Inte langt kvar nu...

Uscha.. tiden gar alldeles for fort!! Nu har jag bara EN heldag kvar har, sen bar det av hemat igen. Pa fredag blir det frukost dejt med Johanna pa arlanda. Bada aker samma dag, med olika flyg... samma route... jatte kul, eller inte. Idag akte syrran med familj hem... ooOj vad tomt och tyst det blev! Har haft fulla huset har ett tag da bla morbror och kusiner tittade forbi igar ocksa.

 

Har har vi hela syskonskaran samlad... vilket inte hander ALLT for ofta numer. Ar vi lika? :P

 


God Jul allesammans!

Nu snart bär det av till Huvudstaden, storstan, the city, Estocolmo, Stockholm...:D Är dock inte sa atort om man jamför med NYC..:P Stockholm i mitt hjarta...

 

Hoppas ni alla hade en lika mysig jul som en själv... skriver mer om det vid ett annat tillfälle da jag känner att jag hellre spenderar tiden med nära och kära än att sitta framför datorn för mycket. Bilder kommer sjalvklart ocksa... har ju tagit såååå många bilder!! :)

 

 

Inte många dagar kvar nu här hemma...:( Tiden går alldeles för fort!!

 


I mitt vackra vita vinterland...

Dessa togs vid tva tiden idag... underbart vackert!!

 

 

Kanske far en vit jul after all?? :)

 

Imorrn drar jag in till Uppsala for att traffa en av mina kusiner, sen blir det lite julklappshopping med mamma. Pa fredag kommer syrran med familj... ahh, vad jag langtar efter de sma liven!!!

 


Im in love....

... with my niece and nephews. Tror jag ska smuggla med dom hem till USA...:)

 

Kom precis hem fran min lilla road trip... Orsundsbro-Linkoping-Mullsjo-Orebro-Orsundsbro. Hunnit med att traffa mormor och morfar, syster med familj och kompisar... Har kommer lite bilder fran tiden i Sverige so far...later dom fa tala for sig sjalva...

 

 

Brorsan hade vart med pa forsta sidan och mitten uppslaget av Ena-Haba tidningen..:)

 

Min goa mamma!

 

Gloggkvall hos grannen

 

Fina mormor & morfar!!

 

Syster yster...:)

 

Jag och mina harliga nephews!!

 

Busiga Alma

 

Mina godingar!!

 

Josephine och Josefin... aka Josse & Jotte! Looooong time no see!! Underbart kul att traffa er igen tjejer!! :D

 

To be continued....


Home sweet home!

Tankte bara ge ett litet sbabbt livstecken. Klockan ar nu tjugo over ett och jag sitter har och ater skogaholmslimapa med husholsost till frukost... Mumma!!!
Gardagen var laaang. Men det blir ju alltid en lang dag nar man ska flyga hem. Sov inte sa varst pa planet... ingen surprise dar int! Var ratt nervos for att flyga igen... nog for att jag alltid ar det, men tror det var mer for att det var "langesen" sist nu... glomde att ta av mig skorna nar jag skulle genom tullen och lite sma saker..:P Flygresan gick bra, och nar jag landade stod min kara pappa och vantade pa mig med blommor. Tar val ca 45min hem fran flygplatsen, men tror pappa var lite excited att han inte riktigt tankte pa vart han korde for han tog visst en liten omvag...haha.
Kanns som det var igar man var hemma, fast enda inte. Det har hant en del sen sist...

Om 24timmar...

...sitter jag pa planet till sweeeeedeen!! :D Da ar jag nastan framme tillochmed! Det mesta ar nu packat och klart... bara lite sma grejer som ska packas ner imorrn... sen far jag hoppas pa det basta att jag inte glommer nat viktigt. Brukar alltid glomma nat...

 

Ar saaa excited!! Nastan sa jag ar lite nervos faktisk...haha, fraga mig inte varfor for det vet jag inte..:P Tva ar ar en lang tid... never again.

 

 

So long for now Amerikanland and helloooo Sweeedeen!! :D

 

 


Det gar undan!


Nu ar det bara tva jobbdagar kvar... bara nagra dagar kvar tills avfard! :) och snart slipper ni mitt tjat om nedrakningen till sverige...haha.

 

Har mycket att fixa i helgen... alla julklappar maste jag bli klar med, fick en del gjort igar. Maste till mitt old place och hamta resvaska och lite annat som ska med hem... maste tvatta och far absolut inte glomma att kopa ett minneskort till min nya kamera som jag fick nu i veckan...:) Eftersom Sanne inte akte till varmare breddgrader idag kanske tjejerna och jag gar och ser "New Years Eve" pa bio ikvall... lite girls time innan alla aker at olika hall...:)

 

 

 

Tredje advent imorrn... hur sjukt ar inte det da pa en skala? Tiden bara springer ivag! Snon lyser fortfarande med sin franvaro och plusgraderna har gjort sig hemmastagda(?!). Nar jag kommer tillbaka har min mans kusin kommit hit fran Chile. Han ska stanna till den 26:e januari... ska bli kul att traffa honom igen. Onskar dock jag kunde vart med och hamtat honom pa flygplatsen for att se hans forsta reaktioner till saker och ting... han har aldrig varit utanfor Chiles granser och han har aldrig flygt flygplan i hela sitt liv... han ar nagot excited kan man saga!


1:a December

Idag spelades det julmusik hela dagen pa jobbet... gissar att det ar det enda man kommer hora dar de kommande veckorna. Har inte fatt nan riktigt julkansla annu... och snon lyser med sin franvaro. Det gor mig iof inte sa mycket om jag ska vara arlig. Bara det blir en vit jul hemma i sverige sa ar jag nojd..:) Kollade precis pa forsta avsnittet av sunes jul... klassiker. Det var da en av mina favoriter nar jag var yngre far jag erkanna. Nan som kollat pa 1:a avsnittet av julkalendern iar?

 

Brukar inte folja den langre, men har kommer mina favoriter of all times:
-89: Ture Sventon Privatdektektiv
-90: Kurt Olssons julkalender
-91: Sunes jul
-92: Klasses julkalender

 

 

Sen kommer jag ihag att brorsan och jag foljde Mysteriet pa Greveholm -96. Det ar val de enda jag foljt och sett ALLA avsnitt pa.

 

 

Om ni foljt nagra... vilka ar era favoriter?

 


:D

Idag ar det tva veckor kvar pa pricken tills jag aker till sverige... TVA VECKOR!!! :D Sorry for att jag ar tjatig... men jag kan inte hjalpa det. Jag ser ju fram emot det SAAAA mycket!!

 

Speaking of something else... Jag ar ju pa jakt efter en kamera som jag namt tidigare... kan ju bara inte aka till sverige utan en heller! Den jag vill ha har jag inte rad med for tillfallet, sa jag tankte kopa mig nan billig liten kompaktkamera sa lange... ar ju alltid nat tills vidare. MEN... igar nar jag o mannen var ut en vanda och kollade runt lite sa sa Mr underbar att han tankte ge mig en tidig julklapp... MIN kamera!!!! :) eller ja... min och min...haha!  Snart blir den min... den som jag velat ha. Men eftersom han ar en stackars fattig student sa kommer jag hjalpa till och betala lite da jag enda hade tankt spendera lite pa en vanlig kompaktkamera, sa betalar han resten... ahhh, vad glad jag blev!!!! Happy happy!!! :D

 

 

Min blivande kamera!!! :)

 


RSS 2.0