sett nagra bilder pa dom nar dom var 1man gammla, + att jag for nan vecka sen fick 2-3 bilder som var tagna mer recent. Snacka om skillnad! Saa roligt att fa se alla och prata med dom! (Ja, tvillingarna pratade ju inte, dom ville bara ata upp mikrofonen..lol) Tank nu ar dom snart 9man!! Time sure flies! Pratade aven en hel del med min systerdotter Alma... hon ar ju bara for go!! Ahh, vad jag saknar alla!! Hon pratade pa om det ena och det andra... hon ville att jag ocksa skulle komma hem idag. Forsokte forklara att jag jatte garna ville det med att jag bor sa langt bort att jag inte kan det... da tyckte hon att jag skulle komma i morgon istallet...aww... men det gar ju inte riktigt det heller...:( Sa da att jag forhoppningsvis kan komma och halsa pa i sommar istallet.. da los hon upp och sa att jag var bjuden pa hennes kalas och att hon blir en stor tjej da for att hon fyller fyra. Lilla goding!! :) Sen fick jag aven hora att "morfar ar gammal, men inte mormor"..haha, hon ar ju for skon!

Kanns som det ar sondag idag... ar nog bara for att jag var ledig igar (fredag) fran jobbet. Skont att ha en extra dag ledigt da! :)

1 vecka kvar nu!! Bara EN vecka!!!!! :D :D :D


Har hander det grejer!!

ooOj, tiden bara springer ivag!! Har totalt glomt bort att det ar pask i helgen... vilket innebar att vi ar lediga pa fredag och slutar lite tidigare pa imorrn... niiiice!! :) Far val se om paskharen hittar hit...:P

Igar var jag ut med jobbet pa Happy Hour nar vi slutat... alltid lika trevligt! Trivs jatte bra pa jobbet och alla ar sa goa och snalla! :) Traffade aven pa Bill, Paul och Sara dar... det var inte igar det!

I fredags efter jobbet kom M och hamtade mig sa akte vi och hamta upp Brian pa en gang... sen var det namligen dax for fotografering...:) akte till en park nere i SoNo och tog massa fina bilder..:) kanske kommer nat ex lite senare! Bestallde sen hem lite peruvian food och at innan killarna skulle aka och jobba. Akte da med Julie och gjorde mani&pedi... forsta gangen for min del!!! Haha, tanka sig.. har aldrig gjort det forut... sa det var ju en upplevelse kan jag saga..:P Fick aven massage...saa skont!!

Var till Trumbull mall med Mariana i lordags... pa jakt efter nat viktigt! :P Kom inte hem tomhant denna gang..:) Mission completed!! Yay!! :) Har som sagt vart fullt upp i helgen, mycket att sta i nu vill jag lova!

Thats it for now...


Lovely!! :)

Love this weather!!! Ar saaa harligt ute nu!! Over 20grader och sol!! Onska det skunde halla sig sa har nu...:) Synd bara att man satt inne mestadels av dagen och jobbade... menmen, ska inte klaga! Tog mig en liten omvag pa vagen hem bara for att..:P

Vaknade till av mig sjalv i morse da jag kom pa att jag glomt stalla ut soporna... ajajaj! Sopgubbarna kommer alltid pa torsdagsmornar, sa jag slangde pa mig ett par byxor och en troja och sprang ut... Sen insag jag att jag var locked out...great... eller inte!!! efter ett bra tag kom snalla sanne ner och oppnade... stackarn! Dom undrade val var det var for dare som star och tok knackar sa dar tidigt pa morgonen.... just my luck! :P

Haromdagen tog det mig en valdans lang tid att komma pa hur man sager "sla slag i saken". Kom visst pa hur manga varianter som helst innan jag kom pa den ratta versionen...haha. "Sla slak i taken, sla slag i tak, sla taken i saken, sla slaken i slaget, sla slaket i taket..." and the list goes on... tyckte namligen det lat lite konstigt forsta gangen jag sa det out loud, och sen borjade jakten pa hur man normalt sager... haha, var inte det lattaste att komma pa kan jag saga..lol Men efter mycket om och men sa..:)

De senaste dagarna har jag vart pa lojligt bra humor... gar och sma ler for mig sjalv heeela tiden! Kan bara inte sluta!! :) Undra jag vad det kan bero pa...hihi!! :)





Happy, happy, happy!!! :)

Nu hander det som sagt grejer har vill jag lova! Det ar stora forandringar pa gang, minst sagt! Denna manad kommer vara busy busy... men ahh vad jag ser fram emot allt!! :) Langtar saaa mycket tills det ar dax!!! :D




***


Fodelsedagar...

Har precis stoppat in kakorna i ugnen for graddning...:) Ar M's pappas fodelsedag idag och jag vet att han alskar dessa kakor sa tankte han skulle fa en hel burk full med sanna.

Tur att man har denna! :)




Det har vart valdigt manga fodelsedagar de senaste dagarna tycker jag... idag ar det M's pappa, sen har vi aven avverkat M, hans bror och brors tjej... darav mycket tarta... Inte mig emot! :) Men nu tycker jag vi kan ta en paus med alla fodelsedagar...:P

***

Nu kommer det handa en hel del framover har... vilket jag ser fram emot vaaaldigt mycket! :) Stora saker pa gang har... ska bli spannande! :)

***

Kakorna kallar....



RSS 2.0