Finbesök...:)

Åhhh, i morgon får vi finbesök!!! Vår första övernattande gäst som stannar över helgen... ska bli sååå kul!!!! :D Ingen mindre än av mina extra systrar från USA ...lill-Johanna....:)
 
My partner in crime
 

25:e augusti...

...2012...:)


...ooOjdå...

Blev visst en liten shoppingrunda idag. Fast denna gång fick jag sällskap av hubby och jag var inte den enda som shoppade...:)


Så kan man ju också se det...:P

Haha!
 
 
 

Älskar rea!!!

Det är inte bara i USA man kan fynda... Köpte två par jeans idag för 220:-!!!!! Love it!!! :) Tänk vad lite shopping kan göra en glad.. Haha!! Det är me, myself and I ikväll då hubby är på kräftskiva på jobbet. Hans andra kräftskiva på mindre än en vecka. Han har berättat att flera gånger när han vart på jobbet har han stannat till och det är så han fått nypa sig själv för han kan inte fatta att han nu sitter på ett jobb han verkligen ville ha och i gamla stan dessutom! Han är ju för go! Tror nog denna vecka har vart lite tuff med helt andra rutiner, tidiga mornar och långa dagar med mycket information och massa nya saker. Han passed out igår efter middagen vid 7pm. Han kommer nog vara helt slut i helgen... men det blir nog bättre nästa vecka. Gäller bara att komma in i sina nya rutiner... en vanesak helt enkelt. Han stortrivs iallefall så det är skönt att höra! Är så glad för hans skull!! :) 

 

 

 


6 månader idag!

För 6 månader sen kom jag till Sverige, på obestämd tid.
 
Hur sjukt är inte det på en skala? Fort tiden ska gå jämt då!!! Känns lite konstigt måste jag säga... 6 månader, idag(!!)
 
 

Busy helg!

Helgen var som sagt rätt busy. Mötte upp hubby efter jobbet i fredags, handlade lite nödvändigt innan vi tog tåget ut till Bro. Skulle nämligen på årets första kräftskiva. Har dock inte varit på nån på jag vet inte hur många år!! Hade vädret på våran sida så vi kunde sitta ute. Vi var ca 10pers. Kände inte alla personligen, men vet vilka alla var då vi alla nångång gått i samma skola eller liknande. Vissa känner jag mer, vissa visste jag bara vilka de var... men det var jättekul att catch up lite! Jättekul kväll! :) Synd bara att jag inte tog några kort... Kom på det när det var försent... haha, oh well! Sov över där för att sen på lördagen fortsätta resan ut till mina föräldrar. Lånade bilen så vi kunde ta oss till Uppsala och närmare bestämt hem till min faster där min käre kusin var och hälsade på med barnen. Hon bor utanför Ö-vik...ja, inte direkt nära om man säger så, så då vill man ju självklart passa på att träffas när man har chansen!! :) Precis när vi skulle bege oss fick vi dock oväntat besök. Mammas kusin (också från norrland) kom och plingade på. Ännu en släkting jag inte träffat på ages!!! Så det dröjde lite innan vi kom iväg...:P Till slut kom vi iallefall iväg. Var så kul att äntligen få träffa Anna igen och hennes lille Ruben och Sara, första gången jag träffade barnen. Mannen hennes får bli en annan gång då han var hemma och jobbade...

Min fina kusin Anna!!! :)

Var där i några timmar innan vi bar oss iväg till fler släktingar som bor på andra sidan Uppsala. Roland och Gerd, (Roland är kusin med min mamma, och det var Gerd som spelade på vårat bröllop förra året). Anyhow, Blev kvar där till sena natta... Var nåååågot trött när vi skulle åka hemåt! Stukade i säng fort som ögat... det var nästan så jag knappt han lägga huvet på kudden innan jag somnat. Söndagen var vi bara hemma och tog det lugnt med mamma o pappa. Klådde pappa i schack, och även brorsan när han slutat jobbet...:) Åt lunch och sen fick vi skjutts till Bro station av brorsan så vi kunde pallra oss hemåt. 

