The big day!!

Sooo here it goes.... Har forsokt att gallra ur en del da vi fick en HEL del bilder! Fast har en kansla av att det kommer bli manga kort enda..:P Var beredd pa bildbomb AB!!
 
 
August 25, 2012
 
Den stora dagen var antligen har! Var inte alls nervos, bara excited!! Borja ju fa in vanan har da det inte var forsta gangen vi gifte oss..haha. Det var fullt hus dar hemma. 15 pers pa en toa... EN. Lite kaos var det, men det gick. Tur vi har sa snalla grannar som staller up och oppnar sina hem. Jag for in till Enkoping vid 10 och gjorde mig lite fin...:)
Inget loshar har int! All natural...:)
Tadaaa! :)
 
For hem for att kla om och fixa det sista innan avfard till Enkopingsnas bygdegard dar det hela went down.
Jag bytte om hos grannen och fick lite hjalp...:) Att satta pa sig brollopsklanningen ar magiskt... kanns som man forvandlas till en princessa... just like that. Har nog aldrig kant mig sa fin som jag gjorde den dagen. Bara blicken och leendet jag fick av Moises nar han sag mig sa allt. Hela han lyste upp och nar jag sag honom blev jag lojligt kar pa nytt. 
 
Ar sa otroligt lyckligt lottad som har san fin familj, vanner och grannar som staller upp pa allt och hjalper till! Sen tog vi nagra fa bilder i vantan pa att alla skulle aka ivag sa vi kunde komma sist..
 
Hade verkligen san tur med vadret!! Innan vi akte till sverige skulle det regna hela helgen, sag verkligen dystert ut. MEN, pa lordagen var det soligt och VARMT!! :D Hela sandagen regnade det hela dagen...snacka om tur!
 
Sen var det dags och pappa skjuttsade oss sen ut till bygdegarden...
 
Nar vi kommit in och vantade pa att ga in genom de stangda dorrarna da var det spannande!!! Vi visste att alla var pa andra sidan och vantade pa att vi skulle komma in. Musiken borjade spela och efter ett tag slogs dorrarna upp och in we went... DA kandes det sa overkligt. Alla var samlade pa ett och samma stalle. Allt fran min familj till mina gamla au-pair kompisar, mina kusiner, faster, morbror, barndomsvanner, gamla jobbarkompisar, grannar... ja det var en salig blandning, men SAA UNDERBART att se alla dar!! Det var som man var i en drom... har kommer vi in och har allas blickar pa en. Det hander inte allt for ofta! Ar van att vara pa andra sidan... det var nastan sa jag ville gomma mig lite. Forstar Alma (min systerdotter) som skulle ga in forst... hon blev jatteblyg och vagrade ga in sjalv forst. Jag fick halla henne i handen och ga lite framfor. Forstar det nar sa manga tittar pa en...
Gerd sjong sa fint "I can't help falling in love with you"
 
Nar cermonin var over gick vi ut, gomde oss i ett annat rum i vantan pa att alla skulle ga ut... Sen kom vi ut till folkets jubel...:) 
  
 
Sen borjade kramkalaset...:)
 
Mammornas tur...
 
 
..och pappornas...
  
 
Brorsan!
 
 
..och sen resten... det blev ett laaangt kramkalas! Sen blev det lite tid for fotografering..
 
Sen gick vi in for mat och massa annat skoj..
Fiiiina pappa holl tal...:)
Efter maten tog vi en liten paus... vi gick ut och tog lite fler foton medans resten gick pa tipsrunda..
 
Somnat an? :P
 
To be continued...:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mariah

Vad fina bilder!! Måste ha varit underbart att få dela dagen "igen" med nära och kära :D

2012-11-12 @ 15:01:22
URL: http://prithie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0