Thanksgiving weekend!

Sa var det redan sondag och bara 2,5v kvar till Sverige!!! :D Skont det varit med langledigt, kommer dock sona for det nasta lon...:(

 

Jobbade lite hemifran i onsdags som tur var... M hade ingen skola sa han var hemma och pluggade under tiden jag jobbade. Tog oss ut pa en liten valfortjant lunch. Pa kvallen blev det en vanda till Sono och narmare bestamt Bradfords, sen vidare till Gingerman och slutligen Red Lulu's. ALLA hemma for the holidays sa det var P A C K A T med folk! Valdigt trevlig kvall! I torsdags var det dags for Thanksgiving... Efter tva middagar med allt for mycket mat slocknade vi bada ratt tidigt. Kandes som jag at for en hel vecka. Annars har jag hunnit med lite x-mas shopping och lite annat...:P

 

 

Blev en liten tur till IKEA idag med tjejerna. Ahh, jag vill flytta NUUUU!!!

 

 

Hoppas ni alla haft en happy thanksgiving, och glad advent pa er! Adventsjustaken star och lyser sa fint i fonstret nu... myspys!! :)

 


Julmusik...

... spelas numer pa radion har. Julpyntningen borjades redan efter Halloween. Langtar till att fa fira en svensk jul med familjen dar hemma, men julkanslan har inte riiiiktigt kommit hit an sa lange... kanns ju lite sadar nar det ar 15-17grader ute och soligt. Pa sondag ar det 1:a advent... redan! Da ska staken upp minsann. Maste bara aka over till mitt old place och hamta min lilla julbox med mitt julpynt och grejs.

 

 

Idag fick jag anteliiiigen tvatten gjord, som jag skjutit pa sa lange jag bara kunnat. Det ar verkligen en pain att tvatta numer... var klar vid 4pm... halva dagen borta... just like that. Jatte kul... eller inte! Kanns som varldens projekt bara for att man behover tvatta... Nae, washer and dryer is a MUST nar vi flyttar. Hoppas pa att vi ska kunna flytta i borjan av nasta ar nangang... om vi far tag pa "varan" lagenhet that is... haller alla tummar och tar!!

 

Efter jag var klar med tvatten for jag till Stamford och motte upp Sanne pa vart kara Cosi... alltid lika gott! Sen blev det like x-mas shopping pa mallet och sen en vanda till Target. Nu tankte jag baka lite gotta...:)

 


En manad!!! :)

Nu ar det bara EN manad kvar... EN MANAD!!! Ja, jag langtar nat enormt som ni kanske kan gissa er till...

 

En manad till jag far traffa mina underbara syskon...

 

... helt normala...

 

Tills jag far traffa min lilla systerdotter Alma...

... som inte ar sa liten langre...

 

 

Tills jag far traffa mina nephews for forsta gangen. Da har dom hunnit blivit 1,5ar redan. Tills jag far traffa mina kara foraldrar, slaktingar och vanner! Cant wait!! :)

 

 

En manad tills jag far ata massa gotta... har mycket att catch up on om man sager sa! Kommer val ata for dessa tva ar jag inte vart hemma pa..haha! Lite farligt att komma hem da det finns sa mycket gott man maste passa pa att ata, och vid julen blir det ju inte battre med allt gotta som hor till dar heller... julbord och julgodis, massa choklad, kakor och bakverk... Mmmm, massa gott!!

 

 

Och sjalvklart lite sant har... as always! :)

 

Really really need this... att fa komma hem. Till mitt andra hem that is. Har ju tva hem nu, ett har och ett hemma i sverige som alltid kommer vara hemma vart jag an mig befinner i varlden. Tva ar ar alldeles for lang tid att inte komma hem pa!!


11-11-11

Nu ar det helt plotsligt bara 5v kvar tills jag ar i sverige...yay!!! :)

 

Redan fredag... denna vecka har gatt fort... fast enda inte. Har inte matt sa bra...:( Ar fortfarande lite krasslig... dumma hosta som vagrar slappa taget! *morr* Helgen var varst, enda gav jag mig ut en vanda pa lordagen da min sister-in-law hade sin babyshower. Det kunde man ju inte missa... Baby girl Baylyn ar beraknad till Alla hjartans dag. Har bara varit pa en baby shower forut, hos en kompis som kommer fran Columbia. Den var valdigt liten, intim och mysig... valdigt enkel. Vi var nagra styckna hemma hos henne, grillade och hade det mysigt. Denna gangen var det lite annorlunda... valdigt stort och.. valdigt Amerikanskt.

 

 

Det var uppdukat och pyntat, ballonger hit och dit och nallar med det ena och det andra. Det var mat, tavlingar, lekar och paketoppning. Tod hela frya timmar... Hade kunnat ta tva tycker jag, men oh well...:P Det var kul att fa vara med om en riktig Amerikansk one..:) Blev mycket ahhh och naaw i kor da det var paketoppningsdax... oh my.

 

 

Inte varldens basta bilder, i know, men sa ar det nar man fortfarande inte har nan riktig kamera..:(

 

Jag och sister-in-law, Renee

 

Alla i kor... "Aahhhh"

 

Det var inte forren pa lordagskvallen jag kande att jag borjade ma samre... sa forutom detta blev det blev en ratt lugn helg.

 

Bor vi kvar har nar vi skaffar familj ska jag banne mig ocksa ha en baby shower...haha! Kanske inte blir lika stort och pampigt som denna, men enda... ar ju faktiskt en ratt bra ide trots allt..:)

 

Idag efter jobbet for jag till Stamford och motte upp Sanne i mallet.. blidde en lunch pa Cosi ocksa... *mumma* Var evighetersen jag var dar nu... jag och vissa andra som var stadiga stamkunder dar forut... flera ganger i veckan, varje vecka..haha! Gotto love that bread! Mmmm...

 

 

Nar jag skulle aka fran jobbet och kommer ut ar det fullt med lov precis nedanfor trappen... helt igenfullt var det just dar nedanfor... haha, sag lite konstigt ut maste jag saga...:P Speaking of nothing...

 

Ha en bra helg!! :)


Idag...

... om sex veckor landar jag pa svensk mark!!!!!!! Ahhh, vad jag langtar saaaaa mycket!! Lite trakigt att mannen inte kan folja med denna gang, men till sommarn sa..:) Har ju massa att planera nu nar jag kommer hem infor sommarn...:)

 

 

left.... but who's counting? :)


Happpy Halloween!!

I lordags nar vi vaknade upp mottes vi av denna syn...

 

SNO!!!??? I slutet av October!! Var ar detta?? Global warning gone helt wrong eller?? Det ar ju iallsina dagar 2man for tidigt! Har aldrig haft sno sa har tidigt... Nog for att de sa att det skulle komma lite sno, forst sag det forst ut som det skulle bli mer snoblandat regn.. inte sa mycket pjask med andra ord... men det var ju iallsina dagar alldeles vitt ute!! Snon lag kvar... Snoade istort sett hela dagen... och an en gang verkar det som CT aldrig far sno med tanke pa detta kaos... En hel del trad lag nere och drog el-ledningar med sig sa manga ar utan strom... vi klarade oss som tur var!

 

Men inte hindrade det oss fran att fira halloween int! For hem till mitt gamla hem, dar mina buddisar fortfarande bor... sen bar det av till Blackbear... later bilderna tala for sig sjalv...:)

 

 

Princess Peach och Luigi

 

Lille Beau var sjalvklart med pa noterna..:)

 

***


RSS 2.0