 

Nisse kommer alltid och gör oss sällskap när vi är ute...:) Sällskapsjuk katt dom har!

 
Kom hem runt 6-tiden... hubby ville nämligen inte komma hem allt för sent då han ville förbereda sig inför morgondagen (idag). då det var hans first day of work!! JAAAA, ni läste rätt... HAN HAR FÅTT JOBB!!!!!! :D:D:D Eller nja, det är en paid internship som mycket väl kan leda till jobb!!!! Det är en ENORM relief!! Sista pusselbiten är hittad!!! Är så otroligt glad för hans skull!! Det är han värd! Det är inte heller vilken internship som helst, utan precis det han har pluggat och har utbildning for. Det är precis DET han vill hålla på med! Ligger i gamla stan... myyyys! Kontraktet är till mitten av december, går allt bra så anställer de honom efter(!!!) Chefen nämnde dessutom om en business resa till NYC i februari. Han brukar inte berätta om deras business resor till praktikanter, men det verkade som de vill ha med honom dit (om de nu anställer honom vill säga då resan är i februari och praktiken slutar i december...:P) Låter ju inte helt fel måste jag säga!!! Så nu håller vi bara tummarna att allt går bra och att de sen anställer honom!!!! Åhhh, jag kan inte uttrycka med ord hur glada vi båda är just nu!!!!!!!!!!!!! :D Helt freakin UNDERBAAAART!!!!! Och vilken tajmin, här började jag jobba igen förra veckan och så började han idag... det är bara så underbart!!!! Så idag fick jag sällskap nästan hela vägen till jobbet...:)
 
Vet ärligt talat inte hur det hade gått om han inte fått tag på nåt snart... nu kommer ju hösten och det bli mörkare och mörkare... ja, nä usch! Nu behöver vi inte ens tänka på det för det löste sig!!!! Happy happy HAPPY!!!! :D
 
 

FINALLY!!!!!

Åhhhhh, änteeeliiiiiiiigen har det hänt!!! :D
 
 
Berättar mer sen... är dödstrött och tänkte hoppa i säng tidigt ikväll. Behöver verkligen det! Imorrn drar vi till Bro efter jobbet. Ska på kräftskiva hos våra kompisar, sen far vi hem till mamma o pappa på lördag för att senare åka till Uppsala och hem till faster där en av mina kusiner (som bor uppe i Ö-vik) kommer vara med hennes familj. Ska bli sååå kul att träffa dom!! (Har inte träffat hennes man och barn än...)
 
Busy busy....

Back to business!

Yes, då var semestern över och imorgon är det dags att gå tillbaka till jobbet igen. Back to business med andra ord. Har sagt det förr och säger det igen... fort tiden går! Det kommer bli tufft att ställa klockan tidigt. Men det är ju en vanesak. Man kommer ju in i det så småningom. Det är bara att ta tjuren i hornen eller vad man nu säger...;)
 
Känns som vi har gjort mycket kul i sommar iallefall! Har haft toppen väder och verkligen tagit vara på sommaren. Nu låter det som den är över, men det är den ju inte riktigt än, som tur är!! :) Dock så känns det lite att hösten börjar närma sig. 
 
För några veckor sen flyttade två av mina bästa kompisar hem till Sverige igen, dock inte av fri vilja. Usch vad jobbigt!!!  Nog för att vi valde att flytta av fri vilja så är det ju tufft ibland ändå. Då kan jag bara tänka mig hur det är för dom...:( Så nu är hela ligan tillbaka, synd bara att vi är så utspridda...:( Men en reunion ligger nog snart på schemat!! :) Får dock se om de stannar här i Sverige eller inte, och i såfall hur länge... time will tell. Även fast det är tufft ibland, och även fast jag kan sakna vissa saker nåt så i in... och reta min på vissa saker här, så känner jag att jag är hemma nu. Det är inte bara jag, utan VI har hittat hem. Vi har äntligen en egen lägenhet (visst, det är en andrahand-men still), där bara VI bor. En lägenhet som vi stortrivs i. Vi känner oss verkligen hemma här i detta område och har inte nåt emot av att ev köpa nåt här i framtiden. Det känns bara så skönt. Fast nu kommer väl den riktiga prövningen... hösten, kalla, mörka och långa vintern....
 
