Sista September...

 
Tankte akt in till city idag, men sa var det inte sa fint vader imorse sa vi skippade det... tur var val det for vi har haft varldens skiftande vader idag! Ena stunden gramulet o kyligt, andra soligt, tredje OSregn/aska/blix, lite hagel pa det ocksa... stora hagelbollar, for att sen inte ha ett enda moln pa himlen... skumt! 
 
Dagarna bara rullar pa, forsta oktober imorrn... R E D A N ! ! 
Blev lite firad pa jobbet i veckan, tarta, sang ock kort. En kille pa jobbet hade skickat ut massmail dar han skrivit "Cake for Johanna at 4:30, dont forget to sign the card that's circulating around the office... let's all get ready to celebrate". Haha, tror inte det var meningen att jag skulle fa det ocksa...woopsie! 
 
Pratade med bossen har om dagen ocksa da jag namde att vi har haft tankar pa att kanske flytta till sverige nangang... varpa han sager att han har valdigt goda vanner pa TV4, Kanal 5, kanal 9, Svt, och nonstop.. nar det borjar bli dax och vi verkligen bestammer oss for att flytta ska jag saga till honom sa skulle han ta ett litet snack med sina kompisar...:) Later ju inte helt fel! Alltid bra med connections! ;) Det ar ju inga garantier, men enda...
 
Vill ga!!! Nan som vill folja med?? :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Henrietta

Hahah, ja "Saklart" ar ju ocksa riktigt nostalgisk, hade glomt bort den helt!

Skont att chefen kanner folk i Sverige, alltid bra med connections som sagt! Har ni kommit nagot langre med planerna om flytt an?

2012-10-01 @ 04:16:58
URL: http://henriettav.blogspot.com
Postat av: Nadja

Åh, vilket fint e-card! Skönt att du har lite kontakter,det gör det lättare när ni väl bestämmer er för att flytta till Sverige..

2012-10-02 @ 08:52:43
URL: http://www.alohanadi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0