Helgen som var...

Sondag... igen. Veckorna gar ju hur fort som helst! Nu borjar det kannas att det borjar narma sig... Snart ar det februari och snart dags for avfard(!!) Imorrn tankte vi forsoka boka flygbiljetterna... DA ar det verkligen for real! 
 
Igar for Johanna o jag upp till New Haven for att halsa pa Sanne i sin nya lya... jatte mysigt har hon det!! Synd bara att det ar en bit dit..:( Ahh vad jag vill ha eget... NUUU!!! :P I know... snart ar det varan tur..:) Som jag langtar!!!
 
The streets of New Haven... getting close! :)
Tadaaa!! Vi hittade dit...:) Langst upp bor hon.
 
Idag fick hubby ledigt fran jobbet... skont! Han jobbar HEEEELA nasta vecka forrutom fredag tror jag... Imorse var Baylyn har... oj sa hon vaxer! Sa kul att se. Snart fyller hon 1ar... 15:e februari blir hon en stor tjej...:P Hinner vara med pa hennes 1-ars kalas innan vi aker iallefall..:) Hubby hade en liten overraskning pa eftermiddagen... vi ville ut och gora nanting och prata forst om att ga pa bio, men sa hade han andra planer pa g... jag fick inget veta forren vi var i bilen pa vag... en av hans jobbarkompisar pa The Melting Pot ar med i en play, mer som en musikal... sa vi var och sag den i Bridgeport idag. Man fick kopa med sig vad man ville ata/dricka sjalv och ta med sig, jatte mysigt! Vi hade vart eget bord och satt in the front row.... kopte med oss fran subway (var det enda i narheten som vi fick tag pa..:P) sen kopte vi popcorn och snaskade pa... Myyyys! Var lite annorlunda, inget man gar pa varje dag direkt men det var kul! De gjorde showen jattebra och var jatte duktiga! Visste inte att hon kunde sjunga sa bra! 
 
Imorrn ar det en ny vecka... nya tag. Ska jobba lite hemifran som vanligt, forhoppningsvis boka flygbiljetterna och fixa lite som har med flytten att gora... Skjuttsa hubby to work och kanske hinna traffa Johanna nat innan hon har sin forsta lektion for denna termin... 
 
Hoppas ni alla haft en bra helg! :)

Kommentarer
Postat av: Linda Hollems

Ja jag tycker tiden här går så mycket fortare än i Sverige alltså har alltid känt det. Kanske är för att man bara jobbar, jobbar och jobbar. Vet inte.

Vilken mysig grej att gå på musikal. Som du säger inte något man gör varje dag men en annorlunda och kul grej att att göra :)

2013-01-29 @ 06:16:53
URL: http://lindahollems.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0