 
Stockholm är ju en allt bra fin stad ändå måste jag säga!
 
 

So true!

 
 
 
 

Bloggträff #3

En vecka kvar av semestern... gaah, måste tiden gå så fort?! oh well, ska inte klaga! Igår var hubby på SFI igen. Har tycker det är kul! :) I slutet av lektionen hade läraren kommit fram och pratat med honom. Hon förflyttade honom till en mer avancerad klass då han är för överklassifiserad(?!) för nybörjarklassen..:) Way to go! 
 
I måndags åkte vi hem till mina kära föräldrar då min käre far fyllde år. Hela grannligan kom över plus lite släktingar, så det blev fullt hus! Tur att det var fint väder så vi kunde sitta ute. Blev en sen kväll så vi sov över. Dagen efter passade vi på att grilla till lunch innan vi for hemåt igen.
 
Mina underbara föräldrar!! :)
 
 
Under tiden han var på SFI passade jag på att pallra mig ut. Självklart ska det börja regna just då...:P Men lite regn dör man ju inte av, right? :) Det var nämligen dags för bloggträff nummer tre. Denna gång träffade jag denna härliga tjej; Nadja som bott på Hawaii men precis flyttat till Austin, Texas. Hon är hemma i Sverige på semester och bor inte mindre än i Bromma!!! :) Det är verkligen kul att träffa sina bloggvänner in real life!  Det är ju lite konstigt på ett sätt då det känns som man känner varann redan fastän man aldrig träffats. Man skapar sig en bild av personen ifrågan utifrån vad som skrivs, hur det skrivs och genom bilderna som läggs upp. Sen är ju frågan om det stämmer överrens med verkligheten. Bilden jag fått av Nadja stämde mycket väl överrens med verkligheten..:) Hon var lika go och glad som jag tycker hon framställer sig själv. Ibland undrar jag det själv, vilken bild folk får av mig och om de sen tycker den stämmer?! Oh well, who knows... Hemskt trevligt var det iallefall! Blev mycket prat och skratt! :) Började först med en fika, sen tog hon mig till en pizzeria här i Bromma som har världens största pizzor! No kidding. Hon hade varnat mig för att de var stora, vilket jag var beredd på... trodde jag ja..haha! De var ännu större än vad jag kunde tänka mig...:P Vanlig size dessutom, ingen familjepizza inte. Är fortfarande mätt...haha! Som sagt, mycket trevlig kväll!! :) Hoppas det blir fler bloggträffar framöver...:)
 
For some reason ser min pizza humongous ut! Det är den, men Nadjas pizza var lika stor.
 
Here she is, med sin stora pizza...:) 
 
Idag spenderade vi några timmar nere vid klipporna... love it!!! Bara älskar att bo så nära vattnet! Bada och solade i några timmar...så härligt!  :) Sen gick vi ner till affären och köpte middagsmat, sen hem och fixade iordning. Brorsan kom över lagom till middagen var klar. Kul att han kom förbi bara sådär...:) Efter middagen gick vi ner till klipporna igen, lagom till solnedgången... fiiiint! Brorsan och hubby tog en match i schack. (När vi var hemma sist hade de spelat två gånger, vunnit en gång var, så detta var the final round.) Det blev oavgjort, så det fick bli en match till...:P Gick sen hem och kollade på lite olika klipp på youtube... Sen åkte han hem för ca 10min sen... 
 
 
...ooOj, så var det ju august nu också! Imorrn ska det bli ännu en fin dag., som kommer innehålla carnival och lite mer sol och bad gissar jag på..:)
 
 
 

RSS 2